Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panszalony

Starzejący się nudziarz i kawaler

Polecane posty

Gość cham z fiutem zamiast głowy
Nie dziękuj.

Gość Saawanna
Jak tam nad jeziorem, autorze?

Czyli gdybym chciał rwać to mam zachowywać sie jak małpa z maczuga? :D to wsumie jest straszne. Dawno sie tak nie uśmiałem jak po przeczytaniu tej wymiany zdań :D ale tak serio i oczywiście nie mowię tego złośliwie.

Dzis jeszcze nie byłem, ale zdążyłem już pójść z rańca pobiegać po lesie, spociłem sie jak mysz ;p

Gość Saawanna
Pytam, bo u mnie znów gorąco. Zaliczyłam krótki spacer o poranku, korzystając z niższej temperatury. Zazdroszczę Ci wody.

Gość gość
Zawsze mi miło niezwykle, kiedy ktoś się uśmiecha w moim kierunku. Podobno jedna z najbardziej seksownych kobiet świata zwykła popełnić kiedyś mądrość, którą sobie cenię: lepiej być po stokroć śmieszną, nić po stokroć nudną. ;) A tak na marginesie. Pan z ptakiem zamiast głowy, wyjątkowo mi przypadł do serca :P gdyż też tu gram najczęściej. ;) Zawodowa solidarność się we mnie odezwała, toteż dialog wypadł cokolwiek zabawnie. :)

Gość gość
Bieganie ? Ranne ? Hmm nie słuchaj fałszywych rad. :D Bardzo zgrabnie się Szalony sprzedajesz i bez nich ;)

Jesteś pewna gościu, że najseksowniejsza loszka radziła bycie śmiesznym? Jeśli tak, to seksowniejsze miała cycki niż intelekt. Ja doradzam bycie zabawnym zamiast śmiesznym. Jest różnica, i to niemała. A Ty szalony kapeluszniku rozsądnie postępujesz poważnie i bez złośliwości traktując moje rady. W końcu i tak zawsze zwycięży troglodyta z większą maczugą.

Gość gość
Absolutnie pewna. To była swoista przenośnia, wyrwana z kontekstu i sądziłam, że takich oczywistości nie trzeba tłumaczyć. Ooooo przepraszam. Nie masz głowy :P

Od razu widać, że nie nadajesz się na budowę. Szpadel i łopata to też pewnie dla Ciebie to samo?

Gość gość
Na budowę ? W taki upał ? Oc***ałeś ? ;) :D

Gość gość
Zatkało kakao ? Znowu? :P :D Bosz, co za siroty na tym forum. Idę na motoryzację ;)

upijasz sie jak co dzien? co na to twoja glowa?.. znaczy sie k***s. chyba twardy jest. nie kazda glowa by to zniosla ;) panieszalony, spotkal pan w koncu sarenke? czy biegal pan nadaremno? :)

Twardym trzeba być a nie miętkim. Na budowie i w życiu. Chcesz się wymienić zdjęciami fiutów i cycków? Ruch/ałem ze 200 loszek...

Gość Panszalony
Niestety Frida :D nie ma sarenek wszystkie pouciekały :) Chamie :) (złe to brzmi :( ) da sie zgromadzić 200 ładnych loszek ? :D

Gość gość
dlaczego treść została uznana za spam ?

Gość gość
Szalony i Ty przeciwko mnie ? :O

Gość gość
nie no tu się nie da nawet nikogo zbluzgać, bo wszystko uznawane jest za spam porażka też się zaraz upiję :O

Gość kressska
Panszalony wczoraj Ja do pierwszego tygodnia września mam wolne oczko.gif potem tydzień poprawek ze studentami i do października znowu laba usmiech.gif OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO A Trzeba było oblewać? Miałbyś i wrzesień wolny ;) czego Ty uczysz Szalony tych Studentów? Życia erotycznego mrówek?:> hahaha Tylko nie mów że jakiejś fizyki :P

Gość gość
Siemka kreska ;) Panie szalony nie mów, że fizyki :( z fizyki miałam trzy, bo wtedy nie było jedynek i profesor był bardzo litościwym człowiekiem

zle pan szukal panieszalony :D teraz w lesie pelno sarninki :P x cdn. to ci dopiero musi ciekawie wygladac takie ruchanie, panie ku/ta/sinski :D no no no... w miejscy glowy kutas, w miejscu ku/tasa pustka :P albo drugi ku/tas. a glowa jest? czy odeszla razem z dwusetna loszka?

Gość gość
Hej :) Nie żebym się nie ucieszyła na Twój widok, ale sądziłam, że się Kreska objawił ;) Też masz problem z pisaniem ? Jakimś dziwnym trafem,za każdym razem kiedy chciałam zjechać tego z ptakiem zamiast głowy, to forum odmawia posłuszeństwa :O ;) Modka czy jaki gwint ? :P

Co prawda wódki razem nie spożywaliśmy, ale awansem społecznym możecie rozmawiać do mnie per Ty. Wracając do meritum... nie zachowujcie się jak docent i nie zadawajcie głupich pytań. Równie dobrze mógłbym napisać 500 albo 5 000. I tak żadna loszka nie zwraca uwagi na te liczby, ani w nie nie wierzy. Ale nawet jeśli postąpimy po akademicku, weźniemy kalkulator i zaczniemy liczyć, to po pierwsze primo, 20 lat pracy na budowie to 4 000 roboczodniówek. Przyjmując, że zaczepiamy wieczorem pod wiadomym dyskontem spożywczym codziennie tylko jedną loszkę; zakładając, że tylko jedna na dziesięć doceni gust budowlańca i przyjmie zaproszenie na urodzinową imprezę u mnie w dniu dzisiejszym, wiedząc zarazem, że co najmniej połowa z nich to ładne loszki (procent ewidentnie zaniżony, Polska to wszak kraj pięknych kobiet), jak w morde strzelił wychodzi 200. Widzisz Pan, Panie Profesor, prawo naprawdę wielkich liczb działa i na uniwersytecie, i na budowie. q.e.d.

tez mam. widocznie niektore wyrazy sa niecenzuralne i dlatego uznano je za spam. moze panszalony powinien zmienic nick :) ale ale.. przy edycji juz nawet nie trzeba dzielic wyrazow :D dzieki. teraz juz wiadomo jak nalezy pisac :D

Gość gość
Tupet ptaka mnie rozbraja. Free to jak należy pisać ? ;) Akurat dzisiaj postanowiłam, że sobie popiszę z "gościa" i ..... zostałam niemiło zaskoczona. Spam i spam i spam i dlaczego ? :O

Gość gość
Awansem społecznym ? Pfff A wódki to byś się chciał ze mną napić, oj chciałbyś ;) :D

Gość gość
Zbezczeszczania nigdy nie praktykowałam. To jest pierwszy raz :P