Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujacy_35

Na ile dziewczyna 35 letnia patrzy na wyglad?

Polecane posty

Gość poszukujacy_35
Jakich konskich zalotow, czlowieku, spotkalismy sie juz 3 razy, ale nie odwazylem sie jej dotknac... W oczy patrze, mowie komplementy, ale nie mam jeszcze odwagi jej dotknac. Za duzy dystans jak na razie... (Z bylymi latwiej poszlo, ale moze byly latwiejsze, bo po prostu mniej ambitne? ;) cholera wie)

Gość poszukujacy_35
"Zwiazek rok temu?dziwne." - nie wiem, czy to byl zwiazek, ale spotykala sie z pewnym kolesiem, chociaz mozliwe ze tych spotkan bylo kilka, moze kilkanascie, ale to nie trwalo dluzej niz pare miesiecy...

Gość gość
Długo się znacie?

Gość Dziekujezaopiniekobieta
Wygląd miał znaczenie spore dopóki nie spotkałam tego " brzydala":))) Tak, związku z tego nie ma ale to long story... Ale do dziś moi przystojni koledzy dziwią się, że wolę czas spędzić z przeciętnym lub brzydkim niz z nimi ( gdybym miała to tłumaczyc" jak krowie na rowie)... I że tak, taki przeciętny ma bardzo duże szanse na randkę a oni raczej nie. Bo ja nie lubię się nudzić... A jak jest miło i na poziomie to każde oczy są piękne jako zwierciadło duszy:)

Gość gość
tak z wlasnych obserwacji, jak jest chec to sie ambicje da pogodzic z czasem dla drugiej osoby, badz odstawic na boczny tor

Gość gość
Spotykała się ?wiesz to napewno?

Gość poszukujacy_35
wiec jesli tej checi nie ma az tyle, to po co jednak utrzymuje ze mna kontakt (prawie codzienny smsowy, nie jakis duzy ale jednak) a takze spotykamy sie srednio raz w tygodniu? zwykle jak mi dziewczyna chciala dac kosza to konczylo sie na jednym spotkaniu, maks. dwoch i na drugim byla bardzo niemila, zeby dac jednoznacznie do zrozumienia, zebysmy nie tracili swojego czasu...

Gość gość
bo mysli jak ty? w sumie jest ok moze cos z tego bedzie

Gość poszukujacy_35
no ale ja mam tez tak, ze dziewczyna przy blizszym poznaniu zyskuj***ardzo w pewnych okolicznosciach. np. tym, ze jest ambitna, wie czego chce od zycia, cos robi ze swoja kariera itp. i przestaje mi wtedy przeszkadzac to, ze w wygladzie ma to, czy tamto. i ona bardzo zyskala po naszych kilku spotkaniach i rozmowach...

Gość poszukujacy_35
Dziekujezaopiniekobieta, czyli jak to jest? moglabys byc z kolesiem, ktory nie jest przystojny, ale ma bardzo ciekawa osobowosc, dba o Ciebie, ma swietny charakter itp.? czy jednak brakowaloby Ci, ze fizycznie niezbyt Ci odpowiada?

Gość gość
a jak poznasz ambitna i ladniejsza? :)

Gość gość
A czym sie zajmuje?

Gość poszukujacy_35
"a jak poznasz ambitna i ladniejsza?" - NIe, jestem uczciwym gosciem, jak sie spotykam z jedna dziewczyna, to z jedna i nie szukam innych. Czym sie zajmuje? nie bede pisal, bo swiat jest maly ;) jest inzynierem. ja rowniez... ale nie bede moze pisal od czego.

Gość gość
skoro wiec ta moze byc, to skad dylematy

Gość poszukujacy_35
bo nie wiem jak zrobic, zeby ta znajomosc sie rozwijala, w sensie zeby to poszlo do przodu od strony bliskosci fizycznej, bo wtedy jest jasne, ze chcemy oboje tego samego (dazymy do tego, zeby byc razem). dylemat mam, dlaczego ona nic mi nie powie, czy jej sie podobam, czy nie, chociaz ja jej juz kilka (moze nascie) komplementow powiedzialem...

