Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panszalony

Starzejący się nudziarz i kawaler

Polecane posty

Gość gość
zbezczeszczanie męskiego ciała... dawno nie praktykowałam, ale brzmi apetycznie ;)

Gość gość
Wiem, że tak :)Smak jeszcze pamiętam. Słodko słone wspomnienia. Nie potrafię cieszyć się samą fizycznością, bez uczuć. A na uczucie mnie jeszcze nie stać, więc ... cieszę się sama sobą póki co. Ale tęsknię pomału. To chyba dobry znak ;) Dla mnie oczywiście :)

Gość gość
Na bank. ;)

Gość gość
Bler? To Ty?

Gość gość
Jakoś tak się rozmarzyłam erotycznie niebezpiecznie :D Idę poczytać. Książkę, bo tego forum się nie da. Frida spamuje ? Goń się leszczu :P

Gość gość
No jeśli zaczynam się upodabniać do Bler .... Nie, to nie ja. Tfu, znaczy nie ona. I wcale nie wiem kto pyta :P Kapiszi ? ;)

musze cie rozczarowac. gosc nie moze edytowac, wiec sobie tymczasem nie pouzywasz :) ja czasami tez nie moge, pomimo zalogowania. poczta berdyczowska sie buntuje ;) taki lajf. juz sie przyzwyczailam. x cdn. x panie kutasinski, pan to chyba byl magazynierem na budowie. tak sprawnie podzielic lata pracy przez roboczodni i wizyty w markecie aby osiagnac wynik ruchanska. godne podziwu :D a co z glowa?

Gość gość
Łżesz suko.

Gość gość
Całkiem poważnie już. Nie jestem Bler, ale jakby trzeba było coś przekazać, to mogę. Jutro rano, bo dzisiaj pewnie już śpi i zabiłaby mnie za dzwonienie w sprawach nie związanych z niczyją śmiercią :P :)

Gość gość
A ten deszcz to już ? A to idę sprawdzić :) Też mam kilka. Gość od suki. Wypierdzielaj z tematu.

Gość gość
Ok. Sama też spadam. Panie Szalony :) Wprawdzie to publiczne forum, ale dzięki za gościnę i co złego to nie ja :) Sarenek bez liku ;) 🌻

Gość cham z fiutem zamiast głowy
To ja też idę. Beton mi stwardnieje :-(

Gość gość
czekamy ;) jak perseidy ? moje niebo było tak zachmurzone, że zobaczyłam figę z makiem :(

ja widziałem cała masę :) zasnąłem na trawie i obudziłem sie koło trzeciej zmarznięty ;p teraz boli mnie gardło w cholerę. Widzę ze prowadzicie ty zagorzałe dyskusje, dobrze, bardzo dobrze :)

Gość gość
Zagorzałą to lekkie przekoloryzowanie, ale też mnie gardło boli. Zazdroszczę tej trawy :(

Gość gość
Dlaczego ? Siłą Cię tam w tej trawie liliputy przyszpiliły ? ;) Za wszystko trzeba w życiu płacić. To teraz płacisz,ale pomyśl jak fajnie było wcześniej ? :D

Kusza jesteś takim typem kobiety, której boi sie większość mężczyzn. Intelektualistka która ma zdolności przywódcze i jest samoswiadoma seksulanie

I prawdopodobnie nie masz szan by zaangażować sie z Kusza w związek :D No.. Chyba ze jesteście otwarte na takie rozwiązania, nie mam nic przeciwko temu of course :)

Gość Saawanna
Dzień dobry. Perseid wcale nie było widać przez chmury. Autorze, korzonki cię nie złapały od tego nocnego spania w trawie?

Gość Saawanna
Na ból gardła najlepszy jakiś spray miejscowo.

Gość Saawanna
Możesz też płukać czymś antyseptycznym.

Gość Saawanna
Musisz się pilnować. Jeszcze obudzisz się gdzie indziej, niż zasnąłeś ;)