Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niebywałe! Komorowski wyniósł z Pałacu Prezydenckiego kilkaset przedmiotów.

Polecane posty

Gość gość
słoma z budów wystaje tym którzy pomawiają Komorowskiego bez zadnych podstaw.

Gość gość
gość dziś Wypożyczone smiech.gif idź shatyn zrób coś pożytecznego i wypierz gacie jezyk.gif ps nie jestem za pisemxxWystarczy, ze zapoznasz się z artykułem do którego podałem link.Tam są i papiery i wyjaśnienie.

Gość gość
Sam sobie spryciaz wypożyczył :D. Shatyn ten papier niczego nie zmienia! Malowany hrabia jest kradziejem!

Gość gość
gość dziś widzicie! od razu wiedziałam, że to shatyn pisze o "wypożyczeniu" smiech.gifsmiech.gif tylko musiałam podać jego nick by się uaktywnił! PO robi durni, ale już nie z POLAKÓW a z samych siebie, skoro kradzież nazywa pożyczką : ( co za mentalność! xxJa napisałem o wypożyczeniu na poprzedniej stronie na podstawie dokumentów podanych przez niezalezna

Gość gość
i do śmierci może to trzymać i powiedzieć że tylko pożyczył a nie ukradł, a to prawo wprowadził inny złodziej i oszust, nasz ukochany filipińczyk Kwaśniewski

Gość gość
Kaczyński ułaskawił współpracownika Dobienieckiego.

Gość gość
gość dziś Sam sobie spryciaz wypożyczył smiech.gif . Shatyn ten papier niczego nie zmienia! Malowany hrabia jest kradziejem!xxA co ukradł skoro wg ciebie jest kradziejem?

Gość gość
gość dziś i do śmierci może to trzymać i powiedzieć że tylko pożyczył a nie ukradł, a to prawo wprowadził inny złodziej i oszust, nasz ukochany filipińczyk KwaśniewskixxObojętnie kto wprowadził ale jest to prawo obowiazujace.

Gość gość
a to prawo wprowadził inny złodziej i oszust, nasz ukochany filipińczyk KwaśniewskixxA L.Kaczyński nie likwidujac tego prawa potwierdził jego słuszność.:D

Gość gość
Mozesz go bronić jak reksio szynkę,ale już po nim i po PO :p

Gość gość
gość dziś Mozesz go bronić jak reksio szynkę,ale już po nim i po POxxNikogo nie bronię tylko pisze o tym jakie jest prawo.

Gość gość
to są pomówienia ... uważajcie co piszecie !

Gość gość
DZIĘKUJĘ SHATYN ZA LINKA. -wyborca PiSu. To nie jest Shatyn moje złe wychowanie, ile jak każdy uczciwy wyborca pisu jest zajęty uczciwą pracą i nie zawsze może sobie pozwolić na siedzenie tu godzinami. Pozdrawiam.

Gość gość
jak prawo jest nieetyczne to człowiek z kręgosłupem moralnym nie będzie według takiego prawa postępował, po 10 kadencjach w Pałacu zostaną pustki - wszelkie obrazy i meble i sokowirówki za 20 groszy wartości będą w biurach byłych prezydentów. Chciał nowe meble i sprzęty kuchenne to pod przykrywką założył coś tam prezydenta komorowskiego.

Gość gość
No to jak nie masz czasu to tu nie wchoddz a nie zachowuj się jak postac z "Misia":"Dzwonię do ciebie, żeby ci powiedzieć, że nie mam czasu z tobą rozmawiać"...:D:D

Gość gość
gość dziś jak prawo jest nieetyczne to człowiek z kręgosłupem moralnym nie będzie według takiego prawa postępowałxxNie etyczne jest prawo pozwalające wypożyczyć coś tam?Dlaczego?

Gość gość
gość dziś Kancelaria Prezydenta Andrzeja Dudy złożyła zawiadomienie do prokuratury. Komor już się z tego nie wywinie.xxMuszę cie rozczarowac.Za wyposażenie KP odpowiada Kancelaria Prezydnta i jej szef oraz odpowiednie służby ochrony a nie prezydent.

Gość uczciwy wyborca PiSu
shatyn. Nie ty będziesz mi dyktował czas i zasady udzielania się tutaj..

Gość gość
"Za wyposażenie KP odpowiada Kancelaria Prezydnta i jej szef oraz odpowiednie służby ochrony a nie prezydent. " A za co odpowiada prezydent? za pilnowanie żyrandola? Kto jak nie prezydent odpowiada za pracę swojej kancelarii i swoich pracowników?

Gość gość
uczciwy wyborca PiSu dziś shatyn. Nie ty będziesz mi dyktował czas i zasady udzielania się tutaj..xxAleż nawet nie próbuję. :D

Gość gość
A za co odpowiada prezydent? za pilnowanie żyrandola? Kto jak nie prezydent odpowiada za pracę swojej kancelarii i swoich pracowników?xxZa Polskę.Za pracę KP odpowiada jej szef.

Wszyscy wynoszą, w czym się tutaj dziwić :) Trzeba byłoby sprawdzić ile już wyniesiono wcześniej, jestem pewna, że całą kasę rzeczy! Łatwo powiedzieć, ale przecież samego prezydenta nikt nie pilnuje, to ni prosty pracownik :)

Gość gość
Charlotteee dziś Wszyscy wynoszą, w czym się tutaj dziwić usmiech.gif Trzeba byłoby sprawdzić ile już wyniesiono wcześniej, jestem pewna, że całą kasę rzeczy! Łatwo powiedzieć, ale przecież samego prezydenta nikt nie pilnuje, to ni prosty pracownikxxSprawdzono właśnie i wyszło że brakuje dwóch obrazów i figurki.

Gość gość
JA pamietam że Kaczynskiego sie czepiali bo kupil win za ileś tam i byl szum w tvnach a Komorowski powynosil tyle i cisza. Jak zwykle z reszta antypolskie media robia wszystk oby wyciszyc afery ludzi powiazanych z PełO...

Gość gość
Za to Kaczyński uniewinnił współpracownika Dubienieckiego