Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety zioną silną instynktowną nienawiścią do facetów z niskim testosteronem

Polecane posty

Gość gość

i wysokim kortyzolem. Efekt tego jest taki, że promują wszystko co złe, a niszczą wszystko co dobre. Wysoki tesotsteron= niskie iq, skłonności do agresji, napadów szału, ryzyka, bójek, łamania prawa. Kobiety zapominają o moralności, bo są zwierzętami i hormony samca( nawet ich zapach w powietrzu robią im totalną sieczkę z mózgu). Dlatego uważam, że kobietom powinno się ograniczyć prawo do jakiejkolwiek decyzyjności w poważnych kwestiach, bo są niebezpieczne. Kobiety nie powinny pracować w zawodach prawniczych, bo przystojny bandzior ma większe szanse na mniejszy wyrok to tylko jeden z przykładów niebezpieczeństwa jakie niesie za sobą decyzyjność kobiet, bo gdyby np. na prezydenta kandował przystojny facet, ale psychopata o niecnych zamiarach to 100% głosów kobiet byłoby na niego. W komisjach egzaminacyjnych też nie powinny siedzieć kobiety.

Gość gość
autorze, nie czuję twojego zapachu, nie mam pojęcia jaki jest twój poziom testosteronu, ale i tak zionę do ciebie silną nienawiścią ze względu na te bzdurne tematy, które zakładasz gęsto i często :)

Gość gość
No właśnie dlatego zioniesz, bo między innymi przez treść tych tematów wyczuwasz i zakładasz, że mój poziom testosteronu jest niski, skoro ciągle piszę takie rzeczy. Twój podświadomy gadzi mózg wyczuwa, że skoro powtarzalnie narzekam na postawę kobiet to jestem samcem takim a takim, pewnie tego testosteronu nie mam i nieważne jak moralnym jestem człowiekiem( to masz w d*pie) liczy się stężenie hormonów i ich objawy na zewnątrz.

Gość gość
i odstrzeliłabym cię jak kaczkę, nie dlatego żeś pisda, ale dlatego, że jesteś wyjątkowo zgorzkniałą, wypełnioną wścieklizną złą pisdą nienawidzącą kobiety

Gość gość
" Wysoki tesotsteron= niskie iq" CHYBA CIE POSRAŁO. ja mam tescia na max,******* wszystko co ma nogi a niejest kresłem, a iq mam 142. ciekawe jak to wyjasnisz, zakompleksiony prawiku?

Gość gość
gadzi mózg jak u Jaszczura ze Spidermana :) człowieku, mam w nosie twój tesosteron nienawiść wywołuje we mnie fakt, że nieustannie narzekasz, wyzywasz kobiety od szmat i szukasz wymówek dla swojego braku dostosowania do społeczeństwa. doprawdy, nawet facec***isdowaci znajdują sobie kobiety, jeśli tylko mają poczucie humoru albo potrafią sprawić, że kobieta czuje się jak księżniczka

Gość gość
pisda- jedno z typowych określeń oznaczających niski poziom teścia we krwi, mało męski, nieatrakcyjny samiec, o dużym kortyzolu i wysokiej podatności na stres. Typowe, zawsze gadzi mózg wiedzie prym.

Gość gość
"ja mam tescia na max,******* wszystko co ma nogi a niejest kresłem, a iq mam 142. ciekawe jak to wyjasnisz, zakompleksiony prawiku? " Wyjaśnię to tak, że kłamiesz, bo: 1. Nie ma czegoś takiego jak max teścia. 2. Badania potwierdzają, że wysoki testosteron= niskie iq. 3. Piszesz jak debil.

Gość gość
powtórzę. jesteś niedostosowany społecznie. jesteś aspołeczny. jesteś ponadto mizoginem. a najgorsze jest to, że toczysz w sobie pianę, zamiast jakoś zadziałać, coś ze sobą zrobić, zająć się sobą! hobby jakieś. cokolwiek. ale nie... ty wolisz jedynie pluć jadem.

Gość gość
To z tym kortyzolem i testosteronem to prawda udowodniona wielokrotnie w badaniach, najczesciej amerykanskich. Znajdzcie sobie w necie fraze -cortisol testosterone male attractiveness- i poczytajcie. Pierwsze brzegu badanie: http://healthland.time.com/2012/02/27/the-secret-to-guys-sex-appeal-low-stress-high-testosterone-strong-immunity/ Moim zdaniem kobiety przywiazuja zbyt duza uwage do wygladu nawet w kwestiach zawodowych . ja rozumiem ze na grunncie towarzyskim jakis koles moze im bardziej odpowiadac a inny nie ale one czesto nawet sprawy zawwodowe i kwestie pozaseksualne sprowadzaja do tego czy dany koles wywiera na nich pozytywne odczucia seksualne czy nie. To chociazby wymieniona wyzzej kwestia wyrokow kobiet sedzin nad skazanymi-im bardziej prZystojny tym nizszy wyrok, to potwierdzono wielokrotnie w badaniach. Co najciekawsze wyroki mezczyzn sedziow nad skazanymi nie byly w zaden sposob podyktowane kwestiami wygladu wiec nnajwidoczniej faceci potrafia rozdzielic te 2 kwestie w zyciu. Kobiety niestety nie.

Gość gość
niedostosowany społecznie= wysoki kortyzol, niski teść. Im wyższy teść w stosunku do kortyzolu tym lepsze przystosowanie.

Gość gość
mój facet ma niski poziom testosteronu, ale jednocześnie jest popędliwy i agresywny, jeśli sprowokowany przez głupotę. nie podoba mi się to, nie pociąga mnie i wolę, kiedy jest spokojny i flegmatyczny, a nie kiedy się obraża i potrafi walnąć pięścią w ścianę.

Gość gość
Wysoka podatność na stres może się wiązać z wysoką reaktywnością emocjonalną. Ja mam podwyższony poziom wrażliwości, czyli bardzo czuły układ nerwowy i jestem podatny mocno na stres, przez co więcej dostrzegam szczegółów ze świata zewnętrznego i wewnętrznego. Więcej analizuję sytuacji. Testosteron mam w normie.