Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poszłybyście na randkę bez makijażu? :))))))))

Polecane posty

Gość gość
Nie karmić trolla, goscewunia zieje nienawiścią jej poglądy załosne i płytkie.

Gość gość
Ten olejek L'oreala jest slaby....

Gość gość
13:39 Słaba jest wielbicielka tego żelu, bo wmawianie, że malowanie jest uwłaczające godności i zaprzecza inteligencji jest dowodem na brak inteligencji.

Gość gość
Ja jestem facetem i wole od razu prawdę prosto w oczy, nie kupuje kota w worku, dlatego dziewczyny nie malujcie sie na randki, bo wtedy nie wiem czy jesteście w moim typie naturalne, poza tym chce całować skórę a nie jakies mazidła.

Gość gość
To ciekawe, bo ogladacie się tylko za umalowanymi i ładnie ubranymi :D i nie pierdolić, że tak nie jest.

Gość gośćewunia
14:14 mojej inteligencji raczej nie powinna oceniać osobka która nie może znieść faktu, że ktoś nie ma kompleksów i nie czuje przymusu malowania się, gdyż będzie to mocno podyktowane niechęcią.

Gość gość
Ewunia stara sprzataczko z Holandii weź już się nie kompromituj

Gość gość
A Ja bardzo nie lubie jak ktoś mi mówi czy mam się malować czy nie.... Lubię się malować i wam biedaczki matki polki g****o do tego :D

Gość gośćewunia
16:47 idź se przyszpachluj bo nikt się nie obejrzy i co wtedy?

Gość gość
Oglądamy sie za laskami o ładnej figurze a szpachlą sobie nie pomalujecie figury modelki, wiec makijaż nie ma wpływu na to czy sie obejrzę czy nie za dziewczyną. Ładna twarz to twarz dziewczęca i naturalna a nie zaszpachlowana maska.

Gość gość
Gościu z 15.29 a ty jakies badania statystyczne przeprowadzalas, ze wiesz za kim sie ogladaja faceci? Nie przypominam sobie żeby ktos badał zależność miedzy makijażem a częstotliwością męskich spojrzeń. Z drugiej strony współczuję dziewczynom które bez makijażu są tak tragiczne, ze dopiero kilo szpachli powoduje, ze ktos raczy na nie spojrzeć. Za mną oglądają sie i podrywają nawet jak jestem saute po nieprzespanej nocy.

Gość gość
Tapeciary które boja sie wyjść tak jak je stworzono, nie wierzą, ze istnieją kobiety ładne bez tej calej maski na twarzy.

Gość gośćewunia
Nie wierzą a wręcz boją się uwierzyć. Lepiej poobrażać. Bo jak to tak, że ktoś po prostu jest ładny?!

Gość gość
17:25... ani ty ładna, ani madra , wiec na pocieszenie napisz dużymi literami JESTEM ŁADNA , to przez ułamek sekundy będzie ci lepiej na tym swiecie. Jestes tez głupia i niesymptyczna, wystarczy przeczytać twoje pierdoły, wiec nie pouczaj, bo od głupiego nie ma czego się nauczyć.

Gość gość
Ładna twarz to twarz dziewczęca i naturalna a nie zaszpachlowana maska. Dziecięcy typ urody? Nie dzięki :)

Gość gość
gość dziś Tapeciary które boja sie wyjść tak jak je stworzono, nie wierzą, ze istnieją kobiety ładne bez tej calej maski na twarzy. No i? A wam g****o do tego czy kobiety się maluja? Jakoś one was nie wyzywaja kompleksiary "saute piękności" :D

Gość gość
Ewunia,ha,ha, w głowie pustki, naturalna piękność , ha.ha, nietapeciara ha,ha...Nie kompromituj się już

Gość gośćewunia
:-D

Gość gość
to nie jest ta nawiedzona laska która zakladala kiedys temat za tematem o tym, ze nie nosi makijazu bo nie potrzebuje i wbijala na kazdy temat o kosmetykach?

Gość gość
Chyba ta sama, ona tutaj w kilu osobach sama siebie popiera. Ile to teraz psychicznych

Gość gośćewunia
Pobożne życzenia... Teraz osobę która nie popiera trendu malowania i nie ma kompleksów, to już tylko od psychicznych ... Na czym świat stoi, to przerażające .

Gość gość
jak na osobę która nie ma kompleksów to cholernie dużo uwagi temu poświęcasz. Też czasami chodzę bez makijażu (całkowicie, nawet bez kresek ;) ), a nie odzuwam potrzeby przekonywania anonimów na forum o tym, że dobrze robię.

Gość gość
19:52 wszyscy chcą jej to samo przekazać, ale ona nie rozumie. Smutne ale prawdziwe.

Gość gość
no ma babka jakiś kompleks i coś próbuje sobie udowodnić. Trochę smutne jest jak bardzo nie może przeżyć, że nikt tego kitu nie kupuje.

Gość gość
Właśnie dziewczęcy typ urody kręci facetów, dlatego lecą na nastolatki bez makeupu.

Gość gość
A jakis frajer mnie nie zechce bo mam makijaż (co się jeszcze nie zdarzylo) i ucieknie rano (też się jeszcze nie zdarzylo) to lepiej dla nas obojga. Nie będę oszczedzac na kosmetykach, żeby jakis frajer mial na d***** (oczywiscie saute) :D

Gość gość
facetów kręci każdy typ urody, a wiesz dlaczego? Bo każdy facet ma inny gust, więc na każdy typ urody znajdzie się ktoś komu będzie się on podobał.

Gość gośćewunia
19:52 nie wiem czy wiesz, ale od pierwszego do ostatniego postu nikogo do niczego nie przekonuje. Po co miałabym chcieć aby inne się nie malowały? Niech się malują/szybciej będą mieć zmarszczki, więc lepiej dla mnie. Wyrażanie opinii na dany temat (jak tu kwestia makijażu) to nie jest ani przekonywanie ani obrażanie. Niektórzy jednak czują się bardzo dotknięci, tzn że to malowanie się to wazna część ich tożsamości. Może warto się nad tym zastanowić, bo jeśli nie potrafi się kulturalnie przedstawić odmiennego zdania w takiej nieistotnej mimo wszystko kwestii tylko wyzywa , to chyba coś jest nie tak. Chciałam przy tym zaznaczyć że nie ocenialam osób malejących się w żadnym poście (poza tu już potyczkami z konkretną agresywną oponentką- może zdarzyło się napisać nieladnie.) stosunek obelg jakie wyszły ode mnie od obelg jakie przyszły do mnie od innych, wynosi chyba jakieś 0-1 do 100. Dokładnie liczyć nie zamierzam. Bóg mi świadkiem.

Gość gość
gość dziś Właśnie dziewczęcy typ urody kręci facetów, dlatego lecą na nastolatki bez makeupu. Zgłoś Gimnazjaliści owszem. :)

Gość gość
w każdym temacie w którym piszesz nawijasz o tym jaka jesteś naturalna. Nawet w swoim poście bezwiednie pokazałaś, że porównujesz się do innych, bo lepiej dla ciebie jak się szybciej zestarzeją. Kompleksy się z ciebie po prostu wylewają.