Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wirtualnie, nie realnie...

Polecane posty

Gość niemożliwa
W tej kwestii autorko, faktycznie różnie to bywa :)

Gość gość
I często jest to problem. ..

Gość gość
I już jest ok. ..

Gość gość nr1
temat się bardzo rozwinął pod moją nieobecność :) ale chyba 80% ludzi tutaj ma jakieś historie z wirtualnymi znajomościami :)

Gość niemożliwa
Pewnie tak gościu. Zastanawiam się jaki procent tych posiadających doświadczenie ma na swoim koncie więcej niż jedną taką znajomość

Gość gość nr1
wiesz jak to jest, spróbujesz raz, zasmakujesz i chcesz jeść dalej :) ale później chyba wszystko się przejada :)

Gość autorkaaa
Witaj gościu;) ja mam więcej niż jedną i wcale mi się nie przejadło...

Gość art ek
Cześć! Witajcie!... Ale leje!...Kawki komuś?!:-)

Gość gość nr1
kazdy ma inaczej z apetytem autorko :) sam mam tak że jak poczuje ze mam na coś ochote, to chętnie spróbuje ;)

Gość niemożliwa
Rozumiem, że gdy zaczyna wiać nudą zmienia się obiekt zainteresowania? Wiesz, zdarza się, że któraś ze stron zaczyna chcieć więcej. Czy mając takie doświadczenie zdecydowałbyś się na kolejny flirt?

Gość autorkaaa
Cześć art ek;) ja już po... Nie wiem może to też kwestia tego jak odczuwa to strona niezaangażowana tzn. ta z brakiem chęci czegoś dalej:P ja się nie zniechęciłam choć nie jestem pewna czy możliwa jest taka znajomość.

Gość gość nr 1
zawsze staram się stawiać sprawe jasno :) flirt, rozmowa owszem,ale wirtualny swiat to nie miejsce na poważne uczucia :)

Gość art ek
Wydaje mi się,że jest to możliwe! Tylko obie strony muszą tego chcieć....no i nie można przesadzić z zaangażowaniem...

Gość niemożliwa
Z tym zaangażowaniem to różnie bywa, są rzeczy które nie zależą od naszej woli. Mnie taka sytuacja troszkę zniechęciła i zmęczyła, dlatego obawiam się kolejnej mimo, że kupi mnie cholernie :) Ale jakieś tam doświadczenie mam i pewnie drugi raz tych samych błędów nie popełnię

Gość autorkaaa
Doświadczenie nauczyło mnie nie brać niczego za pewnik:P

Gość niemożliwa
kusi kolejna :)

Gość art ek
Toteż ja nie jestem tego pewien! Jak mówiłem , wydaje mi się. A z uczuciami jak to z uczuciami....czasami nie słuchają rozumu!;-) Mimo wszystko chciałbym jednak doświadczyć takiej przyjaźni...:-)

Gość gość nr1
zawsze można zostać znajomymi, tylko czy obu strona to wystarczy? :)

Gość autorkaaa
Czy ja nadaję się na taką przyjaciółkę?;) Gościu, to jest tak, że jeśli ktoś zabrnie dalej...dużo dalej i w dodatku będzie z tym sam, to znajomość nie wchodzi w grę bo pojawia się rozczarowanie

Gość niemożliwa
Właśnie o tym piszę. Najlepiej chyba pisać z kimś kto mieszka na drugim końcu świata :D wtedy ryzyko jest mniejsze. No i najważniejsze to nie we wszystkim pozwalać sobie na szczerość ;)

Gość gość nr1
autorko trzeba czasu żeby to ocenić ;)

Gość art ek
:-) Jak już wczoraj napisałem....fajna z ciebie dziewczyna!;-) Byłbym zaszczycony!:-)

Gość autorkaaa
Niemożliwa odległość swoją drogą...gorzej kiedy ktoś widzi w Tobie brakującą cześć u realnego partnera. Zaczyna rezygnować z realnego życia dla tego wirtualnego...nie tylko spotkanie czy jego perspektywa jest ryzykowne

Gość autorkaaa
Gość nr 1, tutaj trudno o właściwą ocenę... Art ek, miło to czytać. Zrobię coś szalonego...za kilka minut:)

Gość gość
Autorko. A Ty jesteś w związku?

Gość gość nr 1
dlatego trzeba odróżniać wirtual od reala :) jak ktoś tego nie potrafi to powinien unikać takich znajomości :) może brzmi gorzko, ale tak jest prawda :)

Gość art et
Cóż to będzie???!!!:D

Gość niemożliwa
Racja autorko, ale połączenie rezygnacji z realnego życia z partnerem, z dążeniem wszelkimi możliwymi sposobami do przeniesienia znajomości do realu jest najgorsza.

Gość autorkaaa
No nie wiem teraz...założyłam adres@ żeby go podać ale fajnie mi się z Wami wszystkimi tu pisze;) jestem mężatką, dlatego żaden real nie wchodzi w grę. Mam wrażenie, że stopień mojego zaangażowania w takiej znajomości jest na zdrowym poziomie, ale to tylko moje zdanie... Niemożliwa, dlatego właśnie skończyła się moja znajomość, szkoda mi jej ale za daleko z Jego strony to zaszło. Jednak mimo wszystko szukam pozytywów:)

Gość gość nr1
autorko z dośw proponuję byś dobrze selekcjonowała osoby z którymi chcesz przejść na priv :)