Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miliony słów

Polecane posty

Gość gość
Pies?.a niech tonie .Łóżko to po ślubie ale nie z psem..oj nie !.

Gość gość
Aha .i nie jestem Joanna.

Gość gość
Mówią mi mistrzu poplecznicy Nie wiedza ze ich chytroscia, pochlebstwem gardze Tys jedna mi mila o kazdej godzinie, nawet jak godzin tysięcy tysiace. Bos piękna o każdej porze, teraz naga z piersią powabną. Milo nam płyną chwile, kogut spi jeszcze w kurniku. Lecz za chwile wyrwie nas z poslania. Do pracy iść kaze, zanim rosolem się stanie. Przy z Toba rozmowie wypilem wody z Biedronki butelkę, sen mocniejszy, za chwile mnie pokona. Dobranoc Kochana

Gość gość
00.23.Oj..jakie to piękne..Szczęsciem mi Jesteś i już sama obecność Twoja wyciska łzy wzruszenia z moich oczu.Jakże się cieszę ogromnie że mogę byc Twoją..ochłodą i Twoja..wodą.i posiechą..Wiesz przenosnia tak..ale naprawdę cieszę sie że dziś wybrałeś wodę.Tak .Pamiętam sam się przyznałeś za czym w kolejce do Biedronki stałeś..jakże mi te słowa serce rozrywały..jakże mi żal Ciebie było..jakże tulić chciałam.Najdroższy. Jedyny moj,nie mój niech Cię sen ukołysze..Jesteś ,nawet nie zdołam słowami wyrazić tego ..kim dla mnie jesteś.Śpij ..kochanie.Dobranoc.

Gość gość
O mistrzu moj dobroci innym z Twojej reki niewysłowione. Za cóż Ciebie ktoś miałby karać?. Ja poplecznicą?w czym w czymże miły ?..nie ma i nie będzie nigdy w Tobie winy. Wiele nie rozumiem..Pozwol mi to zrozumieć kogo i za co winią?Spij....odpowiesz jutro. Przybiegnę wieczorem.

Gość gość
Czy to może mnie obwiniają miły Choć ja nie wiem za co? Proszę powiedz o co w tym chodzi bo nie mogę zasnąć.

Gość gość
chodzi w ty o to, że nieudolna jesteś w swojej "poezji". lubię gdy mówisz wprost co myślisz. a ty piszesz tu jakieś niedołężne wierszydła, które i tak nie odzwierciedlają żadnych uczuć bo o nich nie pisze się. ważne są czyny, a ich brak. tak więc, wybacz, jesteś daremna z tą megalomańską nutą, infantylna do bólu i żałosna do cna. no i ja ciebie już dawno nie kocham. weź to pod uwagę bo to najważniejsze.

Gość gość
Śpiew wrony skraca godziny Trawa pociesza zapachem lata Huśtawka czeka na Ciebie w ogrodzie Gdzie jesteś gdy tu Cie nie ma

Gość of love
Z czsem wszystko minie, Ale miłość nie przeminie. Serce na Twój widok dalej mocniej bije. Dusza i rozum, inaczej przemawia. Wiem, że już nie ma tego co kochałam. Zostały wspomnienia po Tobie kochany, Którymi i Ty zostałeś dzięki mnie obdarowany. Teraz w przeszłość z uśmiechem wracam I za czas spędzony z Toba wdzięcznością się odpłacam. Każdy list miłosny Twą ręką pisany, Jest poraz kolejny z uśmiechem czytany. Dałeś mi pamiątkę miłości swojej I możesz być pewien.... Nie zapomnę o niej.

Gość gość
17.44.nie pisz za mnie!!!!.jaki list ..jakie listy do cholery?.Ja dopiero wrociłam z pracy..nie było mnie tu cały dzień!.autorka.

Gość gość
4.36..ja nieudolna??????ha ha ha ha.wolne żarty .Ja jestem panią swojego życia i o wszystkim ja decyduję.A ty pieprznięty koniarze!zejdz z tematu bo nie jest skierowany do ciebie!.Nie udolny to ty jesteś koniotrzepie a wraz ztoba Jozef i Gałazka.

Gość gość
4.36..ja nieudolna??????ha ha ha ha.wolne żarty .Ja jestem panią swojego życia i o wszystkim ja decyduję.A ty pieprznięty koniarze!zejdz z tematu bo nie jest skierowany do ciebie!.Nie udolny to ty jesteś koniotrzepie a wraz ztoba Jozef i Gałazka.Gupi szwagier i głupi brat a ty najgłupszy z nich ...do kompletu.

Gość gość
Autorko. wprawne oko wychwyci i odróżni twoje liryczne wyznania od grafomańskiego stękania. ciekawi mnie jednak ten, który ci odpowiada i nie rozumiem, dlaczego nie piszecie sobie spraw wiadomych tylko wam, które pomogłyby wam sie tu odnaleźć i zbliżyć ?

Gość gość
Przecież piszę o konkretach..

Gość gość
Ale on nie pisze. nie zauważyłaś ?

Gość gość
Owszem pisze.

Gość gość
a to skoro tak.... odniosłam zupełnie inne wrażenie. pardą :)

Gość gość
Dzis akurat nie pisał bo wie że mnie tu dziś nie było.A ten co pisze ze jestem nieudolna to ten debil co ma kontakty w Piersccu.Nieudolny d**ek.!Jedna klikaJozef.Marcin..drugi Marcin i Tomasz.Banda nieudolnych ciot.

Gość gość
Witaj Kochana Szukalem Ciebie pośród ksiąg Ludzilem się, teraz juz wiem Że nie zastąpią one mężczyźnie kochanej kobiety myśli zblakane przy Tobie szukają pociechy Gotowe zameszkas w twych wspomnieniach Tys białą i czerwoną królową Badz mi Lagundia, pragnij mnie nad zycie

Gość gość
Lagundia?

Gość gość
OK Lagunda, Minutus..

Gość gość
Pamiętasz naszą podróż?. Ty i ja Nasza piosenka Najpiękniejsze wspomnienie jakie mam. Żar sie wtedy z nieba lał.

Gość gość
Gdzie Jesteś dziś...

Gość gość
Jeszcze raz zanuc ją, proszę Nie wykrzycz w noc ciemną Niech przywoła wspomnienia Obrazy z wczoraj Kształty stóp na piasku Szum w uszach w noc cicha Zworjowana w pocalunkach

Gość gość
płytka ta "poezja" jak muł w stawie :P

Gość gość
Dziś jestem myślą, ciepłem Dla tych co tego pragną Czasem, radą, towarzyszem W dni dobre i trudne Nadzeja ?

Gość gość
To nie poezja, tylko luźne słowa obecność tu ani obowiązkowa , ani wymagana

Gość gość
..umiera ostatnia..dlatego nadal wierzę bow wiara..czyni?

Gość gość
wytrzeźwiej albo załóż okular Romeo. bierz się za porządne pisanie!