Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydgoszczanin1984

zdardzila mnien wyplacilem jej liscia ehh

Polecane posty

szkoda gadac. Bylismy ze soba poltorej roku.kochalem ja. nie chciala ze mna gadac. unikala zis mnie. chcialem ja odzyskac. ale nie wytrzymalem i porostu wyplacilem jej liscia na klatce. k*********. teraz ti an pewno wszhytko zj***lem

Gość Bydgoszczankka
A zależy Ci na niej. Potrafisz wybaczyć?

Gość Bydgoszczankka
Emocje to z pewnością zły doradca. Zastanow się ,tak na zimno, czy jest warta Twojego wybaczenia?Czy nie lepiej zacząć nowy rozdział w życiu.

Gość Bydgoszczankka
A gdzie Twoj rozsądek? Przecież nie jestes małym chłopcem. Czasem miłość sama,nie wystarczy.... Pomimo tego ,że się kocha kogoś bardzo ,nie da się z tym kims żyć...

Gość Bydgoszczankka
Ciebie nie znam,ale trochę znam życie. I powiem Ci ,że jeśli dalej będziesz się tak szarpal, to zmarrnujesz tylko kilka lat życia... Rozstania, powroty.,kompletnie bez sensu...ale chyba jeszcze za słabo oberwales ,żeby odciąć się od niej kompletnie. Pamiętaj im będziesz starszy tym trudniej będzie Ci ułożyć sobie życie ,spotkać kogoś z kim warto się związać.

mam 31 lat i wysraczajaco smutkow za soba.Ona nie byla pierwsza ktora mnie olala. Kochalem ja. zrywala ze man co drug dzien. zniszczyla mnie psychicznie stad te moje emocje. nawet nie pamietam dnia kiedy pierwszy razb podnioslem na nia reke. ale na pewno byl to jedynie lisc. tak jak dzis. TYLKO DLA mNIE AZ LISC dla niej tez AZ ale j nie potrafie juz emocjonalnie wytrzymaywac. k***a pogrzebalem wszytko na amen

Gość gość
Moze ona lubi takich co bija :P

Gość Bydgoszczankka
Ty pogrzebałes!!!???czegoś chyba nie rozumiem. Ona Cię niszczy, a Ty winę widzisz w sobie? Otrzasnij się chłopaku. Bić nie wolno, bo LIŚC jak to okreslasz, to przemoc i tutaj jestes winny,bez dwóch zdań. Ale z tego co piszesz,całą Waszą relacja jest toksyczna. Powinieneś dać sobie spokój.,dla własnego zdrowia..psychicznego.

Gość Bydgoszczankka
Sorry,to nie jest miłość prawdziwa.... jeśli dwie osoby ranią się świadomie. To jest chory związek,uzależnienie, ale na pewno nie miłość.To Was niszczy.Nie wiem kto jest bardziej niedojrzały emocjonalnie, Ty czy ona.