Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety( dziewczyny) na jeden raz.

Polecane posty

Gość gość

Dużo mieliście takich dziewczyn, gdzie od chwili poznania wiedzieliście, że będą tylko na jeden raz do łóżka, bez żadnych innych historii. Czy one też o tym wiedziały, że poza jednorazowym seksem, nic więcej z tego nie będzie, czy też żeniliście im kit a po wszystkim już się nie odezwaliście do nich? Czy na jeden raz szukaliście ładnych , czy braliście co się nawinęło? Dlaczego pytam? Jakoś tak złożyło się, że od maja byłem z 5 takimi dziewczynami, gdzie oboje wiedzieliśmy, że chodzi o seks, nic więcej. One ani ja nie wspominaliśmy o kontynuacji, chodziło tylko o porządne wyroochanie się, przeżycie orgazmu i spuszczenie z krzyża.Ja mam 21 lat , dziewczyny w przedziale 17-25. Jak to się ma do szukania dziewczyny na stałe, partnerki na zawsze, skoro dziewczyna, jedna z tych pięciu powiedziała w ten sposób:" wyroochaj mnie porządnie, w ciipę i tyłek a potem zapomnij"? Aż strach myśleć o jakiejś na poważnie.Bo jeśli trafię na taką, co kilka takich akcji ma za sobą, zacznę na poważnie o niej myśleć a potem wyjdzie na to, że non stop będę musiał myśleć, czy ona takich numerów mi nie wywija? Podzielcie się opiniami, jak jakieś wam się nasuwają.

Gość gość
Sam się puszczasz, a od potencjalnej partnerki na dłużej, to czystości wymagasz hipokryto?

Na pocieszenie: pomyśl sobie, że Twoja przyszła dziewczyna "na poważnie" może mieć takie same obawy jak Ty... x To trochę nie fair samemu się "szmacić", ale oczekiwać, by przyszła "porządna" dziewczyna nie miała w swojej przeszłości etapu "szmacenia się"... Przypominam, że co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr. Czy to, że teraz bzykasz co popadnie, oznacza, że w przyszłości także będziesz tak robił? Jeśli nie, to dlaczego zakładasz, że z dziewczyną ma być inaczej? Znajdź sobie partnerkę równą Tobie i tyle. Możesz wymagać wierności w związku, ale nie rób partnerce spin o bujną przeszłość seksualną, jeśli sam taką miałeś. Tyle.

Gość zepsuta rypka
W umyśle kryją się pułapki niczym w średniowiecznym lochu -cuchnące zapominki, cele o butelkowatym kształcie wykute w skale, z zapadnią na górze. Nic stamtąd się nie wydostanie. Trzęsienie ziemi, zdrada strażników i iskry pamięci zapalają trujące gazy: stwory więzione przez długie lata wylatują na wolność, gotowe eksplodować bólem i popychać nas do gwałtownych czynów...

Gość gość
Wydaje mi się że gość autor pisze raczej o mentalności obecnej młodzieży i nieprzygotowaniu do relacji w trwałym związku a nie o tym, że dziewczyna nie może mieć jednorazowych wyskoków. Chociaż może się mylę.Stara już jestem.

Gość gość
w ogole nie wchodz w staly zwiazek , wiekszosc dziewczyn sa dwulicowe w moim gronie przynajmniej. Myslalem ze faceci to tylko s*******e ale sie troche pomylilem :)

Gość gość
Do tej pory wszystkie swoje miałem na jeden raz. 8 kobiet.Tylko jedna z nich chciała czegoś więcej.Z innymi krótka piłka,*****ańsko i cześć.

Gość lovestore24
Zrób zakupy za powyżej 150 zł, za przesyłkę nie zapłacisz nic a dodatkowo dostaniesz rabat 10%, Wejdź na lovestore24.pl, po złożeniu zamówienia wpisz kod: 04311 kod ważny do końca sierpnia

"Do tej pory wszystkie swoje miałem na jeden raz. 8 kobiet.Tylko jedna z nich chciała czegoś więcej.Z innymi krótka piłka,*****ańsko i cześć." x Mówi się, że jesteśmy wypadkową 5 osób, z którymi najczęściej się spotykamy, dlatego ważne jest, by świadomie dobierać sobie osoby, z którymi spędzamy czas wolny. x Jeśli ciągle spotykasz osoby jednego pokroju, to masz najwyraźniej monotematyczne towarzystwo. Warto to zmienić i poszukać znajomych w innych źródłach, poszerzyć horyzonty, to i jakość relacji się zmieni. x Podsumowując, to, że spotykasz "jednorazowe" dziewczyny nie oznacza, że wszystkie takie są. Nie oznacza to nawet, że jest ich w społeczeństwie szczególnie dużo. Oznacza to jedynie, że właśnie z takimi najczęściej zwykłeś się umawiać. Warto się zastanowić, z czego to wynika, że "przyciągasz" do siebie akurat tego typu osoby. x Przykładowo, jeśli najczęściej podrywasz laski w klubie, wybierając te najbardziej nabzdryngolone alkoholem, nie dziw się, że brak im samokontroli i że chcą jak najszybciej zapomnieć o przypadkowym numerku z przypadkowym facetem. Gdyby to mi się zdarzyło zaliczyć przygodny seks to nie sądzę, bym chciała z takim facetem utrzymywać dalej kontakt, bo byłoby mi pewnie wstyd, że tak łatwo wskoczyłam do łóżka jakiemuś obcemu kolesiowi.