Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety 30letnie, jak długie macie włosy? jaka fryzura?

Polecane posty

Gość gość

farbujecie?

Gość 32latkaaa
mam dlugie, naturalne jasno brazowe wlosy prawie do pasa. Nie farbuje od 6 lat :) siwych narazie brak, zamierzam farbowac jak osiwieje

Gość gość
chodzisz w rozpuszczonych? ja ostatnio podciełam moje które nie były aż tak długie, były do cycków ale i tak przeszkadzały, teraz są troche za łopatki, mam bardzo geste włosy i nawet takie "krótkie" dobrze wygladają o okalaja fajnie twarz. długości do pasa nie rozumeim bo to musi być strasznie niewygodne albo to znaczy chodzenie w kucu co nie kazdemu pasuje

Gość 32latkaaa
chodze w rozpuszczonych raczej, czasem robie warkocz. Mi dlugosc nie przeszkadza :) nie zamierzam scinac na "chlopa", bo jestes po 30 :)

Gość gość
ale dlaczego od razu takie ekstrema? albo do pasa albo na chłopa :D istnieje coś pomiędzy :DDD

Gość gość
ja mam trochę wiecej lat, ale chyba nigdy nie zdecyduję się obciąc na krótko. Teraz mam włosy do ramion, jasny blond..bo w takim mi najlepiej. Czasem prostuję, ale na co dzień lubię kucyka...pasuje mi i jest to wygodne rozwiązanie na cały dzień.

Gość gość
Mialam wlosy do pasa w ksztalcie "v" po wizycie u fryzjerki mam do stanika, sa mocno cieniowane przy twarzy, mocno sie wywijaja, podkrecaja, ogolnie dbam o wlosy i sa ladne i blyszczace wiec ta fryzura fajnie wyglada ale dla puszacych wlosow to chyba tylko kucyk by zostal i tak sie zastanawiam jesli ktos ma zniszczone wlosy i fryzjerka tak opitoli jak pozniej wyglada:D wlosy farbuje na braz, niestety siwe wlosy juz widac:(wczesniej farbowalam henna od 2 miesiecy farba, za tydzien robie refleksy chyba karmelowe albo ciemny cieply blond:)

Gość gość
Autorko jakie masz wlosy?

Trochę za ramiona, zapuszczam. Jeszcze niedawno miałam do pasa, ale przez głupotę obcięłam i zapuszczam. Farbuję od kilku lat. W międzyczasie pojawiły się pierwsze siwe włosy.