Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takim ciele? bez photoshopa i cudacznych pozycji

Polecane posty

Gość gość
Ile ta kobieta na zdjęciu ma wzrostu ? A ile waży?

Gość gość
Jestem kobietą, mam 30 lat, a ciało mam jak nastolatka, szczupłe, zgrabne, ładne jędrne okrągłe piersi (nie rodziłam). Natomiast kobiecie na zdjęciu daję 50 lat bo właśnie moja matka ma 50 lat i dokładnie takie ciało!!! po 2 porodach!!! I nie jestem fanką po\rno, piszę jak jest, nie masz ładnego ciała, masz ciało starej kobiety zniszczone ciążami. Masz ciało takiej typowej MAMUSKI

Gość gość
:D niezła są znacznie brzydsze

Gość gość
szczególnie ten biust, moja 50 letnia matka ma taki po 2 porodach

Gość gość
nie jest zle! masz co trzeba- glowa do gory :)

Gość gość
Ładna talia :)

Gość gość
Fajne ciałko:)

Gość gość
Jestem autorka postu,ale na zdjeciu to nie ja. Kurcze chyba nie znajdę drugiego zdjęcia innej osoby ktore chcialam wstawic..no w sumie opinie podobne jak kilka lat temu. Chcialam sprawdzic czym rozni sie spojrzenie kobiet od mezczyzn i faktem jest ze dla facetów licza sie cycki jakie by nie były, reszta jest pomijana.. To jest dla nich glowny wyznacznik ciała, kobiety inaczej oceniają. I nie plujcie na mnie ze wstawiam cudze zdjecie. To zdjecie jest z 2008 roku ,osoba ze zdjecia miala tutaj 19 lat, nie zyje od dawna, (wiem,niesmaczne ze wstawiam ale bez przesady) poza tym ucielam twarz.Wzrostu miala okolo 170 a co do wagi to nie wiem,pewnie okolo 70kg.

Gość gośćkto
Ciało jak ciało. Ta kobieta waży około 70 kg. Widziałam 35 latkę, szczupłą, po urodzeniu dziecka, brzuch przeorany w rozstępach, ale jakich. Widziałam 29- latkę, po urodzeniu dziec*****ersi do pasa. Ale oby dwie są szczęśliwymi mężatkami i mają przystojnych mężów, którzy je kochają takimi jakie są. Widziałam 18 latkę- ekstra ciało, sprzedająco się żonatemu gościowi za telefon za 3.500 zł. Moje zdanie jest takie, niech każdy pilnuje swego nosa, a pani co zamieszcza swoje zdjęcia na forum, musi być ograniczona umysłowo.