Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewcczyna pije. ukrywa to przedemna

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj była na zakupach i schowała do Szafki 4opak (legalnie zawsze było w. Lodowce) następnie za parę godzin juz ukryla bardziej w inne miejsce. Ja wychodzę na noc do pracy. Mówię żeby nie piła nie wspominając o tych piwach a onna no może bym. Pojechał jej kupić piwo bo nie ma a by się napila. Denerwuje mnie bo pije minimum 4 razy w tygodniu i to w ilościach 4 piwa na dzień. Teraz się wstrzymywala przez dwa dni bo miałem wolne to starała się nie wypić. Teraz jestem w pracy o ona już pewnie pije. Co sądzicie

Że pije 4 razy w tygodnie, 4 piwska :P W d***e ma Twoje prośby i woli się napic.

Gość gość
Sądzimy ,ze ma problem

Gość gość
Moja dziewczyna też sporo pije codziennie a w weekendy zalicza zgony. Moi koledzy też mają takie problemy z dziewczynami. Chyba nie ma już niepijących kobiet :(

Gość gość
Zadzwoniłem do niej teraz juzinaczej się wyrażę innnym tonem mówi jest pod wpływem alko.mowi ze. Nic nie pije przecież jutro się nie wytłumaczy jak będzie brakowało piwska

Gość gość
A wy jakieś cioty jesteście ze nie pijecie ? Pije złe, nie pije i nie pozwala sie wam napić z kumplami tez źle. Żal wam dupę ściska ze sie piwka napije? Jest agresywna, zaniedbuje prace czy cos innego? Jak nie to sie odjebac

Gość gość
Alkoholizm to choroba Uzależnienie leczy się w poradni terapeutycznej Zawsze będzie się ukrywać przed Tobą Nic nie poradzisz Ty mozesz iść na terapię dla współuzależnionych bo chcesz ją zmusić by nie piła Ale ona nad tym nie panuje Potrzebujecie pomocy specjalistycznej

Gość gość
Taka prawda ja też popijalem i zaczęło mi to przeszkadzać teraz jestem trzeźwy. Od kilku miesięcy zero alko. Zmieniłem picie na ssport i czuje się z tym wysmienicie

Gość gość
gość dziś A wy jakieś c***y jesteście ze nie pijecie x To są właśnie zniewieścieli faceci wg kobiet. trzeźwi, niepijący dla kobiet alkoholiczek .

Gość gość
Wez se inna. :) Puki czas

Gość alka z bialobrzegow
Autorze napewno z jakiegos powodu sie uzaleznila. Moze i twoja w tym zasluga? Nie jest tak chob siu ze tak nagle zaczela. Musieliscie razem po pijac od jakies dluzszego czasu. By sie uzaleznila sadze ze jej na to pozwalales i teraz sie uzaleznila. Skoro siega juz po i chowa zle sygnaly.

Gość gość
chcesz aby mial wyrzuty sumienia? i tez zaczal pic?

Gość alka z bialobrzegow
Tego nie powiedzialam. Sama bylam alkoholiczka wlasnie rozpita przez partnera, mezczyzni nawet nie wiedza ze kobieta jest slabsza i szybciej sie uzaleznia od mezczyzn po pijajac przez dluzszy czas po 5czy 4 piwek dziennie teraz chowa robi to co ja kiedys. Chowalam wszedzie gdzie sie. dalo. Potem zaczelam uciekac z domu tak zeby partner nie widzial np. Do matki by sie napic. Ciezko wyjsc z tego jest bo te ciagaty zostaja. Mysle ze jek pomogles w tym i teraz musisz jek pomuc.

Gość gość
jesli chowa to najwyzszy czas sie leczy! No chyba,ze zaczeka jak bedzie sikac do lozka?

Gość gość
Dlaczego to miałaby być jego wina? Kobieta nie używa mózgu? nie myśli samodzielnie?