Gość poszukujacy_35
spotykala sie z jakims gosciem rok temu - wiem to na 100%. wiem tez na 100%, ze juz sie nie spotykaja. znamy sie ok. miesiac. niecaly.

Gość gość
moze Ty jej sie nie podobasz, a komplementy tez trzeba umiec mowic

Gość poszukujacy_35
jesli sie nie podobam, to po co sobie zawraca tym glowe, zeby w ogole utrzymywac kontakt i jednak sie spotykac raz na tydzien? ja nie jestem natarczywy ani nie narzucam sie, gdyby przestala odpowiadac, to tez nie bede sie narzucal i mam wrazenie, ze zdaje sobie z tego sprawe (inteligentna jest!)...

Gość gość
Bliskosć fizyczna nie gwarantuje udanego zwiazku a raczej niszczy go na wstępie.Uwierz mi wiem co mówię.Trzeba najpierw budować więz duchową i nie poddawac sie pożądaniu mimo iż takie pojawia się zawsze. Ja np.patrzyłam komuś w oczy..cholernie mnie do niego ciągnęło fizycznie ale nie poddałam się temu bo chciałam sprawdzić czy łączy nas coś więcej.Najpierw musi być fundament.Czasem uczucie przechodzi po pierwszym razie...i co potem?Krótko się znacie..choc jak sobie przypominam to u mnie tez po miesiacu wzrosło pożądanie..ale zdysiłam to w zarodku.Co do wykształcenia,studia ważna sprawa.

Gość poszukujacy_35
Wiesz co, ale ja nie mam na mysli tylko seksu. Mam na mysli bliskosc taka, ze dziewczyne dotykam, czy caluje, zawsze tak mialem ze maks. po 2-3 spotkaniach trzymalismy sie za rece... Ale masz racje, nie bede zbyt szybko rezygnowal.

Gość gość
moze to jej pasuje, moze czeka, by zobaczyc, ze Tobie zalezy a nie jest to jest, nie narzucam sie, skoro nie chcesz spotykac sie czesciej to oczekujesz, ze ona wyjdzie z inicjatywa?

Gość poszukujacy_35
ja ja zapraszam ze 2-3x w tygodniu, ale ona czesto mowi, ze ma prace, faktycznie jej sie teraz troche nawarstwilo i jestem na 99% pewien, ze mowi uczciwie. no ale gdyby naprawde do mnie cos poczula, to moze by jednak potrafila to pogodzic?

Gość gość
oceniam po sobie, ale kazdy inny

Gość poszukujacy_35
Wiec jak myślisz, daje mi do zrozumienia, że jednak nic z tego nie będzie, czy raczej sprawdza, czy naprawdę mi zależy?

Gość gość
pewnie jedno i drugie :)

Gość gość
Nie wiem .Ja kocham osobnika w Twoim wieku juz ponad 5 lat..prawie 6 i pamiętam że cholernie mnie pociągał fizycznie a dotyk jego dłoni na przywitanie,przyprawiał mnie o dreszcze ja jednak nie potrafiłam przyspiesać tej relacji w kierunku fizycznego zblizenia.Owszem marzyłam o przytulaniu..splecionych dłoniach itp.ale więz duchowa to jest też mega ważne i mega duchowe przeżycie.U mnie problem był nieco bardziej poważny..

Gość poszukujacy_35
No ale co znaczy jedno i drugie? Bo te dwa są trochę sprzeczne ze sobą, wiec to trochę bez sensu by było, nie sadzisz?

Gość poszukujacy_35
No ale jesteście razem, czy to platoniczna miłość?

Gość gość
nie do konca, jesli nie pokazesz, ze Ci zalezy to nic z tego nie bedzie

Gość poszukujacy_35
a jezeli pokaze ze mi zalezy, to moze wzniecic w niej jakies uczucia? (zakladajac ze teraz ich nie ma, bo w sumie to nie jestem pewien, jak jest...).