Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozdeptałam nogą mysz w pokoju

Polecane posty

Gość gość
Z tym podkladaniem rzeczy pod obcasy to jakas plaga. Nie wiem co ludzie w tym widza ale pod obcasami mialam juz dlugopisy, telefony, batony, a takze slimaki. No i na imprezie kilka razy zdeptalam dlon jakims chlopakom ktorzy lezeli pijani na podlodze.... Masakra jakas.

Gość kor7
Taki seksualny fetysz, po prostu prawda jes taka że tych facetów którzy to robią to po prostu podnieca. Prawdopodobnie jesteś bardzo ładną dziewczyną, znam te mechanizmy.

Gość gość
Tak sobie czytam kilka ostatnich postów i jestem w szoku. Ile razy dla zabawy zmiażdżyłam coś obcasami, ile to zmarnowanych okazji do podniecenia dla facetów xD Nigdy bym nie pomyślała.

Gość gość
Napisz co zmiazdzylas obcasami dla zabawy a jakie byly inne sytuacje. Napisz w jakich butach bylas i opisz sytuacje

Gość gość
Ok, ale napiszcie mi w zamian co dokładnie was w tym podnieca. Bo serio nie rozumiem xD Np sytuacja z wczoraj - będąc nad Wisła, wychodząc z klubu z koleżanką deptałyśmy dla zabawy potłuczone butelki :D A to w jakich butach to też ma dla was znaczenie? Ja była w sandałkach na koturnie, z przodu 3-4 cm, z tyłu prawie 10. Straaasznie twarde, chyba stworzone do deptania szkła :D A koleżanka w botkach na obcasach. Jak kopnęła z rozmachu jedną cała butelkę to aż ją potłukła bez deptania xD

Gość gość
W tym przypadku podnieca dzwiek miazdzonego szkla ;p napisz prosze jeszcze kilka sytuacji jakie mialas i w jakich bylas butach

Gość gość
Ale co jest podniecającego w tym odgłosie? :D Przecież idąc na obcasach często bardzo podobny słychać. Ojejku, nie pamietam wszystkiego, nigdy nie przykładałam wagi do tego xD Napewno coś zgniotłam szpilkami, napewno sporo zimowymi kozakami. To naturalne raczej :P

Gość gość
A jakies bezkregowce itp tez ?? Jesli tak to opisz

Gość gość
Bleeee, niczego takiego specjalnie nie dotknę. Nawet butem. A to także was podnieca?

Gość gość
Ja za pomocą dużego kamienia zmiażdżyłam głowę wściekłemu psu, który rzucił się na mnie gdy szłam z dzieckiem. Takie coś też was podnieca świrusy? (Jakby co ja także zglosiłam ten temat na dyżurnet).

Gość gość
Ślimaki, zwłaszcza winniczki, są pod ścisłą ochroną. Bezcelowe zabicie zwierzęcia, zwłaszcza będącego pod ochroną, jest karalne i to dosyć surowo. Dodatkowo w prawie nie ma rozdzielenia kary wg gatunku zabitego zwierzęcia, co oznacza, iż za rozdeptanie ślimaka możesz dostać taką samą karę sześciu lat więzienia jak osoba, która zakopała psa żywcem.

Gość gość
Haaaa! A się wkopaliscie psychole :D HaHaHa!!!

Gość gość
To są zaburzenia preferencji psycholeksualnych w kierunku zoosadyzmu jak już chcesz to doprecyzować. To jest niewyleczalne.

Gość gość
Przejrzałam resztę tematu i to faktycznie chore :/ Podniecanie się zdpetaniem jakiś losowych rzeczy wydało mi się śmieszne, ale reszta jest faktycznie chora.

Gość gość
Polecam stronę pod-obcasem.pl z opowiadaniami o tematyce crush fetish. A jak chcecie porozmawiać o powszechnie nieakceptowalnych rzeczach, wejdźcie na forum.pod-obcasem.pl i jakby była potrzeba można niektóre tematy zabezpieczyć żeby nie były publiczne :)

Gość gość
Większość tu piszących to faceci zboczeńcy co się podszywają pod kobiety taka jest prawda

Gość gość
gość 2018.01.06 Też tak uważam. Sami fantaści, tęskniący za dominatorkami, władczyniami. Owszem , kobiety lubią władzę i są niekiedy bezlitosne, ale raczej nie chwalą się tym na forach.

Gość eri16
Hej jak są tu jeszcze te dziewczyny co ich interesował temat chętnie odpowiem wam na wasze pytania jak również opowiem o tym fetyszy i ciekawe historie Napiszcie do mnie na: eriminator16@wp.pl Zapraszam do ciekawej rozmowy ;)

Gość gość
Twarda suka z ciebie :)

Gość gość
Jak można taką istotkę zabić?

Gość michel.

Wspaniały temat. Ale ślimaki i żaby to oszczędzajcie, są pożyteczne.