Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

want to want me

Klub szalonych erolubów 2

Polecane posty

Zimny, ale nieladnie sie zachowales.do kobiety tak od razu ze ma chcice .zamiast ciepłym ciałkiem posłużyć :P Martho to niedaleko :) na stałe czy wrócisz?

Gość gość
Marta, homo dziadu, jeszcze ci się nie znudziło to udawanie? Nie karmcie trolla !!!

A ja na stałe bym nie wyjechala(tak sadzę). Mam możliwości wyjazdu w parę ciekawych miejsc na świecie w ramach delegacji. Myślę że może kiedyś się skuszę :)

Racja. Planować to można sobie dużo :P Ja jednak miałabym do czego i kogo wracać, więc myślę, ze nie dałabym rady zostać nigdzie na stałe :) chociaż los bywa przewrotny to fakt.

Ja kiedyś może bym wyjechała ale teraz już nie. Wszystko chyba od okoliczności i położenia zależy.

sakura:)) i ja tak teraz mysle :)) Mialam takie "duze" plany,i co niestety nie wyszlo:((( Siedze na swojej pieknej pupie i zastanawiam sie co dalej:D:D

ale co tam :):) wazne ze jest dobrze ,usmiech jest i przekonanie ze nie ma tego zlego ......... :))) pewnych rzecz

Gość gość
sakurka nołlajfico przynudzasz :D

11:51 tęskniłaś? Want...no to powinnam chyba się cieszyć że jestem na innym miejscu...ale czy ja wiem:D

Może chciałabyś się zamienić? :P albo czekaj ja wymienię...Może niepotrzebnie przekreślam rolnika :P :) facet pracowity to kobiecie też pewnie nie odmówi :P