Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiceCherry_

Ludzie przestańcie narzekać na wszystko

Polecane posty

Gość NiceCherry_

nawet nie wiecie jakie macie szczęście, że możecie być w pełni zdrowi. Dzisiaj dowiedziałam się, że mam raka piersi i teraz czeka mnie długie, być może bolesne leczenie. Wszystko co do tej pory robiłam straciło sens, mam nadzieję, że przynajmniej nie stracę wiary... Oczywiście w Polsce nic nie było wiadomo, wykryto go za granicą, bo bardzo źle się czułam. Przynajmniej jest szansa na pełne wyleczenie dzięki wczesnemu wykryciu. Zrozumcie jakie to szczęście być zdrowym. Ja teraz zazdroszczę nawet dziewczynie, która tutaj pisała, że idzie na 3 lata do więzienia, z chęcią bym się zamieniła :( To tyle ode mnie, nie będę już nigdzie pisać bo nie mam teraz na nic ochoty poza spaniem, przynajmniej na kilka godzin można wyłączyć świadomość... szanujcie swoje zdrowie i doceńcie, że je macie.

Gość gość
jezeli wykryli we wczesnym stadium to zz pewnoscia nie moglas sie zle czuc.

Gość gość
to bylo sobie badac cycki i zrobic mammografie.. nie wiem dlaczego piszesz oczywiscie w polsce jakbys do gina chodzila tylko po tabletki anty

Gość gość
oj mozna, mnie piers nie bolala ale czulam sie slabo, stracilam na wadze, widac bylo ze cos sie dzieje zle

Gość gość
JJa tam wolalbym miec w pewnym wieku raka np jadra ale przynajmniej wczesniej miec dziewczyne. Juz mam 35 lat a nigdy nawet nie mialem nikogo bliskiego, zdechne w samotnosci. To jest jeszcze gorsze niz twoj rak piersi ktory predzej czy pozniej i tak wyleczysz bo raki piersi maja najwyzsza wyleczalnosc

Gość gość
wczesne stadium i stracilas na wadze? Wiesz o czym ty mowisz?

Gość gość
oczywiście hejterzy zawsze muszą się pojawić jak w przypadku Strigoicy ,co za forum trzymaj się autorko, dasz radę ,szczególnie jeżeli jesteś młoda:)

Gość gość
bede trzymac za ciebie kciuki jak za kazda kobietke zmagajaca sie z tym problemem, oby zdrowie do was wracalo!

Gość gość
Wiecie.... polacu są krajem narzekającym bo taki mamy system pesymistyczny. Ja mam raka prostaty i juz od jakiegoś czasu lecze się w niemczech w klinice i widze co to znaczy dbałośc o pacjenta, badania, leki i inne..... a u nas masakra jeszcze cię lekarz opiernicza że zachorowałeś - i jak miałe prawo zachorować i nas obciążać naszą służbę zdrowia. Dobrze, że skorzystałem z możliwosc leczenia zagranicznego z pakietem z www.newcare.eu