Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Club Anty tesciowych! Czy tesciowe sa zazdrosne zachowuja sie chamsko?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś no to radzę plinuj się bo teraz kolej na ciebie.Menopauza żadnej nie oszczędza,albo raki albo choroba neurologiczna.

Gość gość
gość dziś To było dobre, bardzo dobre ,zamknęłaś niektórym tutaj cnotkom pyski.

Gość myśl_nr_1
Ło matkie boskie - od kiedy kafe stało się zlotem "starych czarownic"??? Dowc**y o teściowych nie wzięły się z sufitu. Każda moja niedoszła teściowa, a było ich trzy, była jędzą (mniejszą lub większą) - unikałam i kontakty były czysto kurtuazyjne. Teraz mam już męża, teściową i szczerze powiem, że jeśli mieszkalibyśmy razem, albo w bliskiej odległości bardzo szybko byłybyśmy na wojennej ścieżce. Nie ma nic gorszego niż emerytowana nauczycielka... uwierzcie, gorszego bałaganu w głowie nie można mieć. Skąd w Was przekonanie, że chcemy żyć tak jak Wy? I ktoś napisał, że to mąż powinien ustawić swoją matkę - i ma 100% rację. Ja mam spokój odkąd usłyszała od swojego jedynka, że teraz ja jestem najważniejsza. Mąż widuje się kiedy chce, ja kiedy muszę i tak jest dobrze.

Gość gość
U mnie bylo tak. Zaraz po szkole średniej zaczelam prace, w której jestem zatrudniona do dzisiaj czyli juz 10 lat. Babcia zapisala mi mieszkanie, swoje dzieci wydziedziczyla, w zamian za opieke kiedy była juz bardzo schorowana. Kiedy poznalam mojego męża mialam stała, stabilna prace i mieszkanie - babcia zmarla rok wczesniej. Po roku znajomosci, wtedy jeszcze narzeczony, wprowadzil się do mnie i zaczela się jazda ze strony jego matki. Bo jak to tak zeby się facet do kobiety wprowadzal, ona ma duży dom itd. W domysle, ze chce mieć synka zawsze przy sobie. Uslyszala stanowcza odmowe, bo synek mial serdecznie dosc osaczania. Tak więc na ślub nie przyszla, bo taaaaka krzywdę jej zrobilismy. Rok po ślubie okazalo się, ze jestem w ciazy to po rodzinie gadala, ze ona się dzieckiem bedzie zajmowala. Kiedy sprostowalismy, ze tak nie bedzie to lamentowala jak można wnuka pod jej opieke nie dać, ze ona zostala odsunieta itd. Czara gorycz przelala się w momencie kiedy razem z mężem ustalilismy, ze sprzedajemy mieszkanie i kupujemy dom - za cenę mieszkania kupilismy dom z gruntem. Co zrobila tesciowa? Wystawila na sprzedaż swój dom i stwierdzila, ze ona bedzie z nami mieszkać, bo mamy 5 pokoi to możemy jej jeden udostepnic. Nie zapytala, stwierdzila. Więc jej wlasny syn sprowadzil ja na ziemię i kategorycznie powiedzial, ze nie ma takiej opcji, ze po prostu nie chcemy z nia mieszkac. Lament był nieslychany i wielka obraza. Po rodzinie nagadala nieslychanych bzdur z tym, ze rodzina wiele jaka ona jest i też trzymają się od niej z daleka. Tym sposobem od 5 lat nie mamy z nia kontaktu, własny syn nie chce do niej jezdzic, bo nie ma zamiaru czuć się winny tam gdzie jego winy nie ma. A tesciowa? Wiemy, ze leczy się psychiatrycznie, miala epizody ze szpitalem psychiatrycznym - od wielu lat ukrywala chorobe. A mi nie jest jej żal, mężowi również, bo z tego co opowiadal wynika, ze ta kobieta nie potrafi normalnie, w zgodzie żyć z ludzmi o czym swiadczy fakt, ze odszedł od niej mąż - bardzo miły facet, z którym mamy bardzo dobre relacje, bo nie wytrzymal tlamszenia, kontroli, rozkazow i zakazow.

gość 13:59- dlatego mi do ślubu niespieszno:):) A tak serio, podstawa to uświadomienie mężczyźnie, ze ma teraz nową rodzinę, ktora powinna być dla niego najwazniejsza. Wtedy żadna teściowa nie da rady namącić.

