Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciekawska i zaintrygowana

Oddział zamknięty

Polecane posty

Gość gość
Kobieto, zdiagnozuj się. Ty masz problem, naprawdę. I znajdz inny obiekt nienawisci. Dlaczego ja? Nie mysl o mnie, spróbuj, moze dasz rade. To forum jest, przypominam. Zostaw mnie w mojej zalosnosci, skoro tak twierdzisz i odejdz ode mnie. Potrafisz? Przychodzisz do pracy i pierwsze, co robisz to strzyk nienawisci. Co jest z Tobą, cholera? Autoryzuje i ide. M. Eve

Gość gość
Eve skoro krytykę nazywasz hejtem, a krytykujących hejterami i psychofanami to co tu robisz?Poza nimi piszą z tobą trzy osoby.Warto się tak staczać publicznie?

Gość gość
Tak cię eve ta forumowa krytyka zabija?Będziesz straszyć samobójstwem?Siedź na d***e skoro odejść nie chcesz, tylko nie odpisuj na każdym temacie, gdzie się twój żałosny nick wymienia.Rzyg tęczą kiedyś się musi znudzić.

Gość gość
Znowu jakaś zazdrosna kobieta ( bo nie inaczej przecież) została nasłana przez Matuzalema do gnojenia Eve:classic_cool: Pisz dalej Zwidmuś hejt na Ewę, jak widać działa a ty bedziesz miał kogo bronić i o czym pisać przez następne miesiące :P

i jeszcze jedno pytanko? czy lepiej jest dodac cale jajka czy same zoltka :)) z tym jest roznie w przepisach?

Gość gość
Widmo hejtuje cię ciotko-idiotko . Nie udawaj że nie widzisz, bo robisz z siebie pośmiewisko

Gość gość
gość dziś Ale niespodzianka.smiech.gif Czaisz się jak zawsze od rana na forum.Od roku tu jesteś?buhahaha.Tu się wie więcej niż myślisz, więc nie świruj bo ci wstyd zrobię pewnego dnia i nawet nocą sama nie będziesz tu przesiadywać. X "gość wczoraj Nie rób z siebie ofiary Widmo. Wybieraj albo sie uspokoisz albo Twoja koleżanka z nadmiaru wrażeń skończy z sobą. A szkoda by było. W końcu matką jest. " "gość Albo wypiertttalasz albo piszemy. Swoje też dorzuce, bo sporo wiem. Pospadacie z krzeseł, to jak Kreska mam zacząć pisać czy dalej będziesz obrażał Matuzalema ? Odliczamy ? Zacznie pisać tamten gość i zaczne wrzucać ja. Zabawa sie skończyła. " " krzychu nie wk**w/wiaj mnie bo zaczne sypać!!!! i poleją sie łzy wasze i słodkiej." " Nie zależy Ci Widmo na Pani Renacie ?" X X X Widmo przyszedł na temat. Jest jeszcze jedno co pozwala rozpoznać posty Widma, ale poczekam, poobserwuję.