Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochane Ciotki! Zniszczcie forum jak najszybciej, choćby dziś wieczorem

Polecane posty

Gość gość
Sami sobie swoją enklawę zbudowali, to czemu się dziwią :o

Gość gość
Eve chcesz zrozumieć?Żart,czy słabo spałeś?

Gość Madzia dobrze wyspana
A ja ją rozumię :)

Gość gość
A sami zamknijmy się w moderowanych enklawach? WTF? Przecież tego pragniecie! Po co wam arka? Po co latacie na redakcyjny zglaszać dokuczającą geś? No ludzie, i zachwyty bo "ktoś" posprzątał :D Zarzucacie piszacym tutaj chamstwo, a same ciągle placzecie i wycieracie nos w sukienke mamusi :P:D robiac z siebie ofiary, albo z pianą w pyskach skaczecie po tematach szczując i ujadając. I to wy chcecie pouczać jak powinno się zachowywać? Kogo?

Gość gość
Misia Gogo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
Cóż, szumne odejścia zawsze niosą ze sobą ryzyko komediowego efektu w przypadku powrotu :) I nie ma co dorabiać historii o nie uleganiu internetowym łobuzom. Kilka miesięcy wytrwałyście, ale albo tam się nudzicie, albo nie możecie żyć bez tutejszego klimatu. :)

To nie ja,ale się podpisuję nawet lewą nogą.Psychofanek i psychofanów tu jest w c***j Eve.A teraz płacz.🖐️

Jakie szumne odejścia?! CiZia nic nikomu nie tłumacząc prosiła tylko część osób o kontakt mailowy! 'Ciotki' nie odchodziły szumnie, a samo fo/rum zostało założone przez kogoś innego, a nie żadną z ciotek. Sama również otrzymałam zaproszenie, tak jak bardzo wiele osób stąd, których się nie wymienia w ogóle, a mają dostęp do tamtego forum. Dlaczego tylko my jesteśmy wyganiane z tego forum o zgrozo?! Nigdy nie miałam ja, ani dziewczyny zamiaru rezygnować z pisania na tym forum, więc nie przeinaczaj sobie tego, tak żeby ci pasowało do twojej teorii. To czy jesteśmy na innym forum/ forach jest naszą prywatną sprawą , tak jak twoją sprawą jest to jakie strony przeglądasz . Powtarzam : NIGDY NIE ODCHODZIŁYŚMY Z TEGO FORUM . Odwalić się od nas proszę.

Gość _widmo_
Tak, napewno Cie wysluchaja. Komu Ty sie tlumaczysz. Juz latwiej byloby dogadac sie z n/a/z/i/s/t/a/m/i niz z małpami pomaranczowymi. Przeciez to to nie ma odwagi nawet w sieci pokazac sie ze stalego nika, to w realnym swiecie nie mialoby nawet odwagi w oczy spojrzec a co dopiero glos zabrac. hahahahaha

Gość gość
Ciężko jest wrócić mucho? ;) ale fajnie było błyszczeć tekstami w stylu ze macie gdzie pisać miło a tu przychodzicie tylko żeby irytować swoimi marnymi nickami To jak macie tę swoją przestrzeń zamkniętą to się sobie jej trzymajcie. Wystarczająco głośno się obnosiliscie z tamtym forum, zwłaszcza wy i naj.

Gość gość
Zignorujcie je. Niech piszą jak chcą i tak zaciekle walczą. Nie odbierajcie im tej rozrywki, może jedynej :) One nawet jak nie maja spamu to piszą o spamie i gęsiach. Kogo to obchodzi.

Gość Zimny dran
no

Gość gość
durne babska

Gość gość
Tak się kończy jak się lata po tematach i hejtuje od pół roku. Dowody :D

Gość gość
Wiedzą, że tematu są pousuwane to co im szkodzi i wołać o dowody, wiedząc że nikt im nie może ich dać ? Ich przeczucia i rozpoznania są przecież bardzo wiarygodne.

Gość gość01
Nie nudzą się Wam te nieudolnie stawiane babki z piasku? :O

Gość gość
Miałbym na to wyj****e ale w******ja mnie z tymi zagraniami

Dobra, dzisiaj na pewno to zrobię. ładunki wybuchowe już rozlokowane. hejter sprawdź galoty, jeden jest pod Twoimi jajkami