Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miliony słów

Polecane posty

Gość gość
Nie mam pojęcia co nam przyniesie.Bylismy dobrzy ..nietykalni. Niewinni..troskliwi..pomocni opiekunczy..dla maluczkich.Za co te grubianskie i obrzydliwe tresci z ust innych obserwatorow?Przecież nie dopuscilismy się niczego..bylismy jedynie dla siebie wsparciem i ostoją.

Gość gość
..nie potrafiliśmy i nie mieliśmy odwagi brać garsciami z ofiarowanego nam z góry..szczęscia.Wiem że to ogromny dar..z którego nie skorzystaliśmy.Nie wiem co bedzie gdy po drugiej stronie stanę kiedyś przed Bogiem..i bedę musiała się z tego tłumaczyć.Oboje odrzucilismy coś najcenniejszego cos co na co w naszym mniemaniu o sobie nie zasługiwalismy oboje.Skoro coś zostało nam ofiarowane to pewnie zasłużyliśmy na to.Teraz to wiem tylko jak pogodzić z tym obecny stan rzeczy.To jest trudne..i nierealne.autorka

Gość gość
Miłego Dnia..moj adresacie.

Gość gość
Od teraz aż do poniedziałku..chyba nie będę miała internetu.Wyjrzdzam.Do mołego..

Gość gość
całe szczęście, aaaa i weź koniecznie ze sobą słownik ortograficzny bo nie da się ciebie czytać, prostaczko :P

Gość gość
To nie moje .autorka.

Gość gość
Słynna polska gościnność, tolerancja... Inteligencja, uroda

Gość gość
Będę czekał na ciebie Będę tęsknil twego powrotu Pragnął będę twych slow dotyku Nie upadne, wytrwam, bos warta szaleństwa, obietnico szczęścia Gdy cie nie ma, blodze, szukam celu Noc snu nie przynosi, ranek zbyt pozno przychodzi Czekam autorko, piękna i dobra, ładna i mądra

Gość gość
A czy drogę odnajdę powrotną u której końca serce stęsknione czeka? słońce nie odpowiada zapytane księżyc oszust za mgłą się skrywa tylko głos Twój jeden może mnie poprowadzić tam gdzie nas szczęście wieczne czeka

Gość gość
Tys sprytna Nic cie nie zjedzie Słońce nie oslepi Księżyc nie olsni Gwiazdki zbyt małe By konkurować z luminencja twego lica Kto dal ci te urodę Kto algorytm na ciebie opracował Tys ideał córka Boga Który zszedł tu na ziemię

Gość gość
Gwiazdy zawlekła na sznur jak perły Deszczu krople policzyła na dłoni Słońca promienie złociste zaplotła w warkocze najpiękniejszych naczarowniejszych chwil Miłość ona jest zrodzona z Boga samego a my z Niej...

Gość gość
Jesteśmy tu na chwilę To tak jakby nas nie bylo Kto ten czas zmierzy, opisze Nieistotni po ludzku ziarna zborza pośród bezkresnych łanów A jednak zawarci w księdze życia, Wazni na tyle ile w nas miłosnego uczucia Gdybym znał, twe tajemnice Wiedział co najważniejsze w Twoim życiu Balbym sie, płakał, czy byłbym milowanym?

Gość gość
Autorko wracaj Temat umiera

Gość gość
Wśród zawiłości życia bezkresnych nadziei pól serpentyn przeznaczenia dróg W najciemniejszą pytań noc w najburzliwszą z serca nawałnic Miłość Cię jedna poprowadzi

Gość gość
Jak jej nie zgubić? Moze ostroznie zapakowac do plecaka? Wyruszyc z nia na trudny szlak Nie wazne, ze urywa ramiona. Ze ciąży ważne ze przy nas trwa. Potrafisz byc szczęśliwą bez milosci Z pustym sercem zwiedzać świat ja juz nie, odkąd spotkałem ciebie . Świat ktoś mi przemalowal Nadal nazwy nowe Odkrył uczucia których dla mnie nie bylo Splotl nam nie tylko ręce Pozwolił odplawac w drżące uniesienia Gdzie szukac odowiedzi Czy to prezent na zawsze? We mnie, w Tobie, w gwiazdach?

Gość gość
Kobieto w sukience w kwiatki bez guzika. Z rękami w mące. Wirująca bez opamieta. Pachnaca. I dabra czesciej niz czasem.

Gość gość
Jestem już fakt wyjeżdałam..ale zawsze tu bede wracać.autorka

Gość gość
Dziękuę moj adresaciecie Czym sobie na zasłużyłam.. Taki ogrom ciepłych Czułych słów.

Gość gość
Nie wiedziałam czym jest miłość dopóki nie spotkałam Ciebie. Otworzyłeś mi bajeczne wrota do tej pory przede mną zamknięte Czym było moje życie Tego do dzis serce nie wie Tkwi w tym uczuciu jakaś tajemnica która przekracza ramy Nie mowi gdzie tkwi granica Nie potrzebuje porady Wszystkiemu wierzy We wszystkim pokłada nadzieje Milion emocji nieopisanych Milion mysli i słów tak wiele.

Gość gość
Na drogach życia Bądź mi świętą Bądź mi d***** Nie bądź nikim

Gość gość
Jestem nikim???

Gość gość
Ok Nigdy nie bądź nikim

Gość gość
Będę tą którą pozwolisz mi być.

Gość gość
Nie będę nikim bo będę dla Ciebie wszystkim.

Gość gość
Dobranoc W milionie słów dobranoca mi bądź

Gość gość
Tylko tyle?

Gość gość
Ja będę Twoją dobranocką gdy Ty będziesz moim dzieńdobry o poranku.

Gość gość
Ale bez podania dłoni ktore przyprawiało mnie o dreszcze a to nie to samo.

Gość gość
Milcze już..

Gość gość
Dziś,trudno mi uchwycić sens życia w słowach. Szukam w sobie prawdy,by moc ja ciebie obradować. Każde z nas żyje na swój wlasny sposób. Pragnie być wolnym jak tylko zdoła. Władze swych oczu, ust, szyi, ciala znasz najlepiej sama.