Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak szybko schudnąć???

Polecane posty

Gość gość

Tak wiem, masa artykułów jest o tym w necie, ale ja naprawdę nie wiem co robić :((( Otóż mam 19 lat i od pazdziernika idę na studia. W tym roku jak się domyślacie miałam maturę, a to był dla mnie duży stres, bo chciałam napisać ją na wysokim poziomie. I tak jakoś od studniówki (luty) sobie tyłam, aż osiągnęłam wagę 63 kg!!!!!!!!!! Nigdy tyle nie ważyłam!!! Odkąd osiągnęłam dotychczasowy wzrost ważyłam 50/max. 52 kg. Dodam, że mam 162cm wzrostu, więc 63kg to jest naprawdę dużo :((( Jakoś sobie nie zdawałam z tego do tej pory sprawy, czy co, kupowałam rozmiar większe ubrania, może nie patrzyłam na siebie krytycznie, ale teraz jak się zobaczyłam w lustrze, to się popłakałam. Nigdy tak nie wyglądałam, to straszne!!! Jak ja tak pójdę na studia, w zupełnie nowe środowisko??? Przecież będą mnie palcami wytykać jaka jestem gruba!!! Jak mam najszybciej schudnąć??? Jestem zdeterminowana i gotowa na poświęcenia, naprawdę. Tylko jak schudnąć te 13 kg w miarę szybko, no i żeby nie było tego sławnego jojo???

Gość polunia021
Wiem co to jest patrzeć w lustro i płakać przez swój wygląd;/ miałam tak gdy ważyłam 102kg 168cm ale wzięłam się za siebie i schudłam do 72kg;) teraz gdy patrzę w lustro uśmiecham się od ucha do ucha;) ale to tylko dzięki Afrykańskiemu Mango http://szczupla-kobieta.pl teraz wiem że wybrałam bardzo dobrze;) nie ma efektu jojo;)