Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

want to want me

Klub szalonych erolubów 2

Polecane posty

Wielu facetów jest takich, jak piszesz, ale nie wszyscy. Wielu się szybko poddaje, innym chodzi tylko o seks. Ja podejrzewam ze jestem starsza od Ciebie i nie mam inne doświadczenia, ale również nie interesowalabym się facetem, który myśli tylko o seksie. Chociaż nie ukrywam, że seks jest ważny, ba z******ty :) kochana, sądzę że nie spotkałas jeszcze odpowiedniego dla siebie partnera. Gdy znajdziesz będziesz wiedziała, ze to jest to i samo wszystko sie ułoży. Tak myślę. A i ja też powtarzam ze nie szukam, a sam się przyplatal :P także nie mów hop :)

Gość gość
Wandzia to pewnie typowy wór do pukania. Inteligencją pasuje, kilka spustów i adieu :D

Gość gość
Piszę co czytam. Ta kretynka biega tu za facetami, w realu co chwila zmienia, płacze, cieszy się jak głupi do sera. No tępy wór jak nic :D Ty Zimny chyba też liczysz na jotpega :D:D

Gość gość
Tylko stukasz codziennie w klawisze, nawet z największymi kretynkami forum. Przekonałeś mnie Draniu :D

Gość gość
raczej inteligentka :D

Gość gość
Gdzie jest Wawa? Z Muchą? Bo takie słuchu mnie doszły. Want Widmo jest wolny. Uderz do niego. Para jak z Samowara :-D

Właśnie Zimny to nie faceci.tylko zazdrosne kobiety. tylko kobiety są zdolne do takiego zachowania. Masz rację olac to a one niech sie produkują,bo niczego innego nie uda sie im osiągnąć :-)

Gość gość
Olej Wandziu. Bądź mądrzejsza i dalej przeżywaj każdego samca :)

Gość gość
Może jakiś nowy temacik "wybacz"? :D:D

Gość gość
Kobiety? Tu nie ma kobiet. Faceci którzy patrzą na ciebie z litoscią. Gdzie Krwisty, gdzie Ajgor i 6 pomarańczy? Sokole cie wyśmiał, śmiał się z ciebie Smof i całe forum się smieje, bo budzisz pusty śmiech galerianko lat 14" Kup mi dżinsy, a zrobię ci loda". Takie teksty piszesz :-( :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
A tego nie wiesz łobuzie :D

Gość gość
Zimny wyslij zdjecie kanapki ze smalcem w zamian dostaniesz dwa cycki :P