Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

want to want me

Klub szalonych erolubów 2

Polecane posty

moim marzeniem takim prawdziwym :):) jest zeby wszyscy ludzie byli ,usmiechnieci:)),szczesliwi :)) radosni:))tak jak ja:))

No co :P A jeszcze był żwirek i muchomorek ... tylko chwilą który był księciem a który rycerzem?? :) Martho oczywiście zartowalam z tymi marzeniami .Tak na serio to zdrowia dla wszystkich bliskich i dla siebie sobie życzę i tak chociaż odrobinkę miłości :) tylko tyle :)

Jakieś kiepskie doświadczenia Martho? Kochać po prostu... nie za coś...tylko dlatego, ze ten ktoś jest obok 😘 Miłość to dla mnie najpiękniejsze i najważniejsze uczucie :)

doswiadczenia? nie tylko nie potrafie zakochac sie:))poznam blizej mezczyzne , i jestem nim rozczarowana:((( czasami nie rozumiem sama siebie?!:(((

Ulotnił się...myśli że...no właśnie, co?;) ja bajkowo też się żegnam...do jutra...mam nadzieję;)

mezczyzna brak cierpliwosci ,starania sie szybko bez zadych skrupolow chca od kobiety jak najwiecej dostac otrzymac :(( niestety u mnie zaliczanie itp nie wchodzi w gre ! Taki Men nie ma szans!

want :)) nie wiem ,ja chyba nie szukam:) sama juz nie wiem? jest mi dobrze tak jak jest;ale czasami chcialabym miec ta druga polowke:))a moze sie boje zwiazku z mezczyzna ?

Gość gość
Bierz przykład z Wandzi. U niej co tydzień jest ten jedyny :D