Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość321

Mamy na CZERWIEC 2016

Polecane posty

Gość Iwonqa
Justynko1986 moje gratulacje!!!!!!!! :):):) Teraz już musi być wszystko dobrze!! 3maj się cieplutko, dobrze że chociaż Ty masz dobre wieści!

Gracjana jeszcze nic straconego ja robiłam 3 dni przed i wyszedł mi negatywny a jak masz miec w poniedziałek to poczekaj do poniedziałku i rób z rana z 1 moczu najlepiej a napisz mi jutro rano jaka masz temperature jesli masz wysoką czyli od 36.8 wzwyz to dobry znak a i przed okresem jest sluz biały a ja go niemiałam zawsze jest 2 dni przed trzymaj sie gracjana !!!!

Gość Iwonqa
Gracjana kochana zaczekaj jeszcze do poniedziałku!!! Dopóki nie masz okresu to nic jeszcze nie jest przesądzone, ja wierzę, że będzie dobrze i życzę Ci tego!!!! Ja niestety zaczynam kolejny cykl starań, chociaż bardzo liczyliśmy z M, że to będzie ten ostatni raz kiedy wyczekujemy dobrej nowiny. Strasznie mi smutno bo wiem, że on też o tym bardzo marzy :(

Gość Alex35
Gracjana090515 - nie martw się - może za wcześnie test zrobiłaś, poczekaj do terminu @ albo nawet 2 dni dłużej i zrób ponownie test :) trzymam kciuki :) Iwonqa - rozumiem cię, bo ja też niedawno dostałam okres i znowu to rozczarowanie :( trzymaj się dzielnie - następnym razem na pewno się uda :) Witam nowe dziewczyny i trzymam za wszystkich mocno kciuki :)

Gość Alex35
A tak w ogóle to my z mężem obchodzimy dziś 16-stą rocznicę ślubu :D

Gość Gracjana090515
Justynkaa1986 dziekuje.., gdzie mierzylas temperaturę? Ja mierzylam wczoraj i miałam 37 a dziś rano miałam 37,1. Śluzu to akurat mam mało. Bardzo malo. Macie racje poczekam do poniedziałku. Będzie co będzie.. Iwonqa, Alex35 dziękuje kochane za słowa wsparcia. :)

gracjana bedzie dobrze masz wysoka temperature trzymam kciukasy alex gratulacje piekna rocznica 16 zycze wam jescze wielu dziesatkowych rocznic buziaki

Gość Iwonqa
Alex35 no to życzę Wam dużo miłości oraz tego aby kolejny owoc Waszej miłości pojawił się już za miesiąc !! :) :*

Gość gość321
Witajcie Dziewczyny!Justynka 1986 GRATULACJE!! ale masz fajnie!!nie dziwie sie,ze weekendzik bedzie b.udany!zatem milego świetowania!Super Kochana!:-*:-)

Gość gość321
Witaj Patrycja1109,a ile masz lat jesli moge zapytac?to Twoj 1dzidziuś bylby?3mam kciuki,by sie udalo ,pozdrawiam serdecznie:-)

Gość321 Witaj mam 23lata i czekam na 2 ciaze z utęsknieniem bo w lutym straciłam swojego aniołka w 10tyg...Tak bardzo chce dziecka nie mogę patrzeć na kobiety w ciazy i maleńkie dzieci:( mam już wszystkiego dość

Gość gość321
Gracjana nie przejmuj sie mandatem,kazdemu co jezdzi moze sie zdarzyc,a ze chrzestna bedziesz,to b.milo:-)Kochana,ale chyba za wczesnie testowalas,cio Ty?ja wierze,ze Ci sie uda!:-*:-* ALEX35 to super!wszystkiego co najlepsze z okazji 16rocznicy!duuuzo MIŁOŚCI I DZIDZIUSIA!:-):-*

Gość gość321
Dziewczyny,ja wczoraj robilam ostatni test owu i..tez wyszedl POZYTYWNY!! ale..nie bylo staran,bo maz byl padniety 12godz w pracy:-(,a dzis ja do 19jak nie dluzej..byle do 8/9października..buziaki pozdrawiam Was

justynkaa1986 strasznie ci graluluje i życzę ci dużo zdrówka :-) Gracjana090515 poczekaj i może pojawi się po weekendzie druga kreseczka jak powtórzysz test :-) trzymam za ciebie kciuki :-) Alex35 gratulacje :-) dużo miłości i szczęścia :-) U mnie wczoraj się pokłóciliśmy i nici ze starań o dzidziusia :-( on jest pewien że jak próbowaliśmy w weekend to się udało i powiedział że jak będę miała zachcianki to nawet w środku nocy mi pojedzie żeby mi kupic ogórki i banany :-D

Gość gość321
Patrycja1109 mlodziudka jestes.B.Ci wspolczuje tego,co przeszlas:-(,ale nie martw sie,moze poczekaj pare dni i znowu zrob test?3mam kciuki b.mocno za Ciebie!!!

Gość gość321
Patrycja1109 mlodziudka jestes.B.Ci wspolczuje tego,co przeszlas:-(,ale nie martw sie,moze poczekaj pare dni i znowu zrob test?3mam kciuki b.mocno za Ciebie!!!

