Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 4 archiwum

Polecane posty

Gość gaajowy
my jesteśmy antysemitami? I bardzo dobrze. Niech ktoś podskoczy w (i)zraelu niebędąc żydem.

Gość gość
Otulona, analfabetka i Iftara od rana. Jeszcze tylko pijaczka i rencisty brakuje.

Dożyliśmy czasów, w których mówienie dobrze o Polsce i Polakach jest pase. Okazywanie swojej religijności to wiocha i obciach. Przyznawanie się do głosowania na PiS to blamaż towarzyski. Zaczynam się czuć jak uczestnik japońskiej wycieczki turystycznej. Wszyscy za chorągiewką i pod linijkę pani przewodnik. Wmówiono Polakom, że ich największe szczęście to zakup nowego ajfona lub 40 calowego telewizora na raty. Nie mamy prawa szczycić się swoją historią, swoimi osiągnięciami, swoją tożsamością. Mamy być multikulti. A ja jestem dumna z tego, że jestem Polką od pokoleń, że w moich korzeniach nie ma innych narodowości. Bo to jest fajne. Bo mam poczucie swojego miejsca na mapie świata. Jestem tolerancyjna, daję żyć innym. Ale niech inni dają żyć mi i nie narzucają mi swoich wartości.

Gość otulona_snem
u mnie z tym bywa roznie,szczegolnie jak mnie pytaja czy nasz prezydent to zlodziej

Gość gość
Otulona, Jesteś większą kretynką niż Iftara nawet. Co prezydent ukradł?

Gość gość
Polskiego najwyraźniej po prostu nie znasz, waląc takie byki. Jakiego używasz na co dzień? Ruskiego pewnie.

Gość gość
Dureń bredzi jak zwykle. A sprawa musi bardzo śmierdzieć, skoro nikt mu nie chce podpowiedzieć, jak ma się bronić przed oskarżeniami o złodziejstwo Bo normalnie, to już dawno spreparowaliby mu jakąś wersję, którą natychmiast podchwyciłyby WSIowe mendia i kręciłyby korbą od rana do wieczora. A tak, jak widać zostawili cioła i : radź sobie sam! Nawet agentura trzęsie gaciami przed kontaktami z tym ćwokiem. Co gębę otworzy, to coraz większa porażka. Jak siedział na tronie, to chcieli czy nie, musieli trzymać go pod kloszem. Teraz wszyscy dali dyla, bo w swojej głupocie jest piekielnie niebezpieczny! Przyznam się, że w swoim życiu, wielu kretynów widziałam, ale takiego - pierwszy raz! A na koniec: myślę, że to jeszcze nie wszystko! W swoim czasie taki szlam wypłynie "w różnych dziedzinach", że gęsiarka pasąca bydło na pastwisku przy dźwiękach radia, to będzie pryszcz. Nikt nie chce zrobić programu tv o "królewiętach" pod tytułem "Oni tak mieszkają"? Albo "Z wizytą u..."?

Niestety teraz widać jak na dłoni prawdę stwierdzenia, iż Tusk pozbył się ze swojego otoczenia wszystkich ludzi mądrych i myślących, a na Prezydenta wystawił największego gamonia.

Gość gość
Apel ludzie!!!! Nagminnie znikaja z sieci listy poparcia Komorowskiego, tzw. honorowe komitety poparcia wojewodzkie i lokalne. Istnieje pilna potrzeba zarchiwizowania list hanby narodowej dla ku pamieci i przestrodze dla przyszlych pokolen. Prosze sciagac takie listy skad sie tylko da, udostepniac i archiwizowac.

Gość gość
Otulona, ale co ukradł??

Gość gość
Jedna bida bez wykształcenia, druga na niemieckim zasiłku, faaaaajny elektorat.

Gość gość
Otulona nie ośmieszaj się, powiedz co ukradł, skoro rzucasz oskarżenia.

Gość gość
Ta okrągłostołowa gnida, niech powie gdzie się podział ten drugi obraz i dlaczego sobie sam użyczył przedmioty z kancelarii prezydenta po zaniżonej wycenie. Dał głos bo zrobiło się dużo szumu i to wokół wystruganej z odpadów platformy przez towarzycho okrągłostołowe partyjki tzw Nowoczesna co może obniżyć jej wynik wyborczy. A ta tzw Nowoczesna z tym fanem gajowego pietru to będzie nowocześniej kręcić lody :classic_cool:

Gość barramekk
sam siebie okradł, czyli doszło do samogwałtu, Gęsiego stopnia.

Gość gość
Do przewidzenia było. Jak zwykle otulona zwiała.

Gość gość
zostaly dwa tygodnie do decyzji czy ciągle chcemy być wykorzystywani przez złodziejską bandę okradającą nas na każdym kroku czy może wreszcie wsadzimy zlodziei tam gdzie ich miejsce a sami będziemy wreszcie podmiotem a nie przedmiotem dla naszych PRZEDSTAWICIELI.

Gość gość
Otulona, to wiesz co prezydent ukradł, czy jak zwykle wyszłaś na idiotkę? A może panna wklejka wie?

Gość gość
Nowohucki bidoku media się certolą, nazywając delikatnie wywózkę 101 sztuk przedmiotów z Pałacu Prezydenckiego do Pałacu Pod Blachą „wypożyczeniem”, a tu mamy do czynia z przestępstwem - ze złodziejstwem, z kradzieżą cennych przedmiotów, nie z „wypożyczeniem” i dlatego należy nazywać sprawy po imieniu. Gdy babcia w markecie - z głodu, z braku pieniędzy albo ze zwykłej kleptomanii - zwędzi bułkę, III RP traktuje ją jak przestępcę, złodzieja mienia. Jak III RP potraktuje Komorowskiego Bronisława, wyprowadzającego z siedziby Prezydenta RP ponad 100 przedmiotów wartości wielu, wielu tysięcy złotych? A jeśli zniknięte się z Pałacu oba obrazy Kochanowskiego, statuetka rycerza, wieża hi-fi + 101 mebli i przedmiotów wystroju to dopiero początek listy „prywatyzacji” Bronisława Marii i jego ekipy? Ciekawe gdzie jest dziś unikatowa porcelana za 65 tys.zł z kasy Kancelarii PRP, zamawiana przez Bronisława Marię? Albo fortepian Yamaha za 150 tys.zł, zakupiony do jednego z prezydenckich ośrodków?...

Gość gość
To gdzie ta porcelana i fortepian? Wiesz? Czy się dalej będziesz ośmieszać?

Gość gaajowy
ty żydo komuszy nowochucki ćołku. Ty rrzniesz czy tylko udajesz takiego przygłupa??

Gość gość
Nic nie ukradł, nie wlazł na krzesło jest bardzo inteligentny. Zadowolony gość ?

Gość gość
placone ma za te klechdy,to i p******i

Gość gość
Wypełnione prroroctwo. Abdykaacja Benedyykta XVI. Ostrzeeżenie. Fałszywy prrorok i antychryyst. https://www.youtube.com/watch?v=sympLDc9r_k Przepowiednia, prroroctwo abdyykacji Benedyykta XVI wypełniło się równy rok po zapowiedzi w Orrędziach Ostrzeeżenie. Co ciekawe, wydarzenie to w Orrędziach opisywane było 9 razy - pierwszy raz jeszcze w 2010 roku. Nie da się tego podważyć.

Gość gość
Otulona, w kancelarii pracują nadal ci sami urzędnicy. Mam nadzieję, że sprawiedliwy Prezydent obniży pensję o połowę, także sobie i swoim ministrom, żeby było sprawiedliwie. Na pewno tak uczyni.