Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co kaman z tymi Ukrainkami żonami?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś mi może wyjaśnić o co chodzi z tą fazą na żonę ze Wschodu? Czytam, że podobno takie piękne, słodkie, spolegliwe, dbają o męża, opiekuńcze itp. i że to takie super extra podobno. To wyjaśnijcie mi czemu Polacy nie doceniają kiedy Polka taka jest? Czemu oczekują wręcz od Polek aby zachowywały się jak herod baby i zołzy. Jak Polka jest żoną właśnie w ukraińskim/rosyjskim stylu to Polak się nudzi, marudzi, w doopsku mu się przewraca i wymienia ją na inny model. A potem marudzi, że Polka jest zła zołzowata i tylko żona ze Wschodu umie docenić faceta.... To w końcu czego wy chcecie????

Gość gość
wygląda na to, że aby poślubić rodaka trzeba mieć zdiagnozowaną schizofrenię :P bo trochę ciężko od.....ać takie rozdwojenie jaźni w jednej osobie, aby on się nie nudził :P

Gość gość
Bo większość Polek to szczwane k***y i Polacy dobrze o tym wiedzą. Znaleść dobrą żonę w PL graniczy z cudem.

Gość gość
Ukrainki są o niebo milsze ,otwarte i sympatyczne. Mowie to jako kobieta, nie miałam żadnej przyjaciółki dopóki nie zatrudnilam Ukrainki do sprzątania. Taka prawda, one w większości są mile, pomocne, dobre, bezproblemowe. Bardzo łatwo nawiązać z nimi przyjacielskie stosunki oparte na zwykłej sympatii a nie interesach

Gość plaga schizofrenii w kraju
no ale przecież są tysiące Polek, które bardzo kochały swoich facetów i mężów i zostały porzucone lub wymienione "za karę" :P bo za bardzo im zależało... no to jak to wytłumaczycie??? jak Ukrainka KLEI się do Polaka i okazuje, że jej zależy to ok a Polsce nie wolno???

Gość gość
Polczyny to cwane kórwiszcza, dla nich liczy się tylko kasa, albo ewntualnie kolorowa przygoda ze znudzonym kozami ciapakiem. Fuj..

Gość gość
Polki są klotliwe i puste, nie maja świadomości zbiorowej, jedna by drugiej oczy wykula szpikulcem do lodow. Tylko kasa i faceci i nienawistne spojrzenia

Gość gość
Kocham sie w chlopaku z Ukrainy , poznalam go w pracy na emigracji , jest calkiem inny niz nasi Polacy - tylko k***a k***a co drugie slowo .

Gość gość
Nie wiem jak to mozliwe, biedniejszy naród a nie maja takich kompleksów. Kobiety w ogóle nie rywalizują ze soba. Wchodzą w kontakt z człowiekiem i nie masz wrażenia że rozmawiasz z bryła lodu

Gość gość
Polaczek ma kompleks paniska, każdy sra wyzej niż d**e ma i pluje na tego niżej. Polacy nie są komunikatywni, można mówić 500 razy i tak się nie zastanowi

Gość gość
"To wyjaśnijcie mi czemu Polacy nie doceniają kiedy Polka taka jest?" Ja doceniam i NIGDY nie związałbym się z UPAinką, ze względu na historię, a poza tym, mieć dziewczynę ze wschodu, to obciach. Zresztą żaden szanujący się Polak, nie zwiąże się z prostytutką z banderlandu. Po drugie, to teraz jest jakaś polityczna poprawnośc, zakazująca mówienia źle o kobietach z Ukrainy, a przecież w latach 90-tych i w ubiegłym dziesięcioleciu, prawie każdemu mężczyźnie i każdemu nastoletniemu chłopcu, kojarzyły się z prostytutkami, a teraz nagle jakie to niby są miłe, piękne i w ogóle same ochy i achy.:o Jak już wielokrotnie pisałem, UPAińcy brutalnie zamordowali w 1943 mamę mojego wujka, która w ostatniej chwili zdążyła go wrzucić na strych. Od tego momentu, zaczął się jąkać i jąka się do tej pory, dlatego NIGDY nie będę solidarny z UPAiną. Śmierć UPAinie!!!

Gość gość
Przestan już debilu. Moja babcia była na Syberii i w obozie koncentracyjnym i nie opluwam każdej Rosjanki i Niemki. Poczytaj sobie o UPA większość z tych ludzi zwerbowano przemocą pod groźbą śmierci, nie mieli wyjscia 3/4 upaincow zostało zmuszonych do służby na rzecz nacjonalistow

Gość gość
Bandera mordował też Ukraińców było tych ofiar sporo, koło 100 000 chyba

Gość gość
"Przestan już debilu." Debila to sobie poszukaj w rodzinie. "Poczytaj sobie o UPA większość z tych ludzi zwerbowano przemocą pod groźbą śmierci, nie mieli wyjscia 3/4 upaincow zostało zmuszonych do służby na rzecz nacjonalistow" Może i pod groźbą, ale z jaką chęcią mordowali Polaków. Po drugie, to są bohaterowie narodowi Ukrainy i wczoraj pokazali, że nadal są takimi samymi dzikusami, jakimi byli w 1943 roku. Moją babcię, też wywieźli na Syberię i mówiła, że gdy w 1940 przyszła do nich armia czerwona, to najgorsi byli w niej nie Rosjanie, a Ukraińcy. Co do Ukrainek, to zwykłe szmaty niewarte niczyjej uwagi.

