Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lemp

Jestem żonaty, a kocham inną kobietę

Polecane posty

Gość gość
po pewnym czasie zostaną cudownie idealni a świat nie będzie już pokalany spontanicznymi uczuciami niewiernych czy też niewłaściwe zakochanych

Gość Tęsknootka
Ja za to pokochałam mężczyznę żonatego, uczucie samo przyszło napłynęło z czasem. Ale nie mogę z nim być:-( i nic nie robię bo później może bolec chodź życie różne jest i plecie figle. Pozostało mi chodź troche na niego po patrzeć czasem, ale staram sie miec dystans chodź z czasem myślę czy dobrze robię.

Gość gość soundoflove
No tak...myslac idealistycznie mozna by powiedzieć ze tak powinno byc jak piszecie.Potem sa tragedie typu maz alkocholik,zdrada albo cos wiecej typu wzajemne wykanczanie sie psychiczne lub przemoc.A dzieci na to wszystko patrza.I myslicie ze sa wtedy szczesliwe???Tworzy sie patologia...a wszystko tylko dlatego ze rodzice trzymaja sie schematu ze trzeba byc razem nawet jak nie ma uczucia... Ludzie,co wy pieprzycie za przeproszeniem???kazdy ma prawo do szczescia!!!Jestem ciekawy co powiedza ci co wypowiadali sie powyzej o autorze zle.Czy wy byscie tkwili w swiazku gdzie nie czujecie czegos do drugiej osoby???czy jak ktos zabiegal by o wasze wzgledy a wy nie kochalibyscie tej osoby to mam rozumiec ze stworzylibyscie swiazek i tak,i tak mam racje???raczej nie sadze...nie musicie uswiadamiac autora w tych sprawach bo on doskonale zdaje sobie sprawe z tego wszystkiego nawet bardziej niz wy...

Gość gość soundoflove
Gosc 14.40...I o to chodzi...popieram w 1000%

Każdy ma troche racji..nawet te osoby co obrażają też w ich postach jest część racji. Tesknootka, a Ty zakochałaś się z wzajemnością?

Gość gość
Lemp ty jestes tak ograniczony w swoim chorym umysle ze az strach sie bac. wez kolo jebnij sie w czolo. rozj***les swoja rodzine i jeszcze zakladasz temat zeby obcy ludzie ci doradzali... nie petaj sie zameznych kobiet tylko szukaj se kobiety ,panny z odzysku 2 sortu. takich jak ty powinno sie odizolowac od instytucji malzestwa,bo jedyne co umiesz zrobic to s*******ic wszystko. a ty gosciu tam wyzej to sie lecz bo z tego co pisal patologii nie bylo w tym zwiazku ani przemocy ,jedyna jaka byla to taka ze niejaki lemp s*******il zycie ludziom ktorzy go kochali,on sam w sobie jest patologia. twojej zonie sie ulozy a ty sam zgnijesz na stare lata.

Gość gość
Lemp Moja historia jest taka Nie mam problemu z tym że darzę uczuciem innego mężczyznę U nas podobnie Kazdy ma swój związek więc nie chcemy tego psuć bo gorsza tragedia rozbić rodzine niż być ze sobą Tak jak teraz I wilk syty i owca cała Pozdrawiam

Gość Tęsknootka
Myślę że jakieś zainteresowane mną ma i fascynacja jest obustronna. Ale nie powiedziane wprost. naprawde taka niepewność ktora blokuję. Tu by się chciało okazać ale ta obawa odtrącenia jednak jest. I jak do tej pory cieszę się z tego że przynajmniej mogę sobie na niego spoglądać. Z drugiej strony nie chce wchodzić w jego życie. I taki dylemat. Relacja czysto zawodowa ale ciężko tak na co dzień i uczucia ukrywać.

Gość gość
Dlatego nie będę udawać ze nic nie czuję Czuję i to jest piękne! Gorzej jest skręcać się z tymi emocjami w środku, bardziej to wykanczajace i wbrew pozorom wcale niezdrowe

Chciałbym podziękować tym, którzy mi dobrze życzą :)

Gość gość
Nie ma za co Kazdy zasluguje na szczęście A nie ma znaczenia co inni o nas myślą, lepiej się nie skupiać na opinii innych ludzi Nikt za nas życia nie przeżyje

Gość gość
Też tak uważam niech kieruje serce i droga do swojego spełnienia i bycia z kobieta ktora się kocha. Milosc przychodzi wtedy gdy sie jej nie chce. Gdy jest nie proszona. Każdy w końcu znajduje swoja drugą polowe serca ta szczera i prawdziwą ta dla której chcesz sie ZATRACIĆ:-) wtedy jest to milosc...

Gość gość sisi
21.28.prawda.:-).

Gość gość
jeżeli to są szczere prawdziwe uczucia to super, że macie tak czas w życiu...uczucie które dodaje skrzydeł...wzmacnia...to najpiękniejsza rzecz...i nie każdy tego doświadcza...ważne aby to nie była zabawa żadnej ze stron..

Gość gość sisi
Dokładnie.Nie można bawić się czyimiś uczuciami.

Gość gość
zonaty nie ty jednen :D masz problem takich facetów jest co drugi

Gość gość
do gość z 2015.07.19 mówisz jak On...czy to możliwe abyś tutaj zaglądał? Wiem, że nigdy nie będziemy razem...:( wiem, że miałbyś łatwiejsze życie gdybym nie pojawiła się na Twojej drodze...być może byłbyś szczęśliwym mężem swojej żony...

Gość gość
Tak :(

Gość gość
Jestem tam gdzie Ty :(

Gość gość
Nie ..nie jesteś przy mnie..:(

Gość gość
ale myślami i tutaj w tym świecie 0,1 - kowym :( więcej nie mogę....

Gość gość
czego nie możesz więcej???

Gość gość
być .... :(

Gość gość
możesz...

Gość gość
Przepraszam że przeszkadzam w zgadywance: -) mam taką myśl ze zatracenie się w tym uczyciu pokazuje jak ono jest prawdziwe

Gość gość
wiesz, że więcej się nie zobaczymy...

Gość gość
wiem...nic na to nie poradzimy :(

Gość gość
przepraszam, ale jaki banalny tekst...nic nie poradzimy...