Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miliony słów

Polecane posty

Gość gość
Ileż to już dni ..godzin miesięcy a nawet lat minęło gdyśmy w swym towarzystwie na nowo się rodzili A teraz umieramy z daleka od siebie Choc nie martwi jeszcze ale ledwie żywi. Smutna egzystencja Życie dla pozorow Nie cieszy mnie słonko ani szelest monet bo czymże jest życie nie mając Cię obok Ten kto miłosć stracił ten tylko zrozumie.

Gość gość
wszystkiego tego co da Ci szczęście i radość życzę ja

Gość gość
Jeśli życzyć to tylko wiedząc komu Jeśli żegnać to na chwilę tylko Jeśli marzyć to niemożliwym Jeśli sięgać to po nieosiągalne Jeśli kochać to na zawsze...

Gość gość
..i przymę Twoją prawdę jaką by nie była I rozważę w myślach słuszność Twych wyborów aby Cię obojętność moja nie zmyliła Bo tak samo jak i ja musiałeś grać szopkę przed ludzmi wszystko dla pozorów . Zjadły by nas hieny najlepiej na żywca Tacy ktorzy chcą nam moralnosć dyktować a sami nie mając czystego oblicza nigdy nie potrafiący wiernosci dochować. Wolnosc jest marzeniem przepustką ku Tobie biletem w stronę bliskosci i łez oczyszczeniem. Czy marzę o bliskosci? Mowić o tym nie mogę Przeto ześmy nie wolni Lecz nie zniewoleni Ciał swych dotyku głodem. Nie karmimy chłodem ale w swoim myslach ciepło tulimy dłonie w swoich dłoniach.. Tylko tyle albo aż tyle..

Gość gość
Dziękuję za życzenie jakże celne i trafne.. Dziś od samego rana Skupić się nie mogę Czuję że o mnie myślisz Czuję Twoją obecność prawie tak jakbyś zaledwie stał zaraz koło mnie. Mysli intensywnie krąża wokół Ciebie w radiu gra muzyka dzień wolny od pracy i nic nie jest w stanie uczynić mnie szczesliwą Bo móc ujrzeć Ciebie o tym tylko marzę...

Gość gość
miliony słów tutaj, a tam 0

Gość gość
Wiem..przepraszam.. Coż ja mogę?:-(

Gość gość
no wiem pisz chociaż tutaj, pięknie piszesz

Gość gość
Nic nie wiesz..tylko rozmowa w 4 oczy ..tylko wtedy mogłbyś napisać że wiesz.Myslisz że wszystko zależy ode mnie?.Tak było kiedyś..teraz już tak nie jest.Dziękuję ,Ty też pięknie piszesz.Ja piszę o tym czego nie mogłam..lub nie potrafiłam..czy nie zdążyłam powiedzieć Ci tam.

Gość gość
Odległość między nami na wyciągnięcie ręki czy galaktyk całych? Sercem obejmuję Ciebie czy Księżyc wiszący w oddali? Gdy chwycę jego promień myślę czy przed chwilą Twój policzek gładził życząc dobrej nocy pełnej snów... o mnie? Nie o mnie... Ale oby szczęśliwych bo Twoich

Gość gość
NieAutorka

Gość gość
Nikt nie gładzi mojego policzka i nikt nie życzy mi dobrej nocy Prócz tej małej kruchej bląd włosej istotki która ze mną śpi. Sny jesli czasem takowe posiadam to jedynie o Tobie.. i o nikim innym.

Gość gość
13.25co Nie autorka?.autorka.

Gość gość
13:24 i 13:25 to nie S. :) tak jak sporo wpisów wcześniej.

Gość gość
To pisz o bląd istotce ;)

Gość gość
Mam pisać o dziecku?

Gość gość
Ty autorko masz blondwłose dziecko?

Gość gość
12.50.autorka.

Gość gość
A co to za pytanie ?i w jakim celu?Tylko adresat wie czy mam czy nie mam?autorka.ps. wiecej osob tu pisze.

Gość gość
Słowo się rzekło popłynęło w dal poniosło ze sobą obietnic czar uczuć płomień nadziei odurzenie żalu pieczęć palącą ten ból jest jak przysięga którą zabierze wiatr

Gość gość
Słowo się rzekło? Nie wiem jakie słowo?.autorka.

Gość gość
Nie do Ciebie Autorko... nie złość się.

Gość gość
Skąd pomysł że się złoszczę?mnie sie nie da byle czym wyprowadzić z rownowagi.autorka

Gość gość
I skoro nie do mnie to nie widzę sensu pisania na moim temacie.Załóz sobie swoj temat.autorka

Gość gość
Ci którzy tu Tobie odpowiadają też nie są Twoim ukochanym, im też zabronisz pisać?...

Gość gość
16.36.pisz za siebie a nie wypowiadaj się w imieniu innych.Ja doskonale wiem kto mi odpowiada.autorka

Gość gość
Aha i żeby było jasne..moj adesat nie jest żadnym moim"ukochanym"ponieważ takiego słowa w moim słowniku nie ma .Nigdy go tak nie nazywałam.Skąd to słowo..ze średniowiecza czy skąd???

Gość gość
Do Gość 16:36 Mam skromne pytanie Teksty które tu umiescilas sa Twego autorstwa? Ładne są Jeśli, jeszcze piszesz je na bieżąco, to zdolna z Ciebie bestyjka Wow

Gość gość
Ok.więc może ja zaznaczę swoje bo nie wszystkie są podpisane.autorka.Ps.dlaczego jakaś kobieta podpina sie pod moj temat?

Gość gość
11.49.moje .autorka.