Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

want to want me

Klub szalonych erolubów 2

Polecane posty

Gość gość
to chyba raczej obiad :D

Ja też już uciekam spać miłej nocy przyjemnych snów i wyspij się żebyś nie była taka zołza jak wczoraj;-)

Gość gość
NOWY W MIEŚCIE TO BEZCZELNY PEDOFIL

gość wczoraj 999 Zajmij się sobą. Spójrz w lustro a zobaczysz prawdziwą galeriankę, ku/rwę, dzi/wkę i pe/da/ła... Jak dobrze się ustawisz to przy odrobinie szczęścia zobaczysz to wszystko. :-) Pomarańczowe ścierwo jak zwykle musi się wp/ie/rda/lać w nie swoje sprawy. Bez odbioru.

Gość gość
goscwawa 0:42 To ty wp*****lasz się w nie swoje sprawy. Ja tylko pisze co czytam. Co zabolało? To znajdź sobie lepiej inny obiekt zainteresowania.

Cześć:P Dodam, iż uważam, że...odpowiadać agresją na chamstwo...to nienajlepszy kierunek;) Czyli co? Powtórka...po raz kolejny...

Gość want to want me
Cześć Sak :-) masz rację. Postarajmy się nie reagować na chamskie wpisy, razem damy radę i takie osoby mogą mnie cmoknac w... :-D

Z każdym dniem coraz...ładniej:D jutro to już się nie krępuj...ściągaj...hm i to wcale nie tak, że ja ciekawa jestem:D Mi? Powiem Ci, że pora w sam raz, okoliczności jeszcze bardziej...i co najlepsze...jest z kim i jest gdzie:D

Jak sama ściągnę to już nie będzie to :-P poczekam aż ktoś mi pomoże... :-) Mówisz odpowiednia pora? Hmmm gdzieś przeczytałam chyba wczoraj, że pogodę mamy seksualna, więc w zasadzie sie zgadza :-)

Tylko ten ktoś wszystko przed, w trakcie, i po...zagarnie tylko dla siebie...podejrzewam;) Czyli co? Niemądrze jest nie skorzystać?:P