Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania1994

Brak seksu, co z nim nie tak

Polecane posty

Gość Ania1994

Witam. Z moim obecnym partnerem jesteśmy razem trzy lata, ja mam 21 on 23 lata. Próbowaliśmy do tej tabletek antykoncepcyjnych,prezerwatyw itd. Od pewnego czasu seksu nie ma wgl ponieważ po długiej rozmowie z nim przestałam brać tabletki. Powód był prosty: seks raz w miesiącu to za mało żeby pilnować się cały miesiąc z tabletkami. On nie chce używac gumek bo uważa je za niewygodne. Bardzo zależy mi na zbliżeniu i boli mnie to że między nami jest ostatnio bardziej jak miedź rodzeństwem..

Gość gość
zmin faceta, o seksu po prostu bardzo mało potrzebuje, ty z kolei to lubisz, zostaniesz z z nim będziesz nieszczęśliwa

Gość jacek9851
Dlaczego od razu mają się rozchodzić? Ja miałem ze swoją partnerką podobną sytuację. Ja tego nie potrzebowałem, ale starałem się ją zaspokajać w inny sposób. Bo po prostu ją kochałem i sprawiało mi to przyjemność. A jak i ja nie miałem siły, nie przeszkadzało mi to, że włączyła sobie http://redtube.net.pl i rozładowała napięcie. Nie jesteśmy mali, jest dużo sposobów na takie przypadki :)

Ja z moją ostatnią dziewczyną miałem podobnie.. Seks raz w miesiącu. Nie mieliśmy warunkow. Niemieszkam sam, ona tez niemieszkała sama. Ja dymałem po klubach a ona chyba niepotrzebowała tego seksu tak często