Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawiam się, co czują kobiety po aborcji?

Polecane posty

Gość gość
Caly czas chodzic aborcje? Masz pojecie, co to jest aborcja? To nie jest hop siup. Taa, jasne, w tym kraju kazda kobieta wywali kilka tysiecy na aborcje, moze jeszcze co miesiac :D dla kazdego jest to ostatecznosc,a nie jakas pozna metoda antykoncepcji, nie wiem, co ty probujesz wmowic

Gość gość
nie umiesz sie zabezpieczyć to nie dawaj d**y proste

Gość gość
Dużo dużo wody jeszcze upłynie, zanim aborcja nie będzie potrzebna, bo antykoncepcja będzie tak dobra. W prawdziwym życiu wystarczy zwykła sraczka żeby osłabić działanie pigułek, a poza tym wpływa na to mnóstwo problemów np. hormonalnych, których nie widać od razu.

Gość gość
Mowia o edukacji seksualnej i ze kobiety sie nie zabezpieczaja i suki wpadaja, a sami polecaja nawet nie metode antykoncepcji :D

Gość 19:28 dlaczego akurat do ósmego tygodnia, a nie do ósmego i pół? Nazistowskie metody selekcji?;)

Gość gość
NIE UMIE czy nie ma w 100 % skutecznych metod antykoncepcji? Dalej cyrk, zwalanie na kobiete, a ja powtorze: to moze niech faceci sie nie dupczą i nie zgadzaja na seks, co? wtedy to na pewno nie bedzie problemu! :D

Gość gość
Bo to zalezy od stopnia rozwoju zarodka, ignorancie. I wielkosci. Tak samo aborcja zwykla jest do tygodnia, dopoki sie nie rozwinie uklad nerwowy.

Gość gość
nie umiesz sie zabezpieczyć to nie dawaj d**y proste - bardzo proste. Tak było na kazaniu więc po co coś dopowiadać? No proste.

Gość gość
najlepiej sie wysterylizujcie nie będziecie musiały tych nie działających metod antykoncepcji używać bo i tak nic nie dają

Gość gość
Oni nie umieja myslec inaczej niz czarno bialo. No rece opadaja :)

Gość gość
To ja napisalam, ze mysle o sterylizacji :) daja, ale zawsze jest troche % szansy, ZE NIE DADZA. Jeszcze tego nie skumales czy nie nauczyles sie myslec?

Gość gość
dla mnie aborcja powinna być dozwolona

Gość gość
"najlepiej sie wysterylizujcie " sterylizacja jest nielegalna dokładnie z tego samego powodu co aborcja: Bóg zabronił. Proste? Jeśli dopuszczasz sterylizację to nie jesteś chrześcijaninem, proste? Więc co ci robi za różnicę czy ktoś robił aborcję, przecież to nie ma innego znaczenia niż religijne. Proste?

Gość gość
A to pewnie jak Chinole otworzą u nas jak u siebie restauracje z gotowanymi zupami na płodach to niektóre kafeterianki i tam pójdą ? Może będą sie chwaliły -"wiesz nawet na bachorze zarobiłam -Chinol dał dwie stówy " . A inne bogatsze pewnie będą sie tam stołować przecież jak to "zlepek komórek" to i zeżreć można...

Gość Deviant
"gość dziś Bo to zalezy od stopnia rozwoju zarodka, ignorancie. I wielkosci. Tak samo aborcja zwykla jest do tygodnia, dopoki sie nie rozwinie uklad nerwowy. " Dziecko z downem może żyć? Przecież umysłowo niedorozwinięte? Ta Twoja metoda to trochę taka hitlerowska, jak coś niewykształcone to nie może i do tego tak obliczone że każdy tak samo się rozwija, a jakiś margines "błędu" ustalisz?;)

"gość dziś dla mnie aborcja powinna być dozwolona " znaczy co, żałujesz że nie zostałaś wyskrobana?:(

Gość gość
Ty wiesz co to jest uklad nerwowy w ogole? :D co to ma wspolnego z choroba Downa?

Gość gość
Jak możesz nie odróżniać WYKSZTAŁCONEGO układu nerwowego człowieka od niedorozwoju umysłowego?

Przepraszam,znaczy opóźnione w rozwoju, a nie niedorozwinięte chyba powinno być? Przepraszam jeżeli uraziłem, ale nie za bardzo się znam.

Gość gość
To nie ma ze soba nic wspólnego.

Gość gość
Ból i świadomość.

Gość gość
A mnie ciekawi Deviant co sadzisz o kobietach po gwałcie. Je też do wiezienia za morderstwo?

Gość gość
A jak dziecko nie ma szans na przeżycie jak to od Chazana i po porodzie tylko umrze w bólach?

Gość gość
Bo np. kamień polny nie ma układu nerwowego, a zatem nie można go zabić. Albo np. kurze jajo. Nie zabijasz jajka. Kurczaka możesz.

Nie wiem czy wiesz gość dziś , ale są przypadki ludzi, którzy nie czują bólu. Możesz odciąć nogę i nie poczuje. To co? Można takiego zabić? Takim ludziom trudno się żyje wbrew pozorom. Czy zespół Downa to choroba? Nie jestem pewien czy można chorobą nazwać. x x gość dziś zgwałcona kobieta uważam że sama powinna podjąć decyzję( nie dość że zgwałcona to jeszcze taką decyzję musi podjąć) czy urodzić, czy usunąć( bez oceny moralnej). Bo urodzenie i wychowanie w miłości dziecka po gwałcie wymaga nadludzkiej siły. Oczywiście dla gwałciciela kara śmierci.

Gość gość
Deviant wez ketrel na głowe

Gość gość
I zgwalcona kobieta ma obowiazek to dziecko rodzic, bo ty tak powiedziales? Kto dal ci prawo do decydowania o czyims zyciu, w dodatku po takiej traumie? To jest naprawde obrzydliwe. I na koniec takie pytanie.. A ty bys wychowal dziecko swojej zony z g****u? A twoj bohater Chazan ma wiecej krwi na rekach niz ty wystrzelales w grach za mlodu :)

Gość gość
A sorry, nie doczytalam o g****ie. Myslalam ze to cytat kogos innego.