Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

want to want me

Klub szalonych erolubów 2

Polecane posty

No kilka dni mnie nie było;P Nie podpuszczaj Go want, bo będzie chciał to wykorzystać:D

Pewnie papużko:D Jestem pewna, toż to drań jakich mało już zostało...a ja lubię...;)

Jak się nad tym zastanowić...to jedno idzie w parze z drugim, więc wychodzi na to, że....to i to:D

Wiedziałam :P No to wiesz ... Ja bym nie chciała niczego tu hmmm sugerować nikomu, ale się przyznalas sama, dobrowolnie i bez przymusu, więc ja pretensji i zażaleń nie przyjmuję :P :)

Osz Ty:P to nie sugeruj głośno...a ja będę żywiła nadzieję że nie wszyscy są tacy domyślni;)

Ciebie uciszyć?:D:D:D ja tylko proszę:P Nikt nas nie czyta...przegadamy kilka stron...nikomu nie będzie chciało się nadrabiać:D

Racja, mnie trudno jest uciszyć szczególnie w pewnych okolicznościach :P Fakt- nikt tu nie zagląda. Nie czyta. Nie interesuje się ani Tobą ani mną, więc nikt się nie dowie :) Może to być naszą tajemnicą :P

Want...niebezpośrednia?:P a to nowość:D Aż tak uderzyć musiałaś...mocno:D Co tam Ci Zimny wyszło? I z jakiego worka? Poza szydłem oczywiście:D

Gość gość MM
:))) buziaczki kochani

Cholera tak mi się wydawało, że po uderzeniu w stół coś się otworzyło, ale nie widziałam u siebie źródła chłodu...A to takie buty :P znaczy Twoja chlodziarka :)

Komuś nie chce się zalogować?:) Tak, moja, wiesz bo Zimny zbiera różne przedmioty, sprzęty...w sumie to sprytny jest:D

Gość gość MM
juz sie loguje:D:D:D mam nowy program :)) wiec probuje :)

To rozwijaj to szydło z worka:D Pamiętasz może za co przehandlowałam chłodziarkę?:o

Sakura Twoje i tak Ci to nic nie da nic nie dostałas w zamian po prostu sobie ją wziąłem;-) Want pewnie że biorę zrobię z tego kino domowe w lodówce cholera jeszcze tv i będzie bajka kto ma?