Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaaaaaaaaaa

Czy to ciąża? Znacie takie przypadki? Pomocy !

Polecane posty

Gość zagubionaaaaaaaaaa

Witam. Piszę tu pierwszy raz. Mam pewien problem, mianowicie. 9.07 miałam ostatnią miesiączkę. Do tej pory nie dostałam okresu. Jakieś półtora tygodnia temu zaczęłam się dziwnie czuć, tzn : - zaczęły występować u mnie sporadyczne mdłości, które są coraz częstsze - zaczęły boleć mnie sutki oraz zauważyłam powiększenie piersi - mam bardzo duży apetyt - stałam się bardziej senna, często chce mi się spać w ciągu dnia - mam też czasami zawroty głowy - od kilku dni męczą mnie gazy oraz biegunka Zaczęło mnie to niepokoić i zrobiłam 23.08 test ciążowy - wynik negatywny. Powtórzyłam test 24.08 i również negatywny. Miesiączki nie mam do tej pory ani żadnych bóli wskazujących na to, że się zbliża. Moje pytanie jest następujące: Czy to mogą być objawy ciąży ? Czy mogę być w ciąży mimo, że test pokazał wynik negatywny ?

Gość zagubionaaaaaaaaaa
proszę o jakieś wypowiedzi

Gość gość
Jesli bylaby ciaza test juz pokazalby dwie kreski nawet przy dlugim cyklu. Raczej zaburzenia hormonalne, torbiele itp.

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec czy jestes w ciazy skorzystaj z porad tarocistki. Ja pisze do Sofii i jestem bardzo zadowolona. Oto jej adres tarocistkasofii@wp.pl Wrózby są platne.

Gość gość
Masz stany podgorączkowe?

Gość gość
Zrob test z krwi. Sikane czasem sie myla. Choc po takim opoznieniu male prawdopodobienstwo pomylki. Test z krwi da Ci 100% pewnosci. Moze bylas w ciazy i cisza obumarla na wczesnym etapie i organizm czeka az sie oczysci,moze zaburzenia hormonalne... Wyjezdzalas gdzies w wakacje? Zmiana klimat

Gość zagubionaaaaaaaaaa
Nie wyjeżdżalam nigdzie więc zmiana klimatu odpada. Często mam nieregularne miesiączki, zwykle cykl waha się od 28-35 czasem do 38 maks dni. Stanów podgoraczkowych nie zauważyłam u siebie ale nie mierzyłam temperatury, bo jak pisałam wcześniej do głowy mi nie przyszło że mogłam ewentualnie zajść w ciążę.

Gość gość
Nieregularność cykli należałoby skonsultować z lekarzem. To mogą być zaburzenia hormonalne i brak miesiączki właśnie tym może być spowodowany. Ciąża jest możliwa jeśli regularnie uprawiasz seks bez zabezpieczenia, bo jeśli do zapłodnienia doszło np. 5-7 dni temu to test jeszcze ciąży nie wykaże. Ale wówczas na objawy też jest za wcześnie. Ja dla pewności zrobiłabym test z krwi i udała się do lekarza. A docelowo badania hormonalne.

Gość jahoda111
i znowu,,,dzien jak co dzien kolejny temat, koleja kobieta oczekuje wrozenia z fusów (nota bene jakas tarocistka ci odp wiec moze skorzystaj z okazji) na temat tego czy jest w ciazy czy nie i oczywiscie wszystkie jak jeden mąż te same urojone objawy ciazy autorko- lekarz albo test z krwi i po sprawie? co mamy tu głosowanie zrobic? i w zaleznosci od tego ile glosów dana strona wygra bedziesz w ciazy lub nie? dobra to głosujmy ja jestem na nie

Gość zagubionaaaaaaaaaa
Chciałam tylko zaczerpnąć informacji czy np Wy miałyscie tak lub czy słyszeliście o takich przypadkach, że kobieta mimo negatywnego testu jest w ciąży. Wizytę mam już umówiona dziękuję za bardzo wyczerpujące i miłe odpowiedzi