Gość gość
A widziales miłych nacjonalistow. Nacjonalizm to chora ideologia która tak samo oglupila faszystów hitlerowskich i chorwackich

Gość gość
polacy sa kretynami , którym się w tłustych zadach poprzewracała.Rzadko sami sobą coś reprezentuja , ale wymagania hohoh.Polki zmądrzały , nie daja się przerobić na modę wschodnią , patriarchalną .To leszcze ,żeby podnieść sobie ego biora ukrainki.Tylko ,że potem majką tuzin wujków i ciotek na utrzymaniu.Pensja na ukrainie około 700 zł w przeliczeniu. to ukrainki każdego kto więcej zarabia w tyłek pocałują.A ukraińścy faceci są jeszcze bardziej chamscy niż polacy , to dla urainek polska to raj.Do czasu.Jak tylko załapia papiery zwiewają do Niemiec , albo gdzie się da .I polski mężuś ma zonka why.

Gość gość
Po prostu są ładniejsze od polek Dodatkowo Polki rodzinne i takie z którymi da się stworzyć udany związek są na wymarciu , same zadufane w sobie paniusie i roszczeniowych jedynaczką teraz

Gość gość
Akurat Poleczki są bardziej patriarchalne od Ukrainek. Objawy: nienawidzą konkurencji, boja się o swoich facetow bo wiedzą że są oschle i c*****e i dają tylko po bożemu, nienawidzą innych kobiet i ich dzieci, wlaza w d**e facetom.

Gość gość
"Polki zmądrzały , nie daja się przerobić na modę wschodnią , patriarchalną" W Polsce nie ma patriarchatu. Patriarchat jest w krajach islamskich. "A ukraińścy faceci są jeszcze bardziej chamscy niż polacy" I to nieporównywalnie bardziej chamscy. "Po prostu są ładniejsze od polek" Tak sobie tłumacz. "Dodatkowo Polki rodzinne i takie z którymi da się stworzyć udany związek są na wymarciu" Na wschodzie Polski, znajdziesz miłe, ładne i rodzinne kobiety, ale jak wolisz banderowskie czy komunistyczne prostytutki ze wschodu, to już Twoja sprawa. Ja w życiu nie związałbym się z kobietą ze wschodu, bo dla mnie to zwyczajnie obciach, a poza tym, Ukrainka ma dziadka upowca, a Rosjanka i Białorusinka, czerwonoarmistę lub ronowca.

Gość gość
Ja mam zamiar wziasc sobie ukrainke. Jestem lekarzem , co prawda narazie rezydentem , ale te 5-6 kola na reke mam wiec przybiegnie z pocalowaniem w podeszwe.

Gość gość
Oczywiście że w Polsce jest patriarchat.

Gość gość
ty od tego upa i czerwonoarmistow, wez juz skoncz czlowieku bo tych twoich wymiocin nie da sie juz czytac. Naprawde.

Gość gość
W Polsce rządzi Kopacz niedługo Szydło niejedna kobieta ma lepszą pozycję spoleczna i zarabia lepiej od faceta, w patriarchacie to nie byłoby możliwe , feministki i się panoszą i szczekają bezkarnie a faceci zmieniają płeć bo wolą być kobietami vel Grodzka

Gość gość
Co liberalna ci/pko z 16:52? Prawda kole w oczy?

Gość gość
Zakaz aborcji, wojna o in vitro, powszechny lekcewazacy stosunek do kobiet. Silne lobby matek polek ktore twierdza że bycie miłą,ulegla i mniej ważna jest kwintesencją kobiecosci. Chamstwo mężczyzn. To jest patriarchat.

Gość gość
nie, to są wymysły zdewociałej feministki

Gość gość
Lobby to jest pedalskie aborcyjne i feministyczne bo coś co jest nienormalne i nienaturalne trzeba promować Normalności czyli macierzyństwa i rodziny nie trzeba promować bo to normalne

Gość gość
Czyli nie ma zakazu aborcji? Kościół się nie wtrynia ze swoimi koncepcjami idealnej patologicznej rodzinki w ktorej zona dostaje wp*****l za slona zupe? Możesz bez problemu wygrać sprawę o molestowanie? Kobiety sa aktywne spolecznie i maja swoje loże w których prowadza swoje życie spoleczne? Możesz bez problemu zaciazyc i nie narazić się pracodawcy?

Gość gość
Kościół nie promuje przemocy w rodzinie choć dawno tam nie byłem i może się coś zmieniło , nie wiem? Co do sądów to w zasadzie w 99% wygrywają matki jeśli jest rozprawa o przyznanie dziecka.Co do molestowania to nie rozsmieszaj mnie, często jest tak że baba chce zrobić sobie karierę przez łóżko i sama nadziewana się na kootasa szefa, ale jak cows nie pójdzie po jej myśli to wtedy jest wrzask i wielkie molestowanie. Kobiety jak chcą mogą być aktywnie społecznie, bo kto im zabrania?A pracodawcy i matki to w dużej mierze problem prawa u państwa, które ma w D matki i widocznie nie chce żeby kobiety w Pl rodziły dzieci.Przypominam że rządzą liberałowie i lewica.