Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobieta nie chcąca zakladać rodziny jest negatywnie oceniana?

Polecane posty

Gość gość

To jest po prostu kwestia wyboru, a ludzie świrują i zachowują się, jakby to był jakiś obowiązek. To tak jakby utyskiwać na kogoś, ze woli czerwony od zielonego, wybrał prace w biurze a nie coś innego albo na śniadanie je owsiankę, a nie jajka. Odczepcie się od innych i nie oceniajcie ich wg. własnych standardów, próbując wrzucić do stereotypowego worka 'zimnej suki' albo egoistki. Zeby was ktoś nie zaczął sądzić na podstawie szczątkowych danych.

Gość gość
Chodzi o statystyki. Statystyczna singielka to przewaznie szmata i kurfiszon.

Gość gość
Nie mówimy o singielkach, tylko kobietach nie chcących mieć rodziny. Kumasz różnice? A twoich "statystyk" nawet nie komentuje

Gość gość
moja siostra jest mężatką od 21 roku życia, po ślubie miała kochanka kilka lat bo mąż jej nie zaspokajał i to jest dopiero szmata i kurfiszon, niejedna singielka jest lepsza od niej bo jakby miala meża to by go NIE zdradzala tylko by szanowala!!!

Gość przerost tresci nad forma
przez kogo niby jest negatywnei oceniana ? przez kolezanki ktorych jedynym zyciowym osiagnieciem jest zamazpojscie wiec sie tym szczyca jak zdobyciem mount everestu ?

Gość gość
+ przez swoja rodzinę i ogólnie otoczenie

Gość gość
Mozna mieć kogoś i nie chcieć mieć rodziny, dzieci etc

+ przez swoja rodzinę i ogólnie otoczenie >>czyli jak napisalem przez ludzi ktorzy jedyne co zrobili to sie rozmnozyli, zmien otoczenie

Gość gość
według mnie jest tak postrzegana ponieważ przykleja jej się etykietkę "a może ona jest lesbijką" co jest u nas w Polsce tematem tabu a co za tym idzie jest to temat powszechnie i rozlegle jeszcze nieakceptowalny dlatego to tak wygląda, nie rozumiem tego zacofania każdy ma prawo żyć tak jak chce. www.annanblog.pl

Gość gość
gość dziś moja siostra jest mężatką od 21 roku życia, po ślubie miała kochanka kilka lat bo mąż jej nie zaspokajał i to jest dopiero szmata i kurfiszon, niejedna singielka jest lepsza od niej bo jakby miala meża to by go NIE zdradzala tylko by szanowala!!! x Masz kompletnie popieprzone pojęcie o życiu i dlatego gadasz od rzeczy. Laska która by szanowała męża który by jej nie zaspokajał i byłaby mu wierna i wciąż by z nim była to byłaby laska porządna tylko laska głupia i nieszczęśliwa. I żeby nie było zdziwienia to jestem facetem i byłbym nieszczęśliwym kretynem gdybym szanował laskę która by mnie nie zaspokajała. Nie macie ludzie nawet bladego pojęcia jak strasznie dużo musicie sie jeszcze nauczyć żebyście sie na partnera dla jakiegoś idioty nadawali.

Gość gość
Kiedy sami zaczniecie swoje własne życie i mamy przestaną wam gęby po każdym posiłku wycierać to przekonacie się do jakiego stopnia seks może być w związku ważny. Skończą się wam te idiotyczne teorie przez które dziś twierdzicie że laska ma być wierna albo mąż nie może zdradzać. Jesteście tak skończone tumany że słowo daję ktoś powinien was po tych waszych durnych łbach bez przerwy batem lać.

Gość gość
Zapytam cie gosciu wyzej TO NA CHUJ sie zenic, skoro nie jest sie w stanie wytrwac w monogamii? I skoro przy kazdym malym kryzysie chcesz zdradzac?

