Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialove1

okropny ból podbrzusza i prawego jajnika

Polecane posty

Gość mialove1

Witam Mam do Was pytanie drogie panie. Trzy tyg temu miala okres,tydz temu przez kilka dni bolalo mnie cale podbrzusze tak jak by macica nie przejelam sie tym zbytnio fakt ze gdy siadalam ciaglo niemilosiernie ale nie potrafilam znalezc racjonalnego powodu.pobolalo i przestalo Wczoraj zaczelam odczuwac bol prawego jajnika niezbyt to bylo przyjemne, mysle sobie moze to owulacja.lyklam tabletke rozkurczowa no i polozylam sie spac.Wstaje rano budzi mnie ból jakby jajnika na dole po prawej stronie az promieniuje na biodro i plecy.Czy mozna przeziebic sobie jajniki? Czy ktoras z Was miala podobnie?:( dzis chyba pojde do szpitala na pomoc ale moze tutaj ktos mnie troche uspokoi.pozdrawiam

Gość gość
Zgłoś się do lekarza !

Gość gość
Można. Paradoksalnie w lecie bardziej. A teraz napisz konkretnie w których dniach cyklu bolało i z jakim nasileniem. Zarówno torbiele, cysty, zapalenie jajników i w końcu ten sławny ból okoołoowulacyjny bola podobnie. Wiec cieżko na oko stwierdzić.

Gość mialove1
Coż jestem takim fatalnym przypadkiem dzis byl 26dc ale ja okres mam bardzo nieregularny co 2-3 miesiace bralam nawet tabletki na uregulowanie okresu ale miesiac temu odstawilam,moglabym je brac jesli moglabym lezec cale dnie w lozku.Moj lekarz stwierdzil ze to nie mozliwe zeby sie tak zle czuc ale przeciez nie mam powodu klamac.a co do pytania to bol byl straszny przez jakas godzine wzielam tab rozkurczowa i przeszlo ale caly czas odczuwam delikatne kłucie.