Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeniesienie na inna uczelnie

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie, dostałem sie na studia do Torunia, mowiac dokładniej seminarium... Patrząc na to co sie tu dzieje po kilku dniach odechciało mi sie tu po prostu byc, bo przeciez mam do tego prawo, zadzwoniłem na uczelnie do Olsztyna, zapytałem sie czy mimo tego ze rok sie juz zaczął to mógłbym dostać sie do nich na studia, pani dziekan odparła ze tak, ale uwazam, ze Olsztyn to nie jakas super uczelnia i chciałbym sie po roku przenieść do Warszawy i teraz moje pytanie, czy byłby jakis problem z tym? Skoro Olsztyn przyjął mnie z łaska juz po rekrutacji to czy bede za rok mogl sie przenieść do Warszawy? Prosze o odpowiedz...dziekuje :)

Gość gość
Wiem, ze mógłbym zacząć studia za rok, ale jakby nie było nie chce tracić roku i wole pozostać w ciagu nauki..

Gość gość
nie rozumiem. Potrafiłeś zadzwonić do Olsztyna, ale do Warszawy już nie potrafisz? :D brak słów ;) to zależy od uczelni i różnic programowych. Na większości uczelni musisz zaczynać od 1 roku i jedynie niektóre przedmioty są zaliczone na podstawie oceny w indeksie z poprzedniej uczelni (jest to zależne od wykładowcy na nowej uczelni). Już prędzej przyjęliby Cię teraz niż za rok pozwolili zacząć od drugiego roku- takie moje zdanie.