Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kwietniowe mamy 2016

Polecane posty

Gość Megulkaaaa
No ja tez bardzo mocno bym chciala nie odpasc...

Gość Megulkaaaa
No ja tez bardzo mocno bym chciala nie odpasc...

Gość 2ona
Megulkaaaa a czemu miałabyś odpaść, przecież u Ciebie już był pęcherzyk

Gość Megulkaaaa
Pecherzyk jest, ale nie widac zarodka.

Gość salsasamba
Czuję w krzyżu, że @ is comming...

Gość Megulkaaa
salsasamba, ja mialam tez objawy jak na @ a bole brzucha silniejsze.

Gość Alex35
Dziewczyny, łączę się w bólu... u mnie to samo... :(

Gość Annika79
Megulkaaa u mnie też nie było zarodka. Więc bez paniki, glowa do góry, cycki do przodu- będzie dobrze :)

Dziękuje dziewczynki za miłe słowa. :) ta II kreska jest bardzo bada ale różowa. Mój mąż tez ja widzi, bo myślałam ze mam obsesje. Nic... Postanowiłam piekące do wtorku. Jeżeli @ nie przyjdzie to pójdę na Bete. W końcu do wtorku jeszcze tylko 2,5 dnia. :(. Jezu jak ja bym chciała aby to była prawda!!! A jak u was kochane samopoczucie?

Mnie mdli od rana :/ a siku w nocy chodzilam z 5 razy. Gracjana, trzymam kciuki, ale wydaje mi sie, ze sie udalo :)

Megulkaa bardzo bym chciała. Niczego nie pragnę bardziej. Najbardziej sie boje ze @ jednak przyjdzie bo nie mam żadnych objawów po za tym ze boli mnie brzuch i plecy jak na @ i nadal mam gorzko w ustach. Poczekam do wtorku i albo @ albo beta. Mdłości na taka pogodę... Musi ci byc cieżko biedulko?

Na szczescie lagodzi ******an i ciastka imbirowe. Bardziej dokuczaja mi duze piersi :D Co do objawow to nie kazda je ma tak szybko, wiec spokojnie. Blada kreska cos znaczy :)

Blada tak, ale blada po kilku godzinach??? ... Ejhh... Test mial rozwiać moje wątpliwości a jeszcze bardziej pogorszył... Zobaczymy we wtorek..

Gość Claudiie90
Alex35 ja odpadłam niestety :( może na Maj się zalape :( Gracjana bądź pozytywnego myślenia! :) wszystko będzie dobrze :) Megulka niestety ale mój kochany robi to czasem specjalnie... zbyt dziwnie podchodzi do sprawy :/

Gość Paula013
Gracjana to znaczy że stężenie jest jeszcze bardzo niskie ale coś tam ruszyło. U mnie mdłości przeszły ale CMI mnie tam w podbrzuszu i po cyckach widać. Nosi mnie trochę i pewnie rano jeszcze skoczek na bete żeby zobaczyć czy urosla

Dziewczęta napewno będzie dobrze! Megulkaa, Paula nie stresujcie sie tak bo jest ok!!! :) zobaczycie...!! :) Claudiee90. Okres przyszedł czy plamienie? ... Nie zalamuj sie. Będzie dobrze! :). Ja tez jeszcze czekam więc i moze ja do ciebie dołącze... Postanowiłam ze nie będę sie nad tym zastanawiać. Wszystko wyjdzie w praniu we wtorek. - będę informowała na bieżąco co i jak! :) Teraz sie zastanawiam bo nie potrzebne pokazalam mężowi moja cieniutka niteczke, bo mu chyba nadzieji narobilam, bo bardzo miły od wczoraj. Teraz nawet z pracy zadzwonił zapytaniem: co tam? Jak sie dziś czujesz?

Gość Claudiie90
Gracjana no niestety miesiączkę dostałam 2 sierpnia :(. Ale dziwne... bo trwała 3 dni a zawsze trwa 6. :/

Gość Alex35
Gracjana090515 - nic się nie martw - będzie dobrze :) tylko nie rób testu wcześniej niż wtorek :) cierpliwości życzę i trzymam kciuki :) Megulkaaa - ty też się nie stresuj tyle :) to szkodzi ciąży :p Claudiie90 - najwyżej spotkamy się na majówkach :) U mnie nadal okresu brak, ale strasznie mnie dziś kłuje prawy jajnik - nie mogę wytrzymać :( Myślę, że dziś będzie sądny dzień...

Alex35 spoko juz mam nauczke, zrobię we wtorek lub środę jeśli @ nie przyjdzie. W najgorszym wypadku dołącze do was majowek. :( Kochana a czemu nie pójdziesz na bete? Który to twój dzień cyklu?

Gość Claudiie90
Gracjana nie byłam na becie. Normalny okres był. . Tylko ze 3 dni trwał :/. Dziwnie jakoś... ale już działamy z narzeczonym... przytulanki codziennie :) w poniedziałek pójdę do ginekologa niech mi jakieś witaminy po przepisuje :)

Gość Alex35
Gracjana090515 - jakoś nie mam okazji, żeby pojechać do labu :P U mnie dziś 37dc. Test ostatni robiłam wczoraj, więc raczej już powinien wykryć ciążę. Claudiie90 - ja też trzymam za ciebie kciuki :)

Gość Claudiie90
Dziękuję dziewczyny :)

Gość gość
dziewczyny najlepsze "witaminy"to olej z wiesiołka (wpływa na poprawę płodnego śluzu) myślę, że warto spróbować + kwas foliowy i do dzieła. powodzonka

Gość mama trzylatki
Ja dzis umieram,nie spalam cala noc,bylo mi tak strasznie goraco,moj maz stwierdzil ze mam temp bo doslownie parze,mowil ze mam tak gorace rece jak mialam w ciazy,ale nawet jesli sie tym razem udalo to za wczesnie na takie objawy. Do okresu zostalo 10dni,plodne sie juz chyba skonczyly bo sie sucho robi.