Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriano lopez

wspolczesne kobiety

Polecane posty

tak sie wlasnie zastanawiam, don czy ty kiedys rozmawiales ze swoja mama na ten temat? co ona na te twoje teorie? :)

Gość gość
A ty chyba mylisz mnie z osobą, którą interesuje twój wywód :D

Gość gość
Apropo dinozaurow i jaszczurek, dobre porownanie bo facet albo bedzie panowal albo zginie, na pewno nie da z siebie zrobic jaszczurki (szczura) korporacyjnego.

Gość gość
Panował już nie będzie, co widać bardzo wyraźnie w kontekście przemian obyczajowych na świecie Zostaje mu więc wyginąć 🌼

Gość don lopez
ja raczej uważam się za T-rexa :D

Gość gość
Podobne pytanie mozna zadac co mowicie swoim ojcom, ze byli tylko dawca nasienia.

Gość gość
paranoje można wyleczyć, lopez. jesteś gówniakiem, który nie potrafi nawet zainteresować uległej kobiety na babskim forum :D A to, co sam o sobie myślisz, nie ma najmniejszego znaczenia.

Gość gość
Facet bedzie nadal panowal tylko ze bedzie to Arab. No ale lepiej zginac z rak Araba niz baby.

Gość don lopez
z mama nie rozmawiałem ale z dziewczyna tak. Powiedziała mi ze trochę przesadzam ale w pewnych kwestiach się ze mną zgadza

Gość Space Cadet
Podoba mi się jak faceci zawsze się podczepiają pod osiągnięcia innych wybitnych jednostek :D Co jeden mężczyzna zbudował, to inny przyszedł i zniszczył, zrównał z ziemią. Nie zapominajcie o Hitlerze, Stalinie itp. Kobiety nie są przeciętne tylko bardziej zrównoważone i nie tak brutalne jak niektórzy mężczyźni. I po co ta nienawiść i pogarda wobec kobiet? Jak by was nie urodziły i nie wychowały i nie wykarmiły, to byście nawet tych głupot nie pisali :O A Ty Lopez piszesz, że tylko matka Cie wychowywała i co ona też jest niczym i gorszym gatunkiem człowieka? Pamiętaj tylko pochodzi od niej 50 % Twoich genów :P

Gość gość
Z tego co pamietam to jakas uległa zainteresowal.:)

Gość don lopez
mame kocham i szanuje i nie mieszaj jej do tego !

Gość gość
zainteresował tak, że nie chciała kontynuować kontaktu mailowo i w końcu go zjechała :D

Gość gość
Kobieta nie jest gorszym gatunkiem, tylko dala sobie wmowic ze jak zabije w sobie kobiecosc i zacznie zachowywac sie jak facet to bedzie lepsza. A to ani faccet a juz nie kobieta.

Gość don lopez
kiedy mnie zjechała ?

Gość Space Cadet
Twoja matka, to też kobieta myślisz, że nie byłoby jej przykro jakby usłyszała to co tutaj wypisujesz? Myślisz, że byłaby z Ciebie dumna?

Gość gość
Kobiety nie sa gorsze tylko daly sobie wmowic ze jesli beda zachowywac sie jak faceci to beda lepsze. Co samo w sobie swiadczy o tym ze faceci sa lepsi. Przeciez gdyby kobiety byly lepsze to szczytem marzen kazdego faceta byly by kwiatki, moda i uroda.

Gość don lopez
?

Gość gość
nienawisc i pogarda biora sie stad, ze faceci traca wladze i nie umieja sie odnalezc w nowej sytuacji- to powoduje frustracje, gorycz, lek i w konsekwencji agresje/ http://www.dziennik.pl/artykuly/150251,alarm-naukowcow-mezczyzni-wygina.html

Gość don lopez
a Co wam jest przykro ze tak mowie ?

Gość gość
dziwne pytanie lopez... to tak, jakby złościć się na muchę, że wpadła do pokoju i trochę pobzyczy. nie przystoi człowiekowi :)

Gość don lopez
można powiedzieć ze wlożyłem kij w mrowisko :)

Gość Raficzek
Kotka poes z tego co piszesz można wnioskować, że masz silną osobowość i lubisz swoją niezależność ale myślę, że nie miała byś nic przeciwko żebym swobodnie działał w Twojej kuchni...;>

Gość gość
Z tego artykulu wynika ze moze powstac inny gatunek czlowieka, czyli jak zwykle baby tak k***a nawywijaly ze az gatunek wyginie.

Gość don lopez
ja jestem gotów żeby stanac na czele antyfeministycznego powstania

Gość gość
..tak nawywijaly ze az gatunek wyginie.. :) jeblam czyli w sumie jestesmy bardzo uzdolnione w jakiejs dziedzinie

Gość Space Cadet
Lopez piszesz z wyższością , że kobiety są niczym a mężczyźni są lepsi itd. Skąd w Tobie ta pogarda wobec kobiet się pytam? Piszesz, że kochasz i szanujesz mamę i swoją dziewczynę, więc o co Ci chodzi? One też są kobietami? Tak jest to przykre co piszesz, bo z jednej strony złościsz się, że kobiety nie chcą zakładać rodzin, a z drugiej że nic nie osiągnęły. A wiesz dlaczego? Bo rodziły i wychowywały dzieci przez wieki, wtedy gdy mężczyźni mieli czas na inne rzeczy i mogli osiągnąć więcej.

Gość don lopez
no w sumie racja. Ale ja głównie uderzam w feministki

Gość gość
I wlasnie to jest w was piekne - rodzenie i wychowywanie naszego potomstwa. Dziecko to najwazniejsza rzecz w zyciu i jego wychowanie moge powierzyć komus wyjatkowemu -tobie moja kobieto. I bede Cie za to szanowal do konca zycia. Ale to co meskie zostaw mezczyznom.