Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie jeszcze jakies fotki kafeterianek?

Polecane posty

Gość gość
Ciekawe czy ta laska, której ten gówniarz rozsyłał te fotki jako proszek do prania wie, że była taka popularna na kafeterii

Gość gość
kurcze juz chcialam zaklozyc konto, ale jednak wole nie :D

Gość gość
nie warto :P ja tu mialam staly nick i nawet pokazalam swoją fotke :O zostalam ostro zwyzywana od brzydul, szmat, prostytutek masakra, na szczescie ja nigdy nie bylam popularna, pisalam wted na uczuciowym i wątpie by ktokolwiek pamietal moj nick ;)

przejżałem te fotki. Zdecydwana większość to ładne laski. Nie wierze że takie osoby siedziały na tym żałosnym forum.

Jakby się ludzie nie wygłupiali z dawaniem zdjęć byle komu i zakładaniem galerii ze stoma zdjęciami na fejsie czy na fotkach to by się nie mieli czego wstydzić, nawet jakby ich ktoś zdemaskował. Także nauczka na przyszłość, kafeterianki.

Gość gość
w jakich latach pisała tu (nie)szczera? jest bardzo podobna do mnie :D

Gość gość
macie więcej fot? zróbmy większy kolaż bo ja mam, ale liczę, że ktoś też coś jeszcze wrzuci :classic_cool: a ta druga od dołu z tego kolażu to jest bazienka jakby ktos nie widział

ja mam ze 100mb fotek kafeterianek, takze widze ze macie bardzo bardzo malo a do tego wiele zdjec zawiera zle podpisy... :o

Gość gość
ja tez wrzucilam fotki, ale od kilku lat jak tu siedze pisze wylacznie z pomaranczy, wiec przeszlo bez echa :P brunetos, czzyli Ty jestes brzydki? :D

Gość gość
ja bardzo chce zobaczyc foto Syna Fubu vel Persefony ;) wiekszosc z tych lasek to upadłe gwiazdy, niektórych nawet nie znam

Gość gość
zbereźnik masz fotę przerwy między palcami albo altera?

jakieś wyjątki sie zdarzają napewno np. żonate czy jakieś zajęte dziewczyny które w wolnych chwilach tu klikają ale żadna ładna laska nie marnuje życia przy kompie no chyba że ma jakieś problemy ze sobą.

Gość gość
Fubu też fotka krążyła, tylko niestety nie ryja, siedział na łóżku taki blondynek ogolony na zapałke w białych gaciach

Gość gość
Om syna fubu tez chetnie bym zobaczyla. Fajny byl :D

Gość gość
Możesz dać jej foty, mi też jedną wysłała na priv, najwyżej będzie na mnie. Ładna ta pierwsza laska o nicku nie szczera

Gość gość
Ja slyszalem wersje persefony less na erotycznym ,ktora dawala jakies zdjecie na kanapie czy w lazience z cyckami ale czy to prawda to hooj wie

Gość gość
Brunetos bardzo byś się zdziwił, bo bywały tu ładne laski. a że ktoś tam miał czas, to też nie problem, kafe to dobry zabijacz czasu np. w pracy. Poza tym to forum kiedyś było o wiele inne, miało fajniejszy klimat.

Gość gość
Fubu był kiedys normalny, 2-3 lata temu , teraz mu wali na łeb i udaj***abe

Gość gość
Do osoby która wyżej pisała, że ma dużo zdjęć kafeterianek. Opublikujesz je? Jeśli nie chcesz to proszę,wyślij mi na priv. loco97@o2.pl

Gość gość
I to bylo ponoc w 2012

no może i masz racje. Kiedyś tu bywałem z dwa lata temu pierwszy raz przelotem to było fajniej o wiele.

Gość gość
A ma ktos fote malpiszona ?

Gość gość
A czemu wrzucacie same foty kobiet na forum? Facet to Świna jednak :D Najpierw wyłudzają fotki a potem publikują, nie ładnie tak.

Było dużo lepiej, ja siedziałam w sumie najpierw na uczuciowym i na początku tylko jako gość, ale pamiętam że było czasem można normalnie podyskutować, a teraz to już totalna tendencja spadkowa.

Gość gość
Dajcie zdjecia agaty lady love z tym grubaskiem, teztez byla kiedyskiedyś afera, opwooadalaopowiadała jakirgojakiego ma przystojnkakaprzystojniak z portuglaiPortugalii a potenpotem wyszlowyszło zeże to zwyklyzwykły gruvasekgrubasek

Gość gość
Zberek raczej nie opublikuje, nie jest taki glupi zeby sobie strzelac w kolano :P Zgadzam sie z Wami, ze kiedys bylo fajniej, sama na kafe wchodze rzadziej. Ale mialam nosa, ze weszlam dzis. Czuc klimat starej dobrej kafeterii :D

Gość gość
Pamiętam lady love,jak opowiadał, że mieszka w Portugalii z Portugalczykiem i robi kurs na weterynarza.Ale nie wiedziałem, żę to był bujda,chyba miałem wtedy przerwę z kafe.Jej zdjęcia przerabiałem na kosmitkę bo miała takie wysokie czoło i fajnie to wyglądało po przeróbce.Jej zdjęcia miałem ale ten dysk się uszkodził:( i nie mogę nic odczytać z niego.

Gość gość
Na koniec fotę Oszki niech ktoś wrzuci ;) bo same pasztety :(