Gość gość321
Nie martw sie Agaaa133 ,ze wczoraj nic nie bylo,tak jak u mnie..niestety,ale moze dzis,albo w weekend?;-)

patrycja tak mi przykro ze sie nie udało ale probujcie dalej jestes młodziutka masz duze szanse!!!!! alex a ile maja twoje dzieciaczki latek jak maja na imie

nick....wiek...cykl...ktora ciąża...data test...data porodu anka32,,,,,,,,,,,,,,,.,,33.,,,2....,,.3.....----,,,,,,--- -- justynkaa1986......29....2.,..,.. 2....-----25.09----- gracjana090515 ... 23....5 ...... 1 ....-----.....----- kasiula2015........... 31....9 .....--.....-----.....----- gość321 ........,,,,,,,, 33 ... 3...... 1... 8/9.10..---- Agaaa133 .......... .25 ......2.......1.....---.....----- gosc89 .. . ............26.......1......1......26.09.....---- Iwonqa .......,,...... 29 ..... 15 .... 1..,..----,,.....---- ja tez chce...........32.......5..... ..2

Gość gość321
Justynkaaa1986,ale masz fajnie kurcze:-)tez bym tak chciala,a powiedz staraliscie sie z mezem w sama owulacje?przed?czy czesciej?

GRATULACJE< GRATULACJE !!!!! Gracjana 3 dni to jest baaaardzo dużo czasu.... w styczniu przy cyklach 30dniowych zaczełam testowanie od 25dc (oj głupia byłam ) i 29 dc wyszła słabiutka kreseczka a dopiero 31 dc wyszła ładna krecha, także nic straconego. Natomiast w pierwszej ciązy pozytywny wyszedł dopiero 4 dni po terminie @ i to też baaardzo słaa kreseczka Moje motto: dopóki nie ma okresu zawsze jest szansa na ciążę :D i to samo powtarzam mojej przyjaciólce która stara sie już od dłuższego czasu i dziś jej wyszedł test negatywny (a wg monitoringu owu miała 15 dni temu) i trzeba poczekać jeszcze kilka dni i wtedy mogą być dwie kreseczki. Głowa do góry. Ja już wiem, że u mnie będzie ciężko żeby ponownie zajść w ciążę i już NIGDY nie zrobie testu przed terminem @ bo ostatnio wyszedł pozytywny a okres i tak był.... (mam mięśniaka który może dawac pozytywny wynik)

jutro mam wieczór panieński, a on dziś i jutro idzie do pracy na noc... Patrycja1109 trzymam za ciebie kciuki, żeby ci się udało. Ja 4 lata temu też straciłam swoje dzieciątko w 4-5tyg i dopiero zdecydowałam się na kolejne starania o dziecko, kochana a robiłaś jakieś badania? U mnie się okazało że mam problemy z tarczycą, teraz byłam na wizycie kontrolnej u mojej pani endokrynolog i powiedziała, że TSH w normie i że mogę starać się o dziecko w ogóle w mojej pierwszej ciąży bardzo źle się czułam, tylko spałam jadłam i wymiotowałam, nie miałam siły dojść do łazienki, a nawet wstać z łóżka... wylądowałam na pogotowiu, lekarz mi powiedział że w ciąży jestem i wysłał mnie do domu, a po dwóch dniach wylądowałam u mojej gin z krwawieniem i zostałam skierowana do szpitala, oczywiście w szpitalu miejsc nie mieli, przebadali mnie i stwierdzili że mój stan jest stabilny i kazali mi przyjść na drugi dzień rano na "wyłyżeczkowanie " - nienawidzę tego słowa...

Gość Alex35
Dziewczyny, dzięki za życzenia :D Sama nie wiem, kiedy te 16 lat minęło :) Ja też tak mam, że mi przykro jak patrzę na babki w ciąży albo z malutkimi dziećmi - ja też tak chcę :( To mój 4 cykl po poronieniu - w kwietniu tego roku straciłam ciążę w 9 tyg. Najgorzej jak pomyślę, że niedługo bym rodziła - termin miałam na 1 grudnia. Wcześniej lepiej to znosiłam, bo myślałam, że szybko znowu zajdę w ciążę. Ale teraz kiedy wszystko nam się pokomplikowało przez chorobę męża i to że to już moja ostania szansa na 3 dziecko, to jest mi tak z tym źle :(

Patrycja1109 i jak się czujesz, testowałaś już? Widzę, że masz taką samą sytuację jak ja, w styczniu zaszłam w ciąże a 14.02 już jej nie było. A długo się staraliście zanim zaszłaś w ciążę? My koło 10 miesięcy ale tak naprawdę starać się zaczęliśmy przez 7-8 cykli (dni płodne i wzmożona częstotliwość :) ). Po poronieniu z miesiąc do dwóch sobie odpuściłam, miałam być chrzestną, później choroba babci i codzienne podróże do niej, do szpitala do hospicjum. Wiem, że stres baaaaardzo mocno wpływa na niepłodność bo zwiększa wydzielanie prolaktyny. W czerwcu po pogrzebie byłam zbyt przybita, więc w sumie ten czas nie był dla mnie najlepszy. Teraz znowu wróciło wszystko do normy i możemy działać. Alex35 rozumiem Ciebie doskonale bo też byłam pewna, że szybko znowu uda się ta kolejna ciąża a tu jak nie było tak nie ma. A termin porodu wypadałby na przełom październik/listopad br. Ale nie rozpamiętuję już tamtej ciąży. Teraz gorzej boli mnie jak przychodzi kolejny okres.

Gość gość
Justynka ale ty bedziesz majowka.

gosc 321 ja miałam owulacje od 4 do 10 mam krotki cykl wiec owulacja tez jest krotka ale 6 było staranko i poczułam kłucie w jajniku od tego 6 juz nie było takiego uczucia a przy pierwszej ciazy tez dokladnie wiedziałam kiedy zaszłam 28 maja a urodziłam 27 lutego wiec mysle ze urodze w czerwcu 5 6 raczej na maj nie