Gość gość
Skąd sie wam k***a mać te wyidealizowane wyobrażenia o życiu biorą?! Z telenoweli brazylijskich?! Żaden człowiek nie jest winien drugiemu człowiekowi wierność jeśli nie jest w związku z tym drugim człowiekiem spełniony. I wcale nie czyni go to człowiekiem złym. A płeć to ma tu do rzeczy wielkie g****o!!!

Gość gość
gość dziś Zapytam cie gosciu wyzej TO NA CH*J sie zenic, skoro nie jest sie w stanie wytrwac w monogamii? I skoro przy kazdym malym kryzysie chcesz zdradzac? x Notuj zamiast głupio pytać.

Gość gość
Przestrzegam dziewczyny które sobie życie w małżeńskim szczęściu wyobrażają jako wieczność spędzona z ukochanym i wzajemnym wpatrywaniu się w oczy. Gdyby facet chciał komuś patrzeć w oczy to by sobie ze schroniska wziął psa i się z tym psem ochajtał.

Żaden człowiek nie jest winien drugiemu człowiekowi wierność jeśli nie jest w związku z tym drugim człowiekiem spełnion>>bzdury gadasz jesli nie jest spelniony to nie jest w zwiazku i tyle. jak jest to sie decyzuje na co sie decyduje inaczje to zwykle oszustwo. to jak napisac okradam bank w ktorym pracuja bo mi malo placa wiec mam prawo bo nie jestem spelniony. wszystko mozna tym sposobem usprawiedliwic.

Gość gość
Bo każda kobieta powinna zakładać rodzinę i rodzić dzieci. Takie jest prawo natury, którego nie da się przeskoczyć.

Bo każda kobieta powinna zakładać rodzinę i rodzić dzieci. Takie jest prawo natury, którego nie da się przeskoczyć. >>dlateog gdy masz dni plodne to faceci dopadaja cie na ulicy i skacza po tobie dopoki im sil starcza bo tak im podpowiada zew natury :D czlowiek rozni sie od zwierzecia m.in. wolna wola.,rozumem etc.

Gość gość
Dokladnie tak Faceci sie zenia dla regularnego legalnego seksu W domysle dostepnego na zawolanie choc wiadomo jaka jest praktyka Zeby mial im kto gacie oprac i obiadek zrobic No i zeby splodzic potomka, przekazac swoje cudowne geny. Najlepiej syna bo latwiej go nauczyc pewnych prymitywnycb rzeczy

Gość gość
przerost tresci nad forma wczoraj bzdury gadasz jesli nie jest spelniony to nie jest w zwiazku i tyle. jak jest to sie decyzuje na co sie decyduje inaczje to zwykle oszustwo. to jak napisac okradam bank w ktorym pracuja bo mi malo placa wiec mam prawo bo nie jestem spelniony. wszystko mozna tym sposobem usprawiedliwic. x Odejdź dziecko i wróć jak już składnie się pisać nauczysz. Na razie to nawet wyrazić myśli w sensowny sposób nie potrafisz a chcesz o międzyludzkich relacjach rozmawiać o których niczego nie możesz jeszcze wiedzieć.

Najlepiej syna bo latwiej go nauczyc pewnych prymitywnycb rzeczy >>dobre :D v Na razie to nawet wyrazić myśli w sensowny sposób nie potrafisz a chcesz o międzyludzkich relacjach rozmawiać o których niczego nie możesz jeszcze wiedzieć. >>dlatego obcuje z takimi światłymi osobami jak ty, a nóż coś z twojej mądrości mi się udzieli. podejrzewam, że jestem bardziej dojrzały niż ty, ale masz rację to prawo natury jeszcze mi się nie udzieliło i nie postępuję jak zwierzę, widocznie ja z innego podgatunku. nie wiem tylko komu z nas bliżej do szympansa.

