Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy cienkie rajstopy i pończochy wyszły z mody?

Polecane posty

Gość gość

Wykonuję pracę biurową i dość dawno zauważyłam, że praktycznie każda kobieta nosi obecnie grubsze rajstopy. Ja znowu preferuje te cienkie (zwykle czarne), ale jest nas jak na lekarstwo. Z czego to wynika? Przecież te cieńsze lepiej podkreślają atuty. Figura nie ma tu nic do rzeczy bo i szczupłe i otyłe preferują grubsze.

Gość gość
Nie wiem, z czego to wynika, ale masz rację, sama od jakiegoś czasu mam awersję do cienkich, zwłaszcza cielistych rajstop i słyszę często od dziewczyn, że takich by nie założyły, że to antygwałty itp. Grubość co najmniej 40 DEN.

Gość gość
Cienkie ciemne, a tym bardziej czarne rajstopy są passe. Teraz hitem są "rajstopy niewidzialne" czyli jak najmniej widoczne na nodze , bez połysku, w naturalnym kolorze i jak najcieńsze 6 - 8 DEN , max. 15 DEN. Grubsze, kryjące zostawmy na chłodną jesień i zimę.

Kocham rajstopy w każdej formie:D Jakiś czas temu trafiłam na kilka par z tej firmy http://diseta.pl/ - ludzie, są doskonałe. Nawet nie wiedziałam, że dobrze zrobione rajstopy tak świetnie leżą. Polecam Wam sprawdzić i porównać - może Wam też przypadną do gustu.

Gość gość
Ja tam lubię cienkie rajstopy, zarówno cieliste jak i czarne. Wolę ****ardziej od tych grubszych (od 40 den wzwyż), ale w zimie wiadomo, że rezygnuję z nich na rzecz tych grubszych, do których też nic nie mam.