Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

want to want me

Klub szalonych erolubów 2

Polecane posty

Dziękuję...ale muszę dodać, iż nie jestem pewna, czy rzeczywiście każdy facet byłby lepszym wyborem ode mnie:P

Gość gość
Gimbaza do szkoły matoły, bo osły już poszły :-D:-D:-D

O nie Sak :-P ja myślę, ze dla Ciebie każdy facet bylby lepszym wyborem niż ja, zresztą Ty to doskonale wiesz :-D zatem nic z tego nie będzie :-P :-P :-P

:D wiesz Want tak sobie przypomniałam pewną sytuację...i jednak to Ciebie bym brała w ciemno nawet...chyba:P

Ja też ale nie do tego stopnia;-)jak zmiana tematu jak Ty łatwo znajdujesz powód żeby utwierdzic mnie w swoich racjach;-)

Ja też jestem tolerancyjna, choć jak słyszę opowiadania kolegi, ktorego przy okazji pozdrawiam :-P o tym jak byl podrywany przez innych panów, to sie zastanawiam :-) :-) Sak no wiesz... Nie wiem czy powinnam sie cieszyć czy płakać :-P :-D

Want...czyżbyś chciała coś /kogoś zrozumieć?;) Wypada mi zapytać Zimny...a jakie przemawiają?

Sak, chcieć a móc... to dwie różne sprawy :-) :-P tak czasem sobie głośno myślę :-) Tak sie wtrące, też jestem ciekawa jakież to argumenty przemawiają do jaśnie Pana Drania :-P

Gość want to want me
Draniu, sądzę że obie z Sak wiemy bardzo wiele, ale nie chcemy zdradzać tego na forum :)

My wiemy za dużo...ale po co używać argumentów, o których facet by nie wspomniał? Poza tym, dyskusja z manipulacją w tle...trzymaj się tematu;)

Temat jest taki...dlaczego Zimny zmienia temat, kiedy tylko przestaje kontrolować sytuację?;)