Gość gość
przerost tresci nad forma dziś ...i nie postępuję jak zwierzę, widocznie ja z innego podgatunku. nie wiem tylko komu z nas bliżej do szympansa. x A ja mogę dla ciebie być nawet samym szympansem. Nie byłem zbyt grzeczny ale wierzyć mi możesz że jeśli weźmiesz sobie moje słowa do serca to tylko na tym skorzystasz. Bez względu na płeć bo jeśli nawet jesteś laską to powinnaś wiedzieć że zaniedbywana żona tez nie ma żadnych obowiązków wobec samolubnego męża. Nie rozgraniczam więc jak widzisz płci pomimo że jestem po rozwodzie i swoje byłe doczesne nieszczęście utopiłbym w łyżce wody. Poza tym takimi słowami ani mnie nie zdenerwujesz ani nie sprowokujesz. Tak głupie teksty na który odpowiedziałem na początku na mnie działają a nie jakieś z tyłka wyjęte wyzwiska.

. Nie rozgraniczam więc jak widzisz płci pomimo że jestem po rozwodzie i swoje byłe doczesne nieszczęście utopiłbym w łyżce wody. >>stąd taki masz pogląd zapewne, trzeba było myśleć przed wyborem a nie dorabiać ideologi do tego że jak komuś źle to moze wszystko. nadal uważam że z dorosłością masz niewiele wspólnego zapewne mimo wieku.dorosły człowiek ponosi konsekwencje swoich czynów a nie pisze bzdur że nie jest spełniony, więc wszystko jest ok. ortodoksyjnym katolikiem jesteś czy islamistą że się po x czasu dowiedziałeś że nie jesteś spełniony ? sam sobie wybrałeś żonę taka a nie inną i powtarzam jeszcze raz trzeba było myślęć przed faktem czy się nadaje a nie po. słuby/związki nie są obowiązkowe możesz bzykać co chcesz i ile chcesz zamiast dorabiać ideologie o jakimś spełnieniu :D wyżej źle podpiąłem bo piszą sami goście i sądziłem że ty to ta sama osoba która pisała o prawie natury.

Gość gość
przerost tresci nad forma dziś ... trzeba było myśleć przed wyborem a nie dorabiać ideologi do tego że jak komuś źle to moze wszystko. nadal uważam że z dorosłością masz niewiele wspólnego zapewne mimo wieku.dorosły człowiek ponosi konsekwencje swoich czynów a nie pisze bzdur że nie jest spełniony, więc wszystko jest ok. ortodoksyjnym katolikiem jesteś czy islamistą że się po x czasu dowiedziałeś że nie jesteś spełniony ? sam sobie wybrałeś żonę taka a nie inną i powtarzam jeszcze raz trzeba było myślęć przed faktem czy się nadaje a nie po. słuby/związki nie są obowiązkowe możesz bzykać co chcesz i ile chcesz zamiast dorabiać ideologie o jakimś spełnieniu smiech.gif wyżej źle podpiąłem bo piszą sami goście i sądziłem że ty to ta sama osoba która pisała o prawie natury. x Ty jednak jesteś debilem.

nigdy nie pisałem że nie jestem, pewnei kwestia punktu odniesienia. jeśli twój pogląd jest normalny to ja chce być nienormalny.

Gość gość
Bo fen co ten piekny swiat stworzyl to poto zeby nanim zycie sie rozmnazalo i cieszylo sie bytem . Kobieta majaca moc twurcza zalujaca temu swiat 'nowemu bo kazde zycie jest nowe"jest ograniczona . Pamietaj nie sobie laske rosz ze istniejesz :-) lasko robisz ttm bytom ktore wspolistnieja wokol nas one tez chcaa nas widziec ,one bez nas sa niepotrzebne my bez nich tez:-P zyj bo poto cir powolano na saiat daj innym zycud zeby ten swiat "przyroda miala jakis sens istnienia :-) e umiesz kopnac sie w d**e? To kopnij sie:-P

Gość gość
Czyli bycie nieszczesliwym w imie zludnego poczucia bezpieczenstwa jest ok? Prawdziwego szczescia nie zbudujesz, jesli nie przestaniesz zaprzeczac obiektywnej prawdzie i nie zaakceptujesz, ze ludzie sa sklonni do pewnych rzeczy pomimo Twoich wyobrazen na to jacy powinni byc wedlug Ciebie.

Gość Xiaogui
Ludzie sie zmieniaja, nie wszystko da sie przed slubem przewidziec osle.