Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już wiem dlaczego nie mam faceta

Polecane posty

Gość gość

Jestem po prostu brzydka. Wczesniej myslałam, że jestem przecietna, nawet ladna. Ale teraz wyszło szydło z worka. Na portalu randkowym podobam sie tylko jakimś dresom, okularnikom i typie kujona. Ehhh :-(

Gość gość
wrzuć fotę, ocenimy, może sie mylisz

Gość gość
A poza portalem? Nie ma brzydkich dziewczyn, są natomiast mało pojętne

Gość gość
a co jeśli ci powiem że brzydkie kobiety tez mogą mieć mężczyzn

Gość przerost tresci nad forma
jeśli nawet na portalu randkowym niewielu desperatów pisz edo ciebie to jest zle, wiec skup się na innych zaletach nie na wygladzie.

Gość gość
Kolejna pasztetówa, która marzy o księciu z ferrari, a sama nie jest jakaś rewelacyjna. Dalej szukaj modeli, a za 10 lat nawet te dresy i okularnicy nie będą zwracali na ciebie uwagi.

Gość gość
Nie słuchaj tych baranów trzeba mierzyc siły na zamiary. Udowodniono że średniak powinien szukać średniaka ani niżej ani wyżej , wtedy coś z tego jest. Jak nie jesteś pasztetem nie szukasz paszteta. Parowy został parowom.

Gość gość
Na mnie na zywo zwracaja uwage swietni faceci, przystojni, inteligentni, interesujacy, az mnie oniesmielaja i czuje, ze do takich nie pasuje. Jednak faceci poznani przez internet zawsze krecili nosem, cos im sie nie podobalo i nie odzywali sie po spotkaniach :P a myslalam, ze z kims podobnie niesmialym mi wyjdzie

Gość przerost tresci nad forma
Dalej szukaj modeli, a za 10 lat nawet te dresy i okularnicy nie będą zwracali na ciebie uwagi. >>>daj jej prawo wybierania co chce, to że ktoś nawet jest nieatrakcyjny nie odbiera mu prawa o tym aby marzyć czy umaiwać się z atrakcyjnymi. jej życie jej prawo, zapewne piszesz co piszesz przez swoje frustracje że przez takie jak ona nikt cie nie chce. v Nie słuchaj tych baranów trzeba mierzyc siły na zamiary. Udowodniono że średniak powinien szukać średniaka ani niżej ani wyżej >>nastepny gdzie udowodniono ? otworz oczy na ulicach a zobaczysz te swoje dowody jak guzik sa warte

Gość gość
Mam tam konto od wczoraj. Na ok 60 facetow chyba to tylko 3 było przystojnych którym sie spodobalam. Nie szukam modela, ale żebt najbrzydszy też nie był. Na ulicy jak ide to oglądają się za mną przystojniacy, a w necie kicha :-(

Gość gość
A może to jest tak, że w internecie jest multum dziewczyn i szukają po prostu księżniczku na ziarnku grochu i tyle bo maja w czym przebierać...

Gość gość
Do 7:57 Wniosek jest jeden.Musisz szukać w realu,od internetu uciekać.

Gość gość
Ludzie się poznają w rożnych miejscach i okolicznościach, portale randkowe to ostatnie miejsce,gdzie poznasz kogoś ciekawego

Gość gość
Ale jak? :-( nie zagadam na ulicy tak po prostu, sporo miałam takich sytuacji że mogli zagadać ale tego nie zrobili. Kiedyś nawet jak szłam to 3 facetów (chyba to byli kumple) odwróciło sie do mnie i wszyscy uśmiechnęli się :-) dodam, że przystojni :-)

Gość prawictwo pospolite 193
jakbyś zapytała czy umówisz sie na seks , to odmówiłoby ci 10 % A jak zapytasz czy chcesz ze mną chodzić to odmówi ci 90 % ..

hmm podejrzewam, że "modele" i "ciacha" nie korzystają z takich portali.... chyba że lubią nałogowo zaliczać, to wtedy zasięg się niewątpliwie zwiększa.....

Gość rokokowa panna
Jak ktoś wyżej napisał: trzeba realnie obliczyć swoje siły. Co nie oznacza, ze masz sie poddać. inna sprawa, to określenie kto jest dla ciebie atrakcyjny. A najważniejsze to zajmij sie sobą i zadbaj o atrakcyjność. prawda jest taka, ze ludzie dobierają sie na zasadzie podobieństw.

Gość gość
Tak, modele i ciacha nie korzystają z takich portali. Znajdują sie, ale bardzo mało i okazuja się chamami gdy tylko chcesz z nimi porozmawiac. Nie spotkałam jeszcze na taim portalu milego i zarazem przystojnego.