Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

biustonosz

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam mam pytanie jaki rozmiar biustonoszu dla kobiety o wymiarch 74 cm pod biustem 85 w biu艣cie *mierzone bez stanika na go艂ym ciele , bez nacisku na pier艣

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To wymiary na uczciwe 70B. Tylko uwa偶aj kupuj膮c staniki, bo cho膰 tak naprawd臋 to rzadki rozmiar (ma艂o kobiet go potrzebuje), to stanik贸w w tym rozmiarze masa, tylko wi臋kszo艣膰 ma koszmarne niedopracowan膮 jako艣膰 i konstrukcje. Polecam firmy Ewa Michalak, Onlyher, Change, Agio, Audelle, Comexim, zobacz te偶 na Balkonetce co nosz膮 dziewczyny w zbli偶onych rozmiarach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋kuj臋 ! za pomoc Oczywi艣cie dzi艣 bd rozgl膮da膰 sie za czym艣. Kupi艂am ostatnio stanik z Kalvin Klein 70b i idealnie pasuje, lecz w nim nie mam piersi :P chce zakupi膰 z push up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale to nie jest wa偶ne jaka firma trzeba mierzy膰 dot膮d az trafi si臋 na takie jaki spe艂nia swoje funkcje i 艂adnie prezentuje biust,wiele polskich firm ma n dobre biustonosze ale wcale rozmiar贸wka nie jest taka r贸wnoznaczna te 74 powinna艣 zaokr膮gli膰 w d贸艂,czyli pod biustem rozmiar 70 a miseczka B albo C ,ale by膰 moze jaka艣 firma ma inn膮 rozmiar贸wk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a nie masz w okolicy kt贸rego艣 ze sklep贸w ze "stanikowej mapy"? tam najlepiej doradz膮... jak chcesz co艣 lepiej uwydatniaj膮cego biust to szuka艂abym wspomnianego Agio, i usztywniane z dodawanymi wk艂adkami Ewy Michalak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Basienka84
warto te偶 odwiedzi膰 sklepy Allesa, oni tam porz膮dnie doradzaj膮, tylko sprawd藕 sobie czy w Twoim mie艣cie maj膮 sklep.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o Nie spamuj tym sraaalesem!!! :o v

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to ja mo偶e napisze o swoim sklepie widze ze kobiety go tutaj czesto polecaja co jest dla mnie milym zaskoczeniem www.sklep-biustonosze.pl

Udost臋pnij ten post