Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kwietniowe mamy 2016

Polecane posty

Gość Annika79
Nosz, jakoś już tak mam... Łatwo przychodzi mi zajście w ciążę. Do tej pory z donoszeniem też nie było problemu. Za to wiecznie jakieś komplikacje przy porodach i 3cc za mną...

Gość Annika79
Chętnie oddałabym tej płodności w całości, bo nie zamierzam mieć więcej dzieci. 4 mi wystarczy :)

Gość gość321
Megulkaa dziekuje za odp:-*super,ze tak szybko Ci sie udalo i Annika 79tez rzeczywiscie pogratulowac plodnosci:-)Gracjana090515 to my musimy uzbroic sie w cierpliwosc:-)Ty masz blizej do okresu,3mam kciuki za Ciebie by sie udalo,a za Was Dziewczyny tez 3mam:-)pozdrawiam,buziaki!

Znowu wyskoczył mi jakiś błąd. Chodziło mi o to ze jesteście dla mnie łaskawie. ( to chyba najbardziej zbliżone słowo do tego które mi cały czas sie przekreca)

Gość gość321
Tak:-)komputer gwiazdki wstawil:-Dale wiadomo o co chodzi,najwazniejsze,ze stronka dziala:-)fajnie sie Was czyta,nie ma zlosliwosci jak na innych stronach:-)fajne z Was dziewczyny i tak 3mac:-)

Gość gość321
Dziekuje:-)ja tez dam znac:-):-*

Gość Maddie28
U mnie też poszło sprawnie bo w 2 cyklu starań :) a miałam obawy bo moja siostra niestety ma problem z zajściem w ciąże choć starają się już ponad 2 lata :/ ma już córcię, drugie dzieciątko niestety straciła i teraz cały czas nic, także jak widać nie ma reguły. Widzę jak ją to męczy psychicznie i nawet trochę głupio bedzie mi jej powiedzieć, że nam się udało. Chociaz wiem, że będzie się cieszyć moim szcześciem to jednak czuję się z tym dziwnie. Jutro za to czeka mnie biopsja i to niestety jeszcze bardziej mnie stresuje.

Gość Alex35
cześć dziewczyny, pisałam do was właśnie na 18 stronie :( niestety test pokazał jedną I :( ale okresu nadal brak więc czekam.... Tak się dziś rozpisałyście, że nie nadążam czytać :)

Gość Alex35
Taki mam plan - jeżeli nie dostanę okresu :) Ale to już będzie chyba moja ostatnia szansa na zostanie kwietniową mamą :( Potem to tylko czekam na @

Gość Alex35
Megulkaaa - pomyślę o tym - jak do poniedziałku nic nie będzie wiadomo :) A u ciebie widzę beta ładnie przyrasta :) Maddie28 - dzięki - trzymam się tu od 1 strony rękami i nogami ;)

i bardzo dobrze Alex ;) grunt to twardo stać przy swoim :) oby jutrzejszy dzień okazał się dla ciebie szczęśliwy :) z resztą mam nadzieję , że dla mnie też, bo już dawno niczym się tak nie stresowałam jak tą biopsją:/

Gość Alex35
Maddie28 - nie martw się - na pewno wszystko będzie dobrze :) trzymam kciuki :)

Alex35 nie chcę CI mieszać w głowie sama znasz swój organizm najlepiej, chciałam tylko napisać, że mi żaden test nie wyszedł i w pierwszej ciąży i teraz w drugiej była ohydna jedna kreska, a beta hcg rosła jak szalona, ja trzymam kciuki za Ciebie :) też podziwiam waszą płodność dziewczyny, my staraliśmy się bardzo długo

Gość Alex35
Lena234 - dajesz mi nadzieję :) Ja nigdy nie miałam problemów, żeby zajść w ciążę - zawsze za 1 razem. Ale 3 ciążę straciłam teraz w kwietniu w 9 tc. I od tamtej pory nie mogę zajść - to mój 2 cykl starań po poronieniu :(

Alex dzięki za dobre słowo :) ale stres pozostaje. Boję się,że bedzie bolało, albo że zemdleję na widok tej igły :) ale gorszy jest fakt, że zdarzył się w mojej rodzinie przypadek raka piersi i odkąd pojawił się u mnie guzek to caly czas siedzi mi to w głowie:/

Gość Alex35
Maddie28 - nie nie nie, nic sobie nie wkręcaj :) wszystko u ciebie będzie dobrze :) myśl pozytywnie :)

Gość Annika79
Alex35 ja mimo wszystko zaciskam kciuki

Cała moja rodzina mi to powtarza:) i staram się trzymać tej myśli :) na szczęście pojawił się mój malutki groszek i zaabsorbował moją uwagę w dość znacznym stopniu bo mam straszne mdłości:) więc jak już przeżyje jutro to będzie z górki:)

Gość gość321
Alex35 ja tez 3mam kciuki,Maddie28 to szybko sie udalo,jak w 2gin cyklu,gratuluje:-)

Byłam u ginekolog na usg. Stwierdziła, że pęcherzyk jest trochę za mały... ma 9,3 mm. Mam jutro i w niedzielę zrobić kolejne beta hcg. I leżeć.

Ale czytam z kolei, że pęcherzyk rośnie około 1 mm dziennie. Skoro 26 lipca miał 1,33 mm, a teraz ma 9,3 mm to chyba nie jest najgorzej? Zarodka ginekolog nie dojrzała, ale to może być za wcześnie? Sama nie wiem :/ Jakaś mniej rozmowna niż zwykle dziś była, a i ja jakoś nie dopytałam.

Mówiła też, że przy beta hcg ponad 14000 powinno być coś więcej widać... więc mam o czym myśleć