Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lemp

Jestem żonaty, a kocham inną kobietę

Polecane posty

Pół godziny dziennie. Pytanie było ile najdłużej.

Gość gość
Powiem Ci ze to ze ona mówi daj mi spokój to nie koniecznie to oznacza. Jak dla mnie to znaczy ze tyle się natesknila, naczekala, nacierpiala ze nie umiała y od razu do Ciebie pobiec bo Ty masz czas. Ma szacunek do siebie. Moze i Ty potrzebowałeś czasu bez większego czy mniejszego choćby kontaktu, ale teraz to ona potrzebuje czasu abyś ja przekonał ze to dla niej, ze chcesz jej. Kobiety a wiec i ja uważają, ze facet nie zerwie kontaktu o tak sobie jeśli kocha, jeśli chce. Dla nas to oznacza brak miłości. Poświęciłeś rodzinę dla niej a teraz olales ja?

Gość gość
Moja miłość zawsze za mna lata i dba o mnie I widzę że mu zależy bardzo Takie rzeczy trzeba czynami pokazywać Jeśli Ci zależy pisz dzwoń nie nachalnie ale delikatnie Pomału na razie rozmawiaj na luzno a z czasem zblizaj się do niej i powiedz że ja kochasz na tyle że rozstales sie by z nią być

Gość gość
ifka Ty nadal siedzisz w domu ze zgorzknialymi starymi?

Gość gość
styl pisania chłopaka 22 letniego :) mającego się za hedoniestę,mądrali,omnibusa,nick świadczy o jednak dużej infantylności.

Gość gość
Jakim trzeba być debilem, żeby w ciemno rozbić rodzinę. A potem taka zdzira powie ci ze się rozmyśliła.

Gość gość
Nie wiem jakim debilem,ale wiem,że czasem zdarzają się takie sytuacje,że mimo tego iż ma się szczęśliwą rodzinę,kochającą i wspaniałą żonę która nigdy by ci krzywdy nie zrobiła,wiem że może się zdarzyć,że jakaś inna kobieta tak ci namiesza w głowie że zaczynasz w swojej bogu ducha winnej żonie dostrzegać jakieś złe strony,wmawiać sobie to że mnie nie kocha itd zwidy na kiju :( wiem bo sam przechodziłem....lecz jeśli jesteś z kimś ponad 20 lat i przeszedłeś burze i zawieruchy,jadłeś suchy chleb dla konia razem śmiałeś się i płakałeś z tą osobą nic nie jest w stanie zmusić cię do bycia draniem w imię nowej miłości czy zauroczenia,nawet jeśli wydaje ci się że jest prawdziwe i realne.Tamta kobieta była wspaniała i zasługuje na najlepszego faceta na świecie,który będzie ją nosił na rękach,chronił,kochał i doceniał....ja takim nie jestem,w sumie nie jestem już jej godzien ani godzien mojej żony,choć nie łączył mnie z tą drugą sex,tylko wieloletnia sympatia tak mocna że przetrwała lata rozłąki. Piszę to aby przestrzec wielu facetów którym wyda się przez chwilę że nic złego nie robią,,,,robią,krzywdzą i żonę i tą drugą a sami będą musieli z tym żyć do końca świata :(

Gość gość
czyli pomyliłeś miłość z sympatią:( nie spałeś z tą drugą a żona odeszła? musiał być inny problem,żadna normalna kobieta z takiego powodu nie odchodzi, pogrozi, pokrzyczy, ukaże ale nie odchodzi

Gość gość
nie odeszła,nic takiego nie napisałem,ale ma teraz ograniczone zaufanie i słusznie,a ja wyrzuty sumienia.A ta druga słusznie ma do mnie żal,choć nic nie mówi.

Gość gość
i nie pomyliłem niczego :(

Gość gość
z kontekstu rozmowy wysnułam taki wniosek, ale faktycznie nie napisałeś, mówisz, że nie miałeś świadomości konsekwencji? jakoś trudno w to uwierzyć

Gość gość
Co ćpałeś ? Piszesz jak baba. Nie wiem na kogo zasługuje kobieta, która chce rozbić rodzinę, ale na takiego palanta jak ty napewno.

Gość gość
wali mnie twoja opinia łajzo :) ale poisz sobie w końcu nic innego ci nie zostaje

Gość gość
P*****l to g****o :( łazi po tematach i obraża ludzi,biedna kupa nieszczęścia.

Gość gość
Jakaś następna kopnięta w dupę przez męża :D

Gość gość
شكرا أخي

Gość Andrzej z kafeterii
Witam! Czy myslicie że jak wsadzę sobie w zadek kilka pawich piór, bedę kręcić i potrząsać pupą, to będę mieć większe powodzenie u kobiet?

Gość gość
Eeeeh Andrzej skup się lepiej na miejscu pod tatuaż

Gość Andrzej z kafeterii
Chyba jednak zrobię go sobie na pupie

Gość gość
Do końca świata chyba żyć z przeświadczeniem, że warto było jednak sprawdzić czy kochanka jest lepsza od żony. I pogonić oszołomkę na szczaw.

Gość gość
Autorze o ksywie lump ale mnie wkurwiłeś, zajebałeś tytuł zajębistego wątku z równie zajębistym autorem jakim był nieszczęśliwyyy który mam nadzieję wróci tu jeszcze kiedyś aby stworzyć te swoje gówniane wynurzenie prosto z muszli klozetowej. Następnym razem dodaj w tytule że jest to marna kopia danego wątku :D.

Gość zciekawosci
Właśnie lemp widujesz sie z nią 30 minut, nie spaliście ze sobą i po tym jestes wstanie napisac ze sie zakochales i rzucasz rodzinę? A mi piszesz ze to bez sensu ze zauroczyłam sie żonatym z trojka dzieci, ale nie wiem co on do mnie czuje. Chyba oboje mamy dziwną sytuacje nie uważasz? U Ciebie uważam bardziej jest pozbawione sensu to co piszesz :/

Gość gość
zaczynasz w swojej bogu ducha winnej żonie dostrzegać jakieś złe strony,wmawiać sobie to że mnie nie kocha itd zwidy na kiju Xxx Zdejmij tę różowe okulary Widocznie masz hustawki emocjonalne skoro raz żona zła raz kochanka

Gość gość
przeczytaj może ze zrozumieniem,facet pisze,że szuka człowiek w kimś dobrym złe jego cechy charakteru,aby przed sobą tłumaczyć potrzebę jej skrzywdzenia,opuszczenia żony pomimo,że nie ma podstaw i powodów danych mu przez żonę,która jest w porządku i go kocha :( kumasz?

Gość gość
Lemp,z jakiego województwa jesteś?

Gość gość
Gosc 7.25 i 7.36...mozemy o tym pogadac na privie???moj email: soundoflove1@interia.pl Ludzie musicie jeszcze zrozumiec to ze jezeli pojawilo sie uczucie do drugiej osoby to czlowiek czuje sie jakby zdradzil swoja zone...i na odwrot...nie da sie przytulac do zony byc czulym,kochajacym a wogole juz w sprawie sexu nie mowiac bo sie czujesz jakbys zdradzal tamta druga kobiete bo wiesz ze nalezysz tylko do niej.Tak jest przynajmniej w moim przypadku...

Gość gość
Up

Gość gość
Najtańsze bilety lotnicze z USA do Polski znajdziesz na http://www.cheapairlinetickets4you.com.polaczenia bezpośrednie i z przesiadką, wszystkich dostępnych linii lotniczych do różnych miast. Również bilety na trasie Polska- USA i każda inna. Sprawdź naszą ofertę koniecznie.

Gość gość
być może...