Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa2684

PROSZE O POMOC NIE DLA SIEBIE DLA DZIECI

Polecane posty

Gość gość
Mirek, jesteś dziś moim największym zaskoczeniem. Będą z Ciebie ludzie.

Gość Ewa2684
Dziękuje z całego serca za słodycze, książkę, plastelinę ,mazaki ,pomarańcze , kiębase i upominki dla dzieci tej Pani co domnie dzwoniła dzieci szczęśliwe .A niema nic piękniejszego od uśmiechu dzieci ,jeszcze raz dziękujemy .

Gość gość
A co, mezus uciekl i sama zostalas?

Gość gość
ludzie przeczytajcie a dopiero piszcie

Gość gość
podniosę

Gość gość
takiego człowieka jak ten Twoj wuj nie ma co żałować... teraz masz wreszcie spokoj

Gość Ewa2684
cóż z tego że ja i dzieci mamy spokój,,ale za jaką cenę .taki dobry i spokojny chłopak zmarnował sobie życie a gdyby prokuratora i sąd zrobili by coś z tym wcześniej nie doszło by do tego

Gość Ewa2684
A teraz zostaliśmy sami zupełnie sami bez nikogo .Płakać mi się chce jak pomyśle o tych świętach ,i jeszcze dzieci pytają kiedy Tatuś wróci serce mi pęka .A ta malutka chodzi i całuje jego zdjęcia i woła mójjj mój Tatuś jakaś masakra.A ja nic nie moge zrobić zupełnie nic bo na adwokata mnie nie stać ,człowiek bez kasy w tym kraju jest nikim.

Gość Ewa2684
Dobranoc spokojnej nocy.

Gość gość
Ewa2684,żebraczko,choroba w seksie ci nie przeszkadzała i w płodzeniu dzieci,więc przestań dramaty w necie pisać i żebrać.

Gość gość
do gosć 12.22: Nie wiesz jeszcze co Cię w życiu może spotkać więc nie wypowiadaj się w taki sposób i nie obrażaj

Gość gość
Nie wstyd prosić...wstyd to kraść

Gość gość
gość dziś ,ale o co ci chodzi? Chora osoba nie ma ochoty na seks.A jak juz ma i ma sięł na to,to zabezpiecza sie na wskros aby nie sprowadzac dzieci na swiat i nie przekazywac genow tej choroby

Gość gość
gość dziś a czy wiesz o tym,ze niepłacenie należnych podatkow,zabranie nawet drobnostki z pracy to tez kradzież?

Gość gość
Ewa2684 ,w wielu miastach,miasteczkach są lumpeksy,wiec zamiast na makijaż,na kawę,a moze nawet na fajki idź do lumpeksu i kup sobie posciel,zabawki etc. Ja kupuję w lumpeksach i chodze często gdy są dni po 2 zł lub 1 zł.

Gość gość
Ewa2684,odnośnie pomocy,to własnie dziecmi się takei jak ty posługują,że niby pomaga sie dzeciom.No fakt,ciuszki dla dzieci,ale pomoc dla dorosłych,bo nie musi taka wydac nawet w lumpeksie na rzeczy dla dzieci,a kupi sobie w sklepie kawę,kosmetyki itd. Najlepiej manipulowac ludzi dziećmi. Niedawno w TV była super manipulacja. 13 latka wywalczyła mieszkanie dla 28 letniego brata,30 zamęznej siostry z mezem.

Gość Ewa2684
Nie manipuluje dziećmi co mam i co robie to tylko dla dzieci . nie szlajam sie nie pije ,nie mam nic do ukrycia .Nie proszę o pieniądze ,nie życzę nikomu tego co my przeżyliśmy .

Gość gość
DLACZEMU NIE ODPISALA MI PANI NA MEILA? ?😠

Gość Ewa2684
domirek fajfus dziś dlaczemu nie odpisala mi pani na meila? ?zly.gif witam nie mam żadnej wiadomości.

Gość gość
ZARAZ NAPISZE NA PROBE

Gość Ewa2684
ewa2684@interia.pl

Gość gość
do góry

Gość gość
Prośba o pomoc to nie to samo co kradzież z pracy czy nie płacenie podatków?? Więc niewiem o czym była mowa w ogóle

Gość gość
Jeżeli ktoś chce niech pomaga...ta pani do niczego nie zmusza nas.Jak ktoś ma za dużo niech się podzieli jak chce..ja np.w tej sytuacji pani nie mogę pomóc sama ma 2 dzieci i zapierdzielam ile mogę żeby miały to co mają teraz...ale może jakieś ubrania m się znajdą

Gość gość
w ggóre