Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miliony słów

Polecane posty

Gość gość
Ja nic nie czuję.

Gość gość
Podziwiam, respekt czuje Szukam sposobu By dojrzeć to czego niby nie widać Chce pragnąć Twego imienia

Gość gość
To moja mowa serca Piszę z jego głębi Przelewam uczuć strumień ktory się w głowie kłębi. Oddaję barwy emocji wylewam je z ekspresji tonen Przybieram postać chmury noszącej smutku znamiona.

Gość gość
21 .20.dziękuję..staram się.:-)

Gość gość
Nie bądź chmura niosaca gniew Stan się góra, najwyższa z gór Bym mógł Cie zdobyć Mym czekanem

Gość gość
Zabiłem :D

Gość gość
Niby czemu mam się złościć? Po co szukać zrozumienia? Niby czemu miałoby mi zależeć? Jaki miałby być powód.

Gość gość
Jest chmurą smutku Bo nie ma w niej gniewu Sama nie wie dlaczego Ty dziwisz się temu. Gdy jedna z miliona zabłysła na samym gor szczycie A Ty jej wyszeptałeś ze kochasz...

Gość gość
Na wszystkie pytania jedna odpowiedź Nadzieja i miłość przyjaciółki jutra Niespiesznie szukaja przeznaczenia Gotowego odkryć to co dzis ukryte

Gość gość
Wyszeptałeś w myślach Lecz wszystko słyszała Nigdy nie zapomni Chwil pełnych Czekania.

Gość gość
Jesteś jak powiew bogów tchnienie Promieniem Słońca gotowego usiąść przy stole Eterycza, powabna, biała jak śnieg Oczu Twych nie widzę, tylko diamenty kruka

Gość gość
Czekasz aż przyjdę Dotkne opuszkim Nie przestrasze, powiode w czwarty wymiar Tylko czy ja to potrafie

Gość gość
Z Toba wszystko się uda Dla dnia poswiece nocy korcie Bos mila, uczciwa, prawdziwa Wierna słowu z ust uwolnionemu

Gość gość
Spisz, zasnelas wśród milionow slow, cichych bo niewypowiedzianych

Gość gość
Dobranoc

Gość gość
Potrafisz..tylko się postaraj.

Gość gość
''Na wszystkie pytania jedna odpowiedź Nadzieja i miłość przyjaciółki jutra Niespiesznie szukaja przeznaczenia Gotowego odkryć to co dzis ukryte '' V to jest wypisz wymaluj szekspirowskie. ten ktoś oczytał się w sonetach

Gość gość
Jeszcze nie zasnęłam Jeszcze muzyka do snu mnie kołysze Choć przywołując Twoj obraz Zatapiam się chętniej w ciszę. Własnie przed chwileczką wrociłam z lotu motylka Gdzie krążac wśrod Słów miliona W jednym słowie Słów kilka.

Gość gość
Gdybyś mnie znała, nazwalabys wariantem Starcem, żyjącym w swym iluzorycznym świecie A czy chcesz wiedzieć czogo pragnę Co sobie, ponad wszystko cenie Co straciłem, czego szukam bez śmiałości

Gość gość
ty już masz swoje skarby, zajmij się nimi to najlepsze co mozesz zrobic. starcze

Gość gość
Wariatem? Starcem? Skąd takie spostrzezenia Przecież nie wymieniłam żadnego imienia Przecież roznicy wieku miedzy nami nie widzę Choć odrobinę starsza od Ciebie jestem tego się nie wstydzę. Wylej swe pragnienia Uwolnij emocje Poddaj sie uczuciu Jak możesz najmocniej.

Gość gość
Obmyj me oczy bym nie tylko patrzył Ale i dostrzec je zdołał Znasz ich wartość, naucz mnie cenic Mów tak bym rozumiał, prosto twardo Niech boli, ważne bym zrozumial

Gość gość
Kiedys może i walczyłabym o to, byś widział i dostrzegał. Kiedyś. Jednak, zmanieryzowanie i wygoda przesłoniły ci cały świat.

Gość gość
Poprowadz mnie na wyżyny Uwolnij z tęsnoty pułapki Daj nasycić Tobą swe oczy Daj ze zrodła życia się napić. Naucz mnie stąpać ostrożnie Pokaż jak trzeba szybować Naucz jak kochać i słuchać I jak przed burzą się schować. Nie miej mi za złe tych godzin Spedzonych na Twoim czekaniu Bo gdybym mogła to dawno krzyknełabym że kocham bez granic.

Gość gość
rozwodka zaba nawet tu przyczlapala :D

Gość gość
oo w takich klimatach gustuję , romantyczne ..nostalgia ,wspomnienia fajny temat a tak na marginesie ..to pewnie o mnie chodzi kocham Go ! Ponad wszytsko!

Gość gość
Tak jak Ty patrzysz Niewielu potrafi I tak jak rozumiesz I skupiasz się na tym I stale mnie napełniasz czystym światłem z serca swego szlachetnego Nawet nie podejrzewasz Ile czerpię z tego.

Gość gość
W milionie slow szukam jednego Szukam liter gotowych ujawnić prawdę Tą która znam, i te ktorej poznac się boję Pozegnajmy się w przyjaźni, Podziekujmy za wspolne chwile Było warto, mam za co dziękować Dziękuje

Gość gość
Rozczulacie mnie tym tematem i mur padł. Ok, miłego wieczoru. :)

Gość gość
dobranoc kochany ! 👄