Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 4 archiwum

Polecane posty

Gość gość
nadaje sie na śmietnik

Gość gość
Gość 22:21 To jest straszne jak TV sieje tą peowska propagande :( Ale jednak piękne jest to, że naród nie jest tak tępy i widzi rozdźwięk pomiędzy tym, co mowia w TV głównego nurtu a co sie dzieje w PL naprawde.

Gość gość
Naród nie jest tępy,tylko okłamywany.Skutecznie od wielu lat.Oglądajcie tv Republikę i tv Trwam a potem porównajcie.Dowodem na manipulacje jest przeniesienie tv Republika z kanału 28 na kanał 216 na platformie NC +.Ja na przykład od nowego roku wykupię kartę tv Republika przez internet a manipulatorom podziękuję/choć na pewno zmienią z powrotem po wyborach/.

Gość gość
U mnie przebudzenie nastąpiło po wyborach prezydenckich za sprawą pana Brauna/za co jestem mu bardzo wdzięczna/.Posłuchałam,myślę,,co on mówi?,,.Zaczęłam sprawdzać i okazuje się,że prawdę.Po prostu prawdę.Skala okłamywania nas jest tak wielka,że po prostu włosy na głowie lakieru nie potrzebują.

Gość gość
iftara, Ty zawsze taka głupia byłaś?

Gość barramek
gesiarka wyszła z pałaca gęsi pasać - to taka przenośnia urealistyczniona (aby się utuczyły te gęsi ...to tak może dla wyjaśnienia wolno-kumatym )

Gość barramek
teksty typu poglądy oraz pewne przekazy pana Brauna przesyłałem sporadycznie parę lat na tej cafele ...ale oczywiście -należny i najwazniejszy jest wizerunek i przekaz ogólny , czyli tzw. mendialne przebicie ogolno-narodowe czyli ile tej kasy należy zapłacić , aby w Judeopolonii stworzyć komuś jakiś odpowiedni wizerunek , taki aby go poparto

Gość gość
Shaman przez ileś lat powtarzał za Głosem Cadyka , że przyczyną był nakaz Kaczorza , czyli' ląduj dziadu '

Gość gość
Masakra. Iftara, Ty masz jakieś życie, poza tym forum?

Gość gość
szmatyn się zdziwisz

Gość otulona_snem
a ty sie zaloguj nowohucki "mgr"-bo na orange jestes bardziej daremny niz na czarnuchu :D,i jeszcze stary kretynisku ci napisze,ze chociazby przez 10 torow i 1000 stworow pisal,to twoj debilizm,zawsze da sie poznac :D

Gość gość
Ja mam, ale Ciebie mi żal. 24/24 na forum. Stara panna. Nie masz doła, że przegrałaś? Słaby zawód, brak rodziny, zainteresowań, hobby. Pewnie już ze 100 kilo ważysz.

Gość gość
Kolejna do kompletu. Ta to przynajmniej ma zainteresowania... Flaszki.

Gość Myrevin
Wzrost cen paliwa = wzrost cen wszystkiego. Jak za komuny, rząd decyduje obywatele mają g****o do powiedzenia. No i jeśli chodzi o to całe lewactwo w Polsce to tylko Ryfiński Armand się obudził? Reszta się obudzi w momencie ucinania głowy?

Gość gość
Otulina, nie chlaj tyle bo faktycznie masz omamy.

Gość gość
Haha, całe kółko przegrańców.

Gość gość
No właśnie, Shatyn chce się spotkać u notariusza i udowodnić, że ma dyplom, Ty nie masz odwagi i bezpodstawnie go oskarżasz, że nie ma mgr. Na kogo wychodzisz?

Gość Kadarka
:D :D :D jakie 100, 150!!!

Gość gość
Shatyn nie ma mgr, Anita (jego żona) ma, ale nie on

Gość gość
Potrafisz to udowodnić?

Gość gość
Otulona jak zwykle zwiała z podkulonym ogonkiem. :-)

Gość gość
Shatyn wyjdź z gościa

Kogoś tu wali zdrowo w mózg. Zastanawiam się tylko kogo i po jaką cholerę. Shatyn musiałeś komuś mocno zaleźć za skórę i to jakieś wyjątkowo obrzydliwej kreaturze. Bo z mojego fan clubu to tylko nasza wspólna znajoma stonoga lub bulterierki i ich właściciel reprezentowali podobny poziom intelektualny.