Gość gość
myśl_nr_1 dziś Myśle że sama też nie jesteś święta,cztery kobiety i wszystkie złe niedobre a ty cacy???. Nie wydaje się to dziwne? Po prostu manipulujesz facetami,ci co sie nie dali to się rozeszłaś a ten co teraz to chory gapcio,trafiłas na kapcia i tylko ci zyczyć szczescia.

Gość gość
gość dziś Powinna sie cieszyc ze emerytowana nauczycielka wychowała dla takiej z przeszłością pantoflarza

Gość gość
Jak ja się cieszę ze nie mam dzieci,jakby miało pozniej takie suczysko farbowane pisać niestworzone historie na forach,szok Zaznaczam to nie dotyczyło psiaków,mam dla nich ogromny szacunek.

Gość myśl_nr_1
gość dziś Mój mąż kapeć, bo postawił się swojej matce i uznał wyższość związku niż chorej na zazdrość matce? Bo chciał żyć tak jak sam chciał? Nie sięgaj mi do życiorysu, bo nie chcesz abym ja sięgnęła do Twojego. Biorąc pod uwagę różnicę wieku, jestem prawie pewna, że Twoja kartoteka jest dłuższa. Tak, wszystkie 3 kobiety był, delikatnie mówiąc, p******e. I wiem, że w głównej mierze wina ich mężów i menopauzy. Mężów, bo pozwalali całe życie na bycie szurniętą, często utrzymując je i pocieszali się w ramionach innych kobiet. Menopauzy, bo widzę co zrobiła z moją mamą. I zapamiętajcie teściowe - syn od obiadu i czystego mieszkania woli seks, bo jest już dużym chłopcem i nie potrzebuje opieki. A to jest jedyna rzecz, której nie możecie mu dać.

Gość gość
I ja się przyłączam. Nie mieszkam z moją tesciową ale w*****a mnie na odległość. Porównuje swoją wnuczke od swojej córuni z moim synkiem: a Paulince już wyszły zęby dawno, a Paulinka w tym wieku już dawno siedziała.... i tak ciągle! Przyjezdza raz na tydzien i ciagle o swojej corce i jej dzieciach. i ostatnio: jak robisz rosół to makaron tez sama rob, bo Wojtus tak lubi (moj mąz). Raz na tydzien zasiskam zeby i wytrzymuje tą godzinę. Ale kiedyś jak wybuchne to nie bede patrzeć na nic. I naprawdę chciałam dobrze zyć z tesciową i śmiałam się z tych dowcipow ale niestety i mnie to dotknęło

Gość gość
"zwolenniczka konkubinatu dziś Masz faceta z patologi heheh i z takim gównem zrobiłaś sobie bękarta ..kiepsko kiepsko . W sumie masz racje za takie byle co tez nie wyszłabym za maz .

Gość gość
myśl_nr_1 dziś ha ha ha,no ty to akurat sie tylu nadawałaś ,masz doświadczenie i jeszcze sie z tym obnosisz. Nie sadzę a nawet jestem pewna że ten ostatni nie wie co to szczęscie bo nie mysli głowa a tym co ma w rozporku. Facet szczesliwy to porzadna, inteligentna i zadbana żona oraz smaczny obiad.Niektorzy wola seks bo na nic innego u takiej nie moga liczyć

Gość gość
a ja np nie chcę niczego uogólniać i nie obchodzi mnie, że wasze teściowe są wspaniałe :o jak to się ma do mojej? ilu ludzi tyle charakterów więc nie wiem czemu tak nie dowierzacie, że jakaś teściowa może być zołzowata? ja dopuszczam taką myśl, że są fajne teściowe ale ja na taką nie trafiłam to co mam zrobić? po co ujadacie? znacie wszystkie teściowe na świecie? Moja teściowa nienawidzi ogólnie młodych kobiet w tym swoich bratanic, synowych, a nawet wnuczki licealistki. Teść ją zostawił dla młodszej 20 lat temu i jej odbiło. Nie wątpię, że kiedyś była dobrą mamą i dobrze wychowała mojego męża ale nie zamierzam dawać się kopać obecnie z wdzięczności za to co robiła kiedyś,kiedy nawet jej nie znałam :o dlatego nie mam z nią kontaktu, a ona widuje wnuka tylko w obecności mojego męża.

Gość gość
myśl_nr_1 dziś widzisz,myslisz sie jestem 30 -letnia starą babą ale o głowę mądrzejszą.Pozdrawiam

Gość gość
zaczyna się wyzywanie mężów i rynsztok w wykonaniu pięknych, wspaniałych, mamusiek - erudytek :o coraz gorsze Krychy Cebulińskie tu przychodzą, coraz większe byle co i patologia na tym forum

Gość myśl_nr_1
gość dziś Tak szczerze, kiedy ostatnio ktoś Cię porządnie zerżnął??? Bo kobieta bez bolca dostaje pierdolca i jesteś tego najlepszym przykładem. Kobieta powinna być damą na salonach, kobietą w kuchni i kurwą w łóżku. I jak to mówi mój mąż: Jaka powinna być idealna kobieta??? Porządna i wstydliwa. Żeby się porządnie rżnąć i wstydzić się odmówić. Jako doświadczona "kobieta" powinnaś wiedzieć, że dobry seks jest podstawą związku, zadowolenia, satysfakcji i tego, że mąż wraca. I teraz odpowiedz sobie na pytanie dlaczego jesteś sama :D

myśl nr 1- strasznie wulgarna jesteś..I w sumie ukreciłaś na siebie bata:):) Rozumiem, ze tylko seks trzyma Twojego meża, zeby nie poleciał do mamusi ? :) Ja akurat uwierzę w te zdrowo rąbnięte tesciowe. sama byłam kiedyś świadkiem jak byłam u koleżanki i jej teściowa zrobiła nalot. Matko kochana,. na miejscu kumpeli chyba bym ją za drzwi wywaliła... Obeszła cały dom, pozaglądała do szafek po czym zaczęla monolog- nie przejmując się, ze obok jest obca osoba z dzieckiem! Że blaty brudne, że w lodówce nie ma swojskiego masła ( a jej synek tak lubi) i tym podobne rzeczy. Koleżanka szepnęla mi na ucho, ze tak raz w tygodniu zagląda, jak nie ma męża, pogada, napije się herabaty i idzie. I rzeczywiście :) Ale pijąc tą herbatę nie omieszkała skrytykować, ze ...za ciepla :):) Wtedy uznałam, ze moja koleżanka ma nerwy ze stali:)

Gość gość
skoro myślicie ze to wina menopauzy to wiecie, że was czeka to samo?I też będziecie tak nienormalne?

Gość myśl_nr_1
zwolenniczka konkubinatu - nie pozwolę nigdy, żadnej podstarzej, szmacie obrażać mojego męża. Każdy ma swój sposób na życie. Nie, w moim związku nie tylko seks nas wiąże, ale niech żadna nie płacze jak się potem okaże, że "chłop nie wrócił do domu". Obiadki, sprzątanie, uprasowane ciuchy - kobiety obudźcie się, nie jesteście ich matkami. Dorosły facet, który potrafi to co Wy. Wiadomo, że trzeba ugotować, posprzątać i ogarnąć życie doczesne, ale wierzcie mi słowo nie o to chodzi facetom.

Gość gość
myśl_nr_1 dziś A kto ci powiedział że jestem sama???? hi hi Mam normalna zdrową rodzinę a mąz mnie kocha a nie "rżnie" jak klacz. Opanuj sie kobieto bo wystawiasz świadectwo o sobie,kim ty jesteś? Żeby wystawiać świadectwo innym w tym tesciowej trzeba być kimś,ty nie masz niczego oprócz doskonale wyrafinowanego wulgarnego języka i bardzo wspólczuję tesciowej że jej syn ma taką żonę o ona synową.

Gość gość
Kuzwa,siedza i pierdza w stołek nieroby,obmawiają inne bo nie wiedza brudasy co z czasem zrobić.Potem sie dziwia ze są rozwódami

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu dziś gość 13:59- dlatego mi do ślubu niespiesznousmiech.gifusmiech.gif A tak serio, podstawa to uświadomienie mężczyźnie, ze ma teraz nową rodzinę, ktora powinna być dla niego najwazniejsza. Wtedy żadna teściowa nie da rady namącić. xxx ty swojemu uświadamiałaś??? to z kim się związałaś??? z mężczyzną czy z głupim wyrośniętym dzieckiem, które używa prącia a nie zna tak elementarnych pojęć jak związek, rodzina, samodzielność, ocena sytuacji?

Gość myśl_nr_1
gość dziś Hehehehehehe matko jaka Ty biedna jesteś. A dochodzisz chociaż? Bo skoro jest seks to może nie szczytujesz, bo jeśli dla Ciebie rżnięcie kojarzy się z klaczą, a seks to w niedzielę po wiadomościach to ja zaczynam współczuć Twojemu mężowi. I nie chcę być złym prorokiem, ale wcześniej czy później znajdzie sobie kogoś na boku, ponieważ mężczyzna potrzebuje wyzwań głównie erotycznych, a ci normalni również intelektualnych. I nie oszukujcie się, że ciepłym obiadem, posprzątanym mieszkaniem czy dziećmi zatrzymacie ich przy sobie. Im szybciej to zrozumiecie tym lepiej dla Was. A co to znaczy "być kimś", bo precyzja w nazewnictwie to podstawa poprawnej komunikacji. I to pytania powyżej - mam świadomość, że menopauza mnie dopadnie... :|

Gość gość
rozgryzłam was! tak naprawdę nie chodzi tu o teściowe wy po prostu nie macie związków z mężczyznami tylko z wyrośniętymi dziećmi starszych kobiet! wyszarpujecie sobie te dzieciaki i obrzucacie się błotem wasi faceci to nie mężczyźni, którzy założyli rodziny i za nie odpowiadają tylko wywabione podstępnie przez wypięty tyłek dzieciaki, które nie rozumieją w jakiej są sytuacji żałosne!!!

mysl nr 1- nie no, oczywiście, ze każdy ma swój sposób na życie :) Tylko skoro piszesz, że dobry seks jest podstawą tego, że mąż wraca to mnie Twój sposób jakoś nie przekonuje:) A o co chodzi facetom? Tego nie wiesz. Możesz napisać o co chodzi Twojemu facetowi- li i jedynie, jak mawia klasyk. Ja wiem jedno- nie przeszłoby mi przez gardło napisac o teściowej, ze jest starą, podstarzała szmatą..Dlatego uważam, ze jesteś po prostu wulgarna. Gość 15.00_ z kim ja sie zwiazałam? Oh, z miłością mojego życia- prawdziwym mężczyzną, który jest fajnym tatą, idealnym kochankiem i.. tu bym jeszcze długą listę mogła stworzyć:):) Pisalam o uświadomieniu swoim meżom, ponieważ wielu z nich ma ten problem niestety. Jakby nie patrzeć to matka jest pierwszą, najwazniejszą kobietą w życiu chłopaka. I wielu mężczyzn ma z tym problem, zeby odciąć pępowinę.

Gość myśl_nr_1
gość dziś Że tak powiem: w d***e byłaś i g****o widziałaś :D Każda kobieta jest zaborcza - w mniejszym lub większym stopniu i powtórzę raz jeszcze KAŻDA (!!!) zatem teściowe też (w obie strony). A ciężko "oddaje" się własne dziecko obcej osobie. To tak jak ojcowie mają z córkami - świadomość, że jakiś mężczyzna je dotyka, ich córeczki kochane. To ten sam mechanizm.

Gość gość
kumulujcie złość i wylewacie ją na ich matki, bo oni nie spełnili waszych oczekiwań a wy za nic nie przyznacie się do błędu i złego wyboru kandydata na męża i ojca waszych dzieci to wszystko wina tej starej!!! nie niedojrzałego głupka, który nie umie wyznaczyć odpowiedniego miejsca żonie i matce

Gość gość
myśl_nr_1 dziś Temat nie dotyczy mojego wpisu ale dopowiem cos od siebie.Żeby nazywac innych szmatami trzeba samej nią nie być.Choc rozumiem,nie mydło ,nie wymydliło się ale nie chciałbym mieć takiej co to pułk wojska ja przelaeciał a terazudaje dobrą swksowna i co noc daje.

Gość myśl_nr_1
zwolenniczka konkubinatu - Ty czytaj ze zrozumieniem, bo zaczynam myśleć, że jesteś blondi i kolor włosów nie będzie wówczas przypadkiem. Napisałam tak o szmacie, która napisała o moim mężu, bo 30 lat to ona miała jakieś 30 lat temu. I wiesz co, nie wiem o co chodzi każdemu mężczyźnie, ale zapytaj swojego mężczyznę czy tak dla sprawdzenia Waszej miłości wprowadzić celibat np. na 3 lata :D :D :D Co ja mówię, na jakie 3 lata - na miesiąc...

Gość gość
Gość 15.00_ z kim ja sie zwiazałam? Oh, z miłością mojego życia- prawdziwym mężczyzną, który jest fajnym tatą, idealnym kochankiem i.. tu bym jeszcze długą listę mogła stworzyć xxx taaaaaaaa jasne! i dlatego piszesz " podstawa to uświadomienie mężczyźnie, ze ma teraz nową rodzinę, ktora powinna być dla niego najwazniejsza." bo bidulek sam nie wiedział gdzie ma rodzinę no, ale nie zapominaj, że konkubinat to nie rodzina - więc dobrze kombinował, że matka jednak bliższa od materaca!