Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poszłybyście na randkę bez makijażu? :))))))))

Polecane posty

Gość Alicja 1995
Ja mojego faceta poznałam kiedy miałam doła i wtedy niechciało mi sie malować (byłam zdania że skoro mój były znalazł sobie inna to już nic dobrego mnie nie czeka) ale wcześniej to nie wychodziłam bez makijarzu z domu a teraz maluje sie tylko jak idziemy na jakąś impreze ponieważ mój facet woli jak jestem bez makijarzu, jestem z nim już 3 lata

Gość gośćewunia
Piszę w dwóch tematach, w kazdym z.dwóch. Na resztę już nie chce mi się pisać. Serio mogę być grubym paszczurem, mogę być tak odrażająca, że nigdy takiej osoby nie widzialaś, do tego zakompleksiona i z IQ 50. Ładnie sie śmiać z takich ludzi? Tylko co, jeśli okazaloby się, że jestem obiektywnie bardzo ładna, wysoka, szczupła, miła?

Gość gość
Malować się i dbać o siebie masz dla siebie :)

Gość gość
w każdym temacie w którym piszesz nawijasz o tym jaka jesteś naturalna. Nawet w swoim poście bezwiednie pokazałaś, że porównujesz się do innych, bo lepiej dla ciebie jak się szybciej zestarzeją. Kompleksy się z ciebie po prostu wylewają. No i co z tego, że szybciej się zestarzeja? trzeba być ladnym i zadbanym Ewunia :D i mieć klasę...

Gość gość
Ewunia, ty jesteś SUBIEKTYWNIE ładna, wysoka, szczupła, miła, bo nikt oprócz ciebie tak tego nie ocenił. Obiektywnie, to jesteś niemiła, zakompleksiona. Na okrągło zapewniasz o swojej urodzie, a to nie jest wiarygodne. Jeśli nawet jesteś ładna, to jesteś głupia, skoro chcesz aby ci na słowo uwierzyc.

Gość gośćewunia
20:35 zwariowałaś?/tematem dyskusji nie była moja uroda ani osoba, dopoki wy nie uczynilyscie mnie tematem dyskusji :-D Ps. Tak, mam SUBIEKTYWNIE 1,71 i SUBIEKTYWNIE waga pokazuje 57 kg :-/

Gość gość
Na okrągło zapewniasz o swojej urodzie, a to nie jest wiarygodne. Ewunia się pograza. Nie ma do siebie dystansu pasztetówka :D

Gość gośćewunia
Kupa śmiechu z wami :-D

Gość gość
Ewunia ile ważysz?

Gość gośćewunia
Ale subiektywnie czy obiektywnie? :-D

Gość gość
Nie, nie wyszłabym z domu bez. Nie chcialabym uchodzic za zaniedbana.

Gość gość
pomalowałabym oczy żeby nie miał wątpliwości że lecę na niego

Gość gość
A co maja pomalowane oczy do lecenia na kogoś? :D błonę też trzymasz do ślubu?

Gość gość
heh i tak ewunia pisząc że lepiej dla ciebie jak innym zmarszczki wyskoczą pokazujesz jaka pisssda denna z ciebie:-) i właśnie to świadczy o twoim kompleksie ja mam piekną mordkę i uwielbiam zadbane ładne inne buziee nie trawię prymitywnych idiotek

Gość gość
a coś takie ciekawe? tak jakbym nie pomalowała oczu znaczyłoby że nie uwodzę i mi zwisa generalnie ten koleś :-)

Gość tapeta na ryju
dlaczego kobiety twierdzą że malują sie dla siebie? przecież to jest kłamstwo

Gość gośćewunia
21:41 do głowy by mi to nie przyszło gdyby nie postawiony mi zarzut że rzekomo namawiam całą Polskę do niemalowania się :-D A tobie zostało posunąć się do najgorszych wyzwisk. Z takimi słowami to z dala ode mnie, paniusiu.

Gość gość
Ewuniu durna, jesteś denerwująca, bezczelna i kręcisz. W/ypier/dalaj

Wiecie co myślę że tak , a dlaczego nie nikt nie jest doskonały a jezeli facet nie akceptuje mnie taką jaka jestem ...to jego problem , dla mnie samej wyglad jest ważny ale nie do przesady , nie lubię solarium , tipsow , i przesadnej tapety .Dbam o siebie i wcale nie muszę robić makijażu by czuć się atrakcyjnie na tzw pierwszej randce , ważne by być sobą a nie skrywać się pod maską :-)

Gość gość
Goscwkosc. byłbys dobrana parą dla niejakiej Ewuni. Kobiety ładne i inteligentne nie będą toba zainteresowane. Ja do nich należe i mój makijaż wywiera niesamowity wpływ na rodzinę i otoczenie, a nawet na kraj. Jesteś w czołówce syczących na siebie w temacie, a kobiety malujące się, nie pozwolą sobie na obrażanie przez nieinteligentne piękne inaczej.

Gość gość
A jakis frajer mnie nie zechce bo mam makijaż (co się jeszcze nie zdarzylo) i ucieknie rano (też się jeszcze nie zdarzylo) to lepiej dla nas obojga. Nie będę oszczedzac na kosmetykach, żeby jakis frajer mial na d***** (oczywiscie saute) smiech.gif Np. taki gośćwkość

Gość gość
Łucja78, masz prawo nawet cała pomalować się na pomarańczowo, albo nie wziąć nawet prysznica. Nie ma przymusu, ale obrażanie kogoś i nazywanie makijażu maską, pachnie Ewunią i jest słabe.

Gość gość
Na randkę bez makijażu? Można, tylko po co. Równie dobrze mogłybyśmy pójść na randkę w szlafroku, też ubranie. Jeśli jednak ktoś ma inne zdanie, to mnie to nie boli.

Gość gość
Do teatru tez można iść w dresach, po co wyjść na pustą lale.

Gość gośćewunia
"i mój makijaż wywiera niesamowity wpływ na rodzinę i otoczenie, a nawet na kraj." Jaki to wpływ twojego makijażu na kraj? Zmniejszenie wieku emerytalnego? Czy wzrost sprzedaży w Rossmanie?

Gość gość
Przestań, bo zwymiotuję i nie dlatego, że mam coś przeciwko tym wymalowanym czy tym niewymalowanym. Nie lubie szowinizmu, nietolerancji i oceniania człowieka po wyglądzie. Zbyt płytko oceniasz kobiety i narzucasz im swoje upodobania, tak jakby one zyły tylko po to aby zadowolić gusty facetów.

Gość gość
Przestań, bo zwymiotuję i nie dlatego, że mam coś przeciwko tym wymalowanym czy tym niewymalowanym. Nie lubie szowinizmu, nietolerancji i oceniania człowieka po wyglądzie. Zbyt płytko oceniasz kobiety i narzucasz im swoje upodobania, tak jakby one zyły tylko po to aby zadowolić gusty facetów.

Gość gość
Ewuniu, dobry przykład podałaś na brak u ciebie mózgu.

Gość gość
Moim zdaniem to dobrze gdy kobieta wygląda naturalnie.

Gość gośćewunia
10:01 odpowiedz na pytanie