Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci a seks

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam na wakacjach świetnego faceta. Nie będę się wdawała w szczegóły, powiem tylko, że zjawił się w moim łóżku i parę razy się pieściliśmy, w końcu przyszedł seks. I... potem on przestał się mną interesować. I teraz się zastanawiam, bo ok, rozumiem, że nie darzył mnie szczególnie silnym uczuciem, że może nawet niespecjalnie wyszło tak jak wyszło i sama też tak miewam, że zainteresowanie w stosunku do kogoś mi spada, jeśli już do czegoś dojdzie... ALE chodzi mi o to, że on nawet na seks nie chce się już jakoś bardzo spotykać. A jaki to ma sens, skoro zależało mu tylko na seksie, a nie ma innej?

Gość gość
pewnie już ma inną, a może kiepsko było..

Gość gość
Właśnie na 100% nie ma innej. Kiepsko mogło nawet być, bo ma baaaardzo dużego i mnie bolało i musiał się starać być delikatny. Ale jak u niego byłam przez kilka dni, to się nie odsuwał.

Spotkałas kolesia co chcial cie tylko bzyknąc. Co z tego ze sie piesciliscie, patrzyliscie sobie w oczy i rozmawialiście ? Też tak robie co tydzień z przypadkową laską z klubu, traktuje ją jak królową, nastepnego dnia wstaje i wychodzę, nigdy juz jej niezobacze.. Trafilas na niewlasciwego goscia i tyle w temacie.

Gość gość
Moze masz kiepskie ciało i mu sie odechciało

Gość gość
"Też tak robie co tydzień z przypadkową laską z klubu, traktuje ją jak królową, nastepnego dnia wstaje i wychodzę, nigdy juz jej niezobacze.." a u mnie kazdy jest jednonocym królem a mąż wycieraczką

Coż.. Bywa i taki scenariusz ale to już własnie z tymi "zajętymi" straszne z was suki :) ale to kręci